Sorun değil daha para çok Ama sana üzücü bir haberim var o bir şakaydı Ama açgözlülük ile alakası ne onu anlamadım o zaman her üretim yapan açgözlümü oluyor ?
Şevket abi zaten cevabını vermiş kolay gelsin sana
Gerçekten düşedebilir ve biraz üzücü,hayal kırıklığı olabilirdi peki böyle bir şey gerçekleşseydi gülmek,konular açmak dalga geçmekmi gerekir benimle alıp veremediğiniz nedir..
BU CEZAYA İTEMLERİ SVİND BİLMEM NE 2SİNEDE İTEMLERİ VEREN YÖNETİM AMAC BÖLGELERE TEŞFİK BUNLAR YÖNETİMİN BİR NUMARALI YALAKALARI KİŞİLİK VE ŞAHSİYET OLARAKTA 5PARA ETMEZLER YÖNETİMİN ADAMLARI DEMİYORUM DİKKAT EDİN YALAKALARI HEMEN KİLİT VURUN FORUM GÖREVLİLERİ COKTA TINNNNNNNNNNNNNNNN
Ceza adlı kişiyi tanımam ama siz onun nereden çıkardınız yönetimin adamı olduğunu? Mesele bende Çemberlitaştan çok item düşürdüm/ürettim. Bende mi yönetimin adamıyım? Kıskançlık yapmayın !
xxcezaxx yazdı:Gerçekten düşedebilir ve biraz üzücü,hayal kırıklığı olabilirdi peki böyle bir şey gerçekleşseydi gülmek,konular açmak dalga geçmekmi gerekir benimle alıp veremediğiniz nedir..
Mustafa seni çekemeyenler anten taksın kardesim slq bide ismini kapatmış ama forum isminden kim olduğu belli Meditasyon