Çemberli DAŞ geldi oyunu ne hale çevirdi
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Çemberli DAŞ geldi oyunu ne hale çevirdi
merhaba arkdşlar burdan çemberlitaş eklentisinin oyunu ne kadar herkezi soğuttunu ve oyuncu kitlesinin azaldığını herkez biliyor benm oyuna olan ilgim lise 1 den lise 4 e kadar herkz küçümsede ne oyunu kim oynar çok kötü desede oynadğm bir oyun ve üstelik düşünmedn paralar harcadğm dostlğn arkdşlarn kardşn olduğu bir oyundu ve gelelm çemberlitaş eklentisindn sonra böle bir şey hiç kalmadı ve herkez kendi kafasına göre bir şey tutturmş gidiyor ben lise 4 e gidiyorm ygs sınavı hazırlanıyorm az da olsa haftada en fazla 2 saat girebiliyorum ondada girdiğime pişman oluyorum ne zevk var ne arkdaşlk var eskiden slm verdiğim kişiler bile nber demiyor okdar kötü oldu oyun ha millet düşünüyor ejderin ecelin yok onlar sorn deyil onlarıda yaptk ama iyice oyundan soğudukdan sonra üstünü full set dizsen ne yazar. kısacası çemberlitaş geldi oyunun sonumu geldi desem yönetim telaşlı telaşlı beklentileri karşılamaya çalışıyor ama olmuyor yani ben 2 saatlk zamanımda bişeyler yapmak istiyorm millet gülüyor ejderli hala kenan migrat atıyor herkez bıktı artık kenan migrat e çemberli taş var diyorlar ben 10 saat bile veririrm ama ortam arkdşlk olmadkdan sonra oyun soğutulup herkezi dışlanılp bırakıldıkdan sonra ben o oyunu oynasam ne yazar oynamasam ne yazar adı var istanbul kıyamet vakti online mmorg sanrm d
IIALTAİRII
- mert1
- FareAdam Düşmanı

Re: Çemberli DAŞ geldi oyunu ne hale çevirdi
bana hak veren 1 kişi yok sanırım doğruya onlarda oyunu bırakmıştım kbyn :twisted:
IIALTAİRII
- yenero3535
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
Daş yok mu Daş?
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Sen Yenisin galibayenero3535 yazdı:Daş yok mu Daş?
O Esprinin zamanı geçmedimi sence?
- yenero3535
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
Bilmem geçti mi?Splash yazdı:Sen Yenisin galibayenero3535 yazdı:Daş yok mu Daş?![]()
O Esprinin zamanı geçmedimi sence?
Ayrıca ben ve arkadaşlarım ''modası geçmiş'' bu espriyi sık sık kullanırız.
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Tamam beyler. Toplanıp mevlüt dinçin arabasına taş suikastı gerceklestiriyoruz
Lastiğini de patlatabiliriz yani

Lastiğini de patlatabiliriz yani
- Desqualders
- Cin Avcısı

Arkadaşım dediklerine kısmen katılıyorum. Evet çemberlitaş uzun stresli bölge 4 saat verdiğin emekler bile Madalya bizim tabirimezle BOŞ. Hem verdiğimiz emek stres oyun içinde iksir hepsi çöpe atılıyor. Arkadaslık demişken evet İKV öyle bir konumda olmski Sahaser olmayan yüzüne bile bakılmıyor. Ama unutmamaları lazım ki oyunda herşeyin item olmayacagını er yada geç anlayacaklardır. Senın 2 saatlik zamanın varsa hiç oyuna kafa yorma bence. Ben 2 saat diye girerdim. Yol Savaşcısı 2 saate bter derlerdi oyalanmadır sudur falan 2.5 3 saati bile alabiliyor ama her zaman boş. Bence sınav zamanında oyunu düşünmeni önermem.
Siz Kismis Pi ?
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- mert1
- FareAdam Düşmanı