Ücretsizdir! Peh!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ücretsizdir! Peh!!

Mesaj gönderen AtesCan »

VeNGaT yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Resim Şuana kadarki 3 aylık kotam.
benim 90 gb falan oluyor yaw seninki gene iyiymiş :D

İstanbul Kıyamet vakti fazla kota yemez(güncellemeler dışında) çünkü sadece veri alışverişi olur. Zaten oyunun gerekli materyalleri bilgisayarında kurulu olduğundan sen yaptığın değişiklikle servere sadece kod göndermiş olursun. Ayrıca koyduğun resimde kotanın öyle olmasının nedenini kendin ele veriyorsun. Mesela; fizy.com açık oradan müzik dinliyorsun ve orda müzikler sırayla çalar. 60 dk. yani 1 saat dinlesen bir şarkı ortalama 4 dakika 15 şarkı yapar. Oradaki dinlenen şarkıların çoğunun video dosyasından alınma olduğunu hesap etsek her şarkı ortalama 7 megabayt(mb) 15 x 7 = 105 mb. yapar. Yani sen 1 saatte en az 105 mb. harcamış olursun. İkv oynadığını düşünsek ve her gün 1 çemberli atsan, çemberli boyunca çalsa hesap etmek istemiyorum. Onun dışında Skype, messenger, facebook, mynet, flash içerilikli internet siteleri vb. sitelerde çok fazla kotanı yer. Yani bu olayı İKV'ye bağlaman yanlış. Fark ettim ki resimde Facebook.com da açık, kesinlikle videoda izliyorsundur. Her video ortalama 20 mb. 5 video 100 mb. yapar zaten. Evde 2 kişi olsa ayrı ayrı facebook hesapları olsa düşünmek bile istemiyorum kotanın hâlini. Benimki sadece genel bilgilendirmeydi. Yanlış anlaşılmasını istemem.

Keyifli forumlar.
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Oyun Bilgisayarımda günde 15 saat açık ;) :roll: ve dediğin gibi skype ve fizy.com'da sürekli açık.
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

AtesCan yazdı:
VeNGaT yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Resim Şuana kadarki 3 aylık kotam.
benim 90 gb falan oluyor yaw seninki gene iyiymiş :D

İstanbul Kıyamet vakti fazla kota yemez(güncellemeler dışında) çünkü sadece veri alışverişi olur. Zaten oyunun gerekli materyalleri bilgisayarında kurulu olduğundan sen yaptığın değişiklikle servere sadece kod göndermiş olursun. Ayrıca koyduğun resimde kotanın öyle olmasının nedenini kendin ele veriyorsun. Mesela; fizy.com açık oradan müzik dinliyorsun ve orda müzikler sırayla çalar. 60 dk. yani 1 saat dinlesen bir şarkı ortalama 4 dakika 15 şarkı yapar. Oradaki dinlenen şarkıların çoğunun video dosyasından alınma olduğunu hesap etsek her şarkı ortalama 7 megabayt(mb) 15 x 7 = 105 mb. yapar. Yani sen 1 saatte en az 105 mb. harcamış olursun. İkv oynadığını düşünsek ve her gün 1 çemberli atsan, çemberli boyunca çalsa hesap etmek istemiyorum. Onun dışında Skype, messenger, facebook, mynet, flash içerilikli internet siteleri vb. sitelerde çok fazla kotanı yer. Yani bu olayı İKV'ye bağlaman yanlış. Fark ettim ki resimde Facebook.com da açık, kesinlikle videoda izliyorsundur. Her video ortalama 20 mb. 5 video 100 mb. yapar zaten. Evde 2 kişi olsa ayrı ayrı facebook hesapları olsa düşünmek bile istemiyorum kotanın hâlini. Benimki sadece genel bilgilendirmeydi. Yanlış anlaşılmasını istemem.

Keyifli forumlar.
benim yüksek olmasının sebebi ikv değil zaten :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

abartmayın arkadaslar ben oyuna cogu zaman 3g modem den gırıyorum 8 saatte 50 60 mb gıdıyor

bu ucretsız olayı sızın belıttıgınız gıbı degıl
cogu oyunlarda oyunu oynamak ıcın para yatırırsınız bızım plus anka gıbı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

Oyun adı vermek istemiyorum fakat.. siz şükredin :)
Adını vermediğim bazı oyunlar oyuna giriş yapabilmeniz için sizden aylık ücret alıyor.. :)
Ekstra bir özellikten bahsetmiyorum (plus gibi degil) sadece giriş ücreti.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Eğer kota sorunu yaşıyorsan online oyun oynamayacaksın.Oynamak istiyorum diyorsan internet paketini sınırsız yapacaksın bu kadar basit.
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord

“Genel Etkileşim” sayfasına dön