Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
Herkese AFerim Beyler
o kasalarınızı Satın reelde para akzanırsınız belki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cerfiss yazdı:Banka 100de 100 doğru ama o nickli oyuncuya değil kuklacıdaki saygın bir oyuncuya aittirnabuforum yazdı:Bütün sunucudaki madenleri birleştirip mi foto aldınız. O menekşe elmas ne imkansız gibi duruyorAlucard yazdı:
Kasa ortagima aittir kuklaci Tangdogserr ismi buyugunu kucugunu bilmiyorum
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kimse bu kasanın doğru olmadığını biliyor kendinizi çabalamaya gerek yokAlucard yazdı:Cerfiss yazdı:Banka 100de 100 doğru ama o nickli oyuncuya değil kuklacıdaki saygın bir oyuncuya aittirnabuforum yazdı:Bütün sunucudaki madenleri birleştirip mi foto aldınız. O menekşe elmas ne imkansız gibi duruyorAlucard yazdı:
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Kasa doğru ama Kuklacınınprensi adlı kişiye aitmiş, bende daha önce görmüştüm. Gerçek yani. Bu da nacizane;MONEY yazdı:kimse bu kasanın doğru olmadığını biliyor kendinizi çabalamaya gerek yokAlucard yazdı:Cerfiss yazdı:Banka 100de 100 doğru ama o nickli oyuncuya değil kuklacıdaki saygın bir oyuncuya aittirnabuforum yazdı:Bütün sunucudaki madenleri birleştirip mi foto aldınız. O menekşe elmas ne imkansız gibi duruyorAlucard yazdı:

bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
bu kasaları babamda yapar anka sunucusunda
özellikle en son fotoğraftaki kişi Devaxfırat adlı büyücü ankada 
Kasa doğru ama Kuklacınınprensi adlı kişiye aitmiş, bende daha önce görmüştüm. Gerçek yani. Bu da nacizane;
[/quote]
Bu kasa %100 Benimdir Kuklacınınprensi ile alakası yoktur.Bende bu madenlerden çok daha fazla var.Kuklacininprensi ile aynı hale getirdim sadece isterseniz onlarla birlikte Artı Arkasında charım olarakda koyabilirim.Nasıl yapıldığını sorarsanız 39 level iken tane 100 binden yaklaşık 317 tane Menekşe Elmas almıştım Şuan bende kalan 218 dir Kalan madenler ise Bu menekşelerin satımı sonucu alınmıştır Bu charla Maden çekimi sadece Akikte yapılmıştır.İsteyen Pazar Günü Oyuna girsin Bölgeye yazsın herhangi bir saat ortağım yansıtıcak Menekşeleri gerekirse Alışverişte gösteririm

Bu kasa %100 Benimdir Kuklacınınprensi ile alakası yoktur.Bende bu madenlerden çok daha fazla var.Kuklacininprensi ile aynı hale getirdim sadece isterseniz onlarla birlikte Artı Arkasında charım olarakda koyabilirim.Nasıl yapıldığını sorarsanız 39 level iken tane 100 binden yaklaşık 317 tane Menekşe Elmas almıştım Şuan bende kalan 218 dir Kalan madenler ise Bu menekşelerin satımı sonucu alınmıştır Bu charla Maden çekimi sadece Akikte yapılmıştır.İsteyen Pazar Günü Oyuna girsin Bölgeye yazsın herhangi bir saat ortağım yansıtıcak Menekşeleri gerekirse Alışverişte gösteririm
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Kasa çarımı değilde büyücümün sadece bir sayfasını paylaşmak istiyorum 

4 Alternator,4 Nucleus,3 Kıyamet,2 Sıfır Kelvin,1 Cehennem Zırh :lol:
İyi forumlar

İyi forumlar
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Çöpe Atmanı Tavsiye Ederim İyi Para KırarsınAfrodisyak yazdı:Kasa çarımı değilde büyücümün sadece bir sayfasını paylaşmak istiyorum
İyi forumlar
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
O Zırhlar Eğer Ki Satılırsa Yaşadık .d
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Ben yaklaşık 3 ay önce kapalı çarşıya yansıtmıştım 6 Kasa'yı, İlgilenenler bakabilir. Her item hâla satılıktır. Şuan PC'de İKV yok o yüzden tekrar foto çekemedim.
Tek sözüm, Oyuna günde yaklaşık 3 saat giriyordum. 2 Saat'i MADEN çekmek , 1 Saat'i Migrat ve Sığınak'tı. 5 Yıldır oynuyorum. Bakınca anlarsınız ne demek istediğimi...

Tek sözüm, Oyuna günde yaklaşık 3 saat giriyordum. 2 Saat'i MADEN çekmek , 1 Saat'i Migrat ve Sığınak'tı. 5 Yıldır oynuyorum. Bakınca anlarsınız ne demek istediğimi...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐