Üzülerek... Tılsım'da sizi istemiyoruz!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXxaRTisTxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üzülerek... Tılsım'da sizi istemiyoruz!

Mesaj gönderen xXxaRTisTxXx »

Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Merhaba .

Böyle bir etkinlik düzenlenmesi gerçekten güzel anlıyorum şehitlerimizin acısını. Ruhları şad olsun
Ama şunuda söylemek zorundayım burası bir oyun platformudur.Her ne olursa olsun KLAN'a giren kişi HER Koşulda kesilmeyi göze alarak klana girmektedir.
Bu ismi geçen 4 arkadaşıda tanımam yanlış anlamayın ama bunları burada vatan haini olarak ilan etmek saçmadır.

Böyle yürüyüşlere , eylemlere propogandalara katılmanın yeri burası degıldır. Net bir tabirle ASOSYAL'LİKİ BİR KENARA ATIN VE SOSYAL YAŞAMDA TOPLUMUMUZDA DUZENLENEN Yürüyüşlerimiz vardır , buralardaki yürüyüş kimseye anlam teşkik etmez.

Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım bu tarz olayda bahsi gecen arkadasları vatan haini olarak ilan etmenizi hoş karşılamadığımdır ;)

İyi Forumlar .
%100 katılıyorum yaptıkları çok yanlış ama vatan haini ilan etmek bize düşmez bu bir oyun :)
NoTimeToCry - DeaDZoNe

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mertkinqx »

xXxaRTisTxXx yazdı:
Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Merhaba .

Böyle bir etkinlik düzenlenmesi gerçekten güzel anlıyorum şehitlerimizin acısını. Ruhları şad olsun
Ama şunuda söylemek zorundayım burası bir oyun platformudur.Her ne olursa olsun KLAN'a giren kişi HER Koşulda kesilmeyi göze alarak klana girmektedir.
Bu ismi geçen 4 arkadaşıda tanımam yanlış anlamayın ama bunları burada vatan haini olarak ilan etmek saçmadır.

Böyle yürüyüşlere , eylemlere propogandalara katılmanın yeri burası degıldır. Net bir tabirle ASOSYAL'LİKİ BİR KENARA ATIN VE SOSYAL YAŞAMDA TOPLUMUMUZDA DUZENLENEN Yürüyüşlerimiz vardır , buralardaki yürüyüş kimseye anlam teşkik etmez.

Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım bu tarz olayda bahsi gecen arkadasları vatan haini olarak ilan etmenizi hoş karşılamadığımdır ;)

İyi Forumlar .
%100 katılıyorum yaptıkları çok yanlış ama vatan haini ilan etmek bize düşmez bu bir oyun :)
;) :mrgreen: :mrgreen:
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Yasin,sana hem hak veriyorum hemde anlık öfken ile sergilediğin davranışları yanlış buluyorum.
Şehitler anısına oyunda yürüyüş yapmanız naif ve gurur verici bir davranış.Bu yürüyüşe herkesin katılmasını ve ayak uydurmasını beklemen yanlış.Bu tür etkinliklerde ŞEHİTLER için yürüyüş olsun farklı bir aktivite olsun bunlara herkes katılmayabilir ve oyununa devam edebilir.Sen istediğin kadar bölge kanalı ve klan kanalından duyuru yapsanda nafile.
Hemen hemen herzaman bu tür oyun içi concept ' ler vurdumduymaz kişiler tarafından heba olur.
Fakat şunu unutmayalım ki bu bir oyundur ve her oyuncu oyun kurallarına uyduğu takdirde istediği herşeyi yapma özgürlüğüne sahiptir.Sadece oyun içi etkinliği bozdu diye bir oyuncuyu kendi vatanından sınır dışıt etmek hakikaten çok ağır.

Bu arada tüm TÜRKİYE'nin başı sağolsun !

İyi forumlar,iyi oyunlar...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön