Merhaba arkadaşlar,
Bu akşam Arz klan kanalı ve Eminönü bölge kanalından duyurarak Hakkari'da can veren şehitlerimiz anısına bir yürüyüş yapmak istedik. Arz arkadaşlar ve klansız arkadaşlar olarak toplam sayımız 10'u geçtiğinden yavaş yavaş Lodos katılımları da olacaktı ki dağdakilerden farkı olmayan, kendini bilmez, Allah'ın verdiği zekayı kullanmaktan aciz, kendine hakim olmak nedir haberi olmayan kişiler yüzünden yürüyüş iptal edildi.
[İçerik Düzenlenmiştir!]
Forum Kuralları Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
DoNotDisturb
Yukarıda ismi bulunan karakterler, toplanma esnasında Lodos klanından gelen katılımcıları defalarca öldürerek, yapılan uyarıları dikkate almayarak yürüyüşün iptal olmasına neden olmuştur. Kişiliklerini(kişiliksizliklerini mi demeliyim yoksa), insanlıklarını, duyarlılıklarını, vatan sevgilerini, şehitlerimize saygılarını gayet ne gösteren bu şahsiyetleri, ne bu oyunda ne bu vatanda görmek istemiyoruz!
Duyarlı olmanız ve bahsi geçen isimlerle alış-veriş, etkinlik yapmamanız dileğiyle...
Üzülerek... Tılsım'da sizi istemiyoruz!
Üzülerek... Tılsım'da sizi istemiyoruz!

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üzülerek... Tılsım'da sizi istemiyoruz!
Omuz omuza olunması Gereken Bu Zamanda bu 4 Kanıbozuğun Amaçları Açık ve Net ortadadır..
Buyrun Gerisini Siz düşünün Siz yapın..
Buyrun Gerisini Siz düşünün Siz yapın..
En son Kurtlarxjunior tarafından 20 Eki 2011 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
İnsalıktan yoksun varlıklar bunlar. Hani vardır ya bir oyun uğrana her neyse.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Öncelikle Merhaba .
Böyle bir etkinlik düzenlenmesi gerçekten güzel anlıyorum şehitlerimizin acısını. Ruhları şad olsun
Ama şunuda söylemek zorundayım burası bir oyun platformudur.Her ne olursa olsun KLAN'a giren kişi HER Koşulda kesilmeyi göze alarak klana girmektedir.
Bu ismi geçen 4 arkadaşıda tanımam yanlış anlamayın ama bunları burada vatan haini olarak ilan etmek saçmadır.
Böyle yürüyüşlere , eylemlere propogandalara katılmanın yeri burası degıldır. Net bir tabirle ASOSYAL'LİKİ BİR KENARA ATIN VE SOSYAL YAŞAMDA TOPLUMUMUZDA DUZENLENEN Yürüyüşlerimiz vardır , buralardaki yürüyüş kimseye anlam teşkik etmez.
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım bu tarz olayda bahsi gecen arkadasları vatan haini olarak ilan etmenizi hoş karşılamadığımdır
İyi Forumlar .
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yanlış anlamıyorum, sağol konuya katıldığın için fakat, her platformda tepkimizi neden koymayalım, neden koyamayalım? Klandadır dalsın tamam ama 30 dakika sabredemiyor mu yada neden bizim yapmaya çalıştığımız etkinlikten faydalanarak bu işi yapıyor. Madem o kadar yiğit gitsin Meteor'da yapsın savaşını, yürüyüşe katılacağım süsü vermesin, kimsenin huzurunu kaçırmasın. Benim oturduğum şehirden de şehit çıktı, burada da(Sakarya) saat 17:00'da şehir merkezinde yürüyüş yapıldı fakat neden oyunda yapılamasın. Örneğin; Facebook'ta bir çok kişi profil resmini değiştirmiş, bayrak koymuş, bir çok kişi şehitlerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmuş, bu da bir tepki gösterme şeklidir. Oyunda neden yapılamasın?Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Merhaba .
Böyle bir etkinlik düzenlenmesi gerçekten güzel anlıyorum şehitlerimizin acısını. Ruhları şad olsun
Ama şunuda söylemek zorundayım burası bir oyun platformudur.Her ne olursa olsun KLAN'a giren kişi HER Koşulda kesilmeyi göze alarak klana girmektedir.
Bu ismi geçen 4 arkadaşıda tanımam yanlış anlamayın ama bunları burada vatan haini olarak ilan etmek saçmadır.
Böyle yürüyüşlere , eylemlere propogandalara katılmanın yeri burası degıldır. Net bir tabirle ASOSYAL'LİKİ BİR KENARA ATIN VE SOSYAL YAŞAMDA TOPLUMUMUZDA DUZENLENEN Yürüyüşlerimiz vardır , buralardaki yürüyüş kimseye anlam teşkik etmez.
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım bu tarz olayda bahsi gecen arkadasları vatan haini olarak ilan etmenizi hoş karşılamadığımdır![]()
İyi Forumlar .
Hayır yani her Türk'ün nerde olursa olsun böyle bir organizasyona duyarlı olacağını düşünüyorum destek olmasada köstek olmaz. Bu arkadaşların amacı ne?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Rescuer yazdı:Yanlış anlamıyorum, sağol konuya katıldığın için fakat, her platformda tepkimizi neden koymayalım, neden koyamayalım? Klandadır dalsın tamam ama 30 dakika sabredemiyor mu yada neden bizim yapmaya çalıştığımız etkinlikten faydalanarak bu işi yapıyor. Madem o kadar yiğit gitsin Meteor'da yapsın savaşını, yürüyüşe katılacağım süsü vermesin, kimsenin huzurunu kaçırmasın. Benim oturduğum şehirden de şehit çıktı, burada da(Sakarya) saat 17:00'da şehir merkezinde yürüyüş yapıldı fakat neden oyunda yapılamasın. Örneğin; Facebook'ta bir çok kişi profil resmini değiştirmiş, bayrak koymuş, bir çok kişi şehitlerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmuş, bu da bir tepki gösterme şeklidir. Oyunda neden yapılamasın?Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Merhaba .
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım bu tarz olayda bahsi gecen arkadasları vatan haini olarak ilan etmenizi hoş karşılamadığımdır![]()
İyi Forumlar .
Hayır yani her Türk'ün nerde olursa olsun böyle bir organizasyona duyarlı olacağını düşünüyorum destek olmasada köstek olmaz. Bu arkadaşların amacı ne?
Yasin Evet , seni gayet iyi anlıyorum.
Yazımdaki bazı yeri sanırım tam anlamı ile anlamamışsın. Ben sana kalkıp neden burada "Etkinlik düzenliyorsun ? , Burada Etkinlik düzenleyemessin ! " Gibi laflar etmiyorum.
Güzel Düşünülmüş birşey buna saygı duyarım.
5dakıka once Lodoslar Tarafından çağrıldıgım Agah Bey'de beni çağrıyı yapan kişiler kesmiştir. Bende kalkıp senın gıbı şu şu vatan hainidir desem ne olur bunun sonu.
Benim deyindiğim konu bu kısılerı bu oyun ıcın yaptıgı sebepten ötürü vatan haini ilan etmendir
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Elektro ile ahmetserkanın kanı bozuk kp kasarken bu 2 si her daim dalar sıgınaklara mümkünse alman orda bıle cıvıtıyolar

aynenSkyBlue yazdı:İnsalıktan yoksun varlıklar bunlar. Hani vardır ya bir oyun uğrana her neyse.

Mertkinqx yazdı:Rescuer yazdı:Yanlış anlamıyorum, sağol konuya katıldığın için fakat, her platformda tepkimizi neden koymayalım, neden koyamayalım? Klandadır dalsın tamam ama 30 dakika sabredemiyor mu yada neden bizim yapmaya çalıştığımız etkinlikten faydalanarak bu işi yapıyor. Madem o kadar yiğit gitsin Meteor'da yapsın savaşını, yürüyüşe katılacağım süsü vermesin, kimsenin huzurunu kaçırmasın. Benim oturduğum şehirden de şehit çıktı, burada da(Sakarya) saat 17:00'da şehir merkezinde yürüyüş yapıldı fakat neden oyunda yapılamasın. Örneğin; Facebook'ta bir çok kişi profil resmini değiştirmiş, bayrak koymuş, bir çok kişi şehitlerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmuş, bu da bir tepki gösterme şeklidir. Oyunda neden yapılamasın?Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Merhaba .
İyi Forumlar .
Yasin Evet , seni gayet iyi anlıyorum.
Yazımdaki bazı yeri sanırım tam anlamı ile anlamamışsın. Ben sana kalkıp neden burada "Etkinlik düzenliyorsun ? , Burada Etkinlik düzenleyemessin ! " Gibi laflar etmiyorum.
Güzel Düşünülmüş birşey buna saygı duyarım.
5dakıka once Lodoslar Tarafından çağrıldıgım Agah Bey'de beni çağrıyı yapan kişiler kesmiştir. Bende kalkıp senın gıbı şu şu vatan hainidir desem ne olur bunun sonu.
Benim deyindiğim konu bu kısılerı bu oyun ıcın yaptıgı sebepten ötürü vatan haini ilan etmendir![]()
Mertking aynı şeyi sen bugun Lodoslar İçin Yaptın Sence Doğrumuydu Yasine Diyeceğine kendine bir bak önce