Diğer olayları ayrı mesajda ele almak istedim. Öncelikle Alp ağabeyim. Canım abiciğim, başın sağolsun, başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah merhum dayımızın. Allah sizlere sabır versin inşallah. Vakti gelen gidiyor, ne bir saniye önce gidebilir ne bir saniye sonra... Başın sağolsun abiciğim.
Yengem, gönüllerin sultanı. Ejder'in hayırlı olsun. İnşallah çok çok daha güzel eşyalar senin olsun, çok çok daha büyük başarılar senin olsun. E mail adresini ekliyorum listeye en kısa sürede.
Alp abim ve Yiğit, isim değiştirmeleriniz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın yeni isimlerinizi.
Ayrı olarak Yiğit, kardeşim sen forum sözcüsü değil misin? Niye işleri bana yıkıyosun güncellesene şu listeyi.
Aramıza yeni katılan Emre kardeşimiz hoşgelmiş, sefa getirmiş, eminim çok iyi bir arkadaşımızdır(burda olduğuna göre ). Tekrar tekrar hoşgeldin kardeşim çok güzel günlerimiz olur inşallah.
Hüseyin geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah. Nazara geldin sen işte. Öyle çat isim değiş, çat asa parlat derken...
Ayrıca Alp abi toplantının adını sen koy. Saat, tarih, mekan lütfen.
Not: Foti başkan çok konuşma. Bol savaşçın varsa birini bana ver. O kaddar.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Şehit mevzusu sinirimi çok sıktı gelin başka şeylerden konuşalım. Örneğin Yasin, geçen akşam Trabzonspor 3-0 yenildi. Ankaragücü'nü yenmeye benzemez Moskova'yı yenmek.
Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.
Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler; YiğitlerŞİFA YiğitlerDAYLAİON YiğitlerALP YiğitlerÖLMEZ
Lonca Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Resmi Web Sitemiz:Hazırlanma aşamasında.
Loncaya üye alımı şuan için yapılmamakta veya davet sistemiyle gerçekleşmektedir. İlerleyen zamanlarda üye alımları açılacaktır.
Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
SkyBlue yazdı:Şehit mevzusu sinirimi çok sıktı gelin başka şeylerden konuşalım. Örneğin Yasin, geçen akşam Trabzonspor 3-0 yenildi. Ankaragücü'nü yenmeye benzemez Moskova'yı yenmek.
Ya bırak Allah aşkına. Galatasaray'ı da görüyoruz. Siz daha iyi olsaydınız da siz gelseydiniz Şampiyonlar Ligi'ne. İnter'i unutma, Lille'i unutma, Türkiye'de herhangi bir başka takım o iki takıma karşı TS'nin aldığı sonucu alsa, dünyayı yıkardı basın, ama nedense TS alınca durum farklı oluyor.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Düzenlenmiş olan Şehitlerimiz için yürüyüş organizasyonuna evde olmadığımdan katılamayacağım.
Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah ailelerine sabır versin.
Pazar günü akşam saat 19,00 da msn üzerinden toplantımız vardır.
Tüm Üyelerimizin katılım göstermesini rica ediyorum.
Şu an Nevşehirde'yim ve uzun süre bir kaç sene burda kalıcam.
Hande yengeniz ve çocuklarımız da yanımda , uzun süre burda kalıcağımız için ev bulup yerleştik.
Artık Allah nasip ederse Nevşehir yeni mekanımdır.
Bulunduğum ortamda henüz internet olmadığından , oyuna girmem imkansız.
Pazartesi günü inşaallah internet problemin halledip , kaldığımız yerden devam edeceğim.
Toplantımız da görüşeceğimiz konular ;
1.Loncada genel tanışma.
2.Lonca yönetim ve yetkililerinin görevleri hakkında istişare etme.
3.Bu görevler hakkında herkese bilgilendirme yapma.
Herkesin genel konularda bilgilerine başvurma ile birlikte toplantımız devam edicektir.
Oyuna giremedğimden ve telefonun çekmediği bir yerde olduğumdan , açıkladığım herşeyi ve benim durumumu tüm üyelere ve tılsıma nakletmenizi istiyorum.
Toplantı tarihinde ve saatinde bulunmanız gerektiğini hatırlatır , hepinize ve tüm TÜRK MİLLETİ'nemutlu huzurlu gün ve günler dilerim.
Sizleri seven abiniz ve yengenizden selam ve sevgiler.
Oğlum Efe ' de sizleri sevdiğini dile getirmemi istedi
Pazar günü akşam saat 19,00 da msn üzerinden toplantımız vardır.
Tüm Üyelerimizin katılım göstermesini rica ediyorum.
Şu an Nevşehirde'yim ve uzun süre bir kaç sene burda kalıcam.
Hande yengeniz ve çocuklarımız da yanımda , uzun süre burda kalıcağımız için ev bulup yerleştik.
Artık Allah nasip ederse Nevşehir yeni mekanımdır.
Bulunduğum ortamda henüz internet olmadığından , oyuna girmem imkansız.
Pazartesi günü inşaallah internet problemin halledip , kaldığımız yerden devam edeceğim.
Toplantımız da görüşeceğimiz konular ;
1.Loncada genel tanışma.
2.Lonca yönetim ve yetkililerinin görevleri hakkında istişare etme.
3.Bu görevler hakkında herkese bilgilendirme yapma.
Herkesin genel konularda bilgilerine başvurma ile birlikte toplantımız devam edicektir.
Oyuna giremedğimden ve telefonun çekmediği bir yerde olduğumdan , açıkladığım herşeyi ve benim durumumu tüm üyelere ve tılsıma nakletmenizi istiyorum.
Toplantı tarihinde ve saatinde bulunmanız gerektiğini hatırlatır , hepinize ve tüm TÜRK MİLLETİ'nemutlu huzurlu gün ve günler dilerim.
Sizleri seven abiniz ve yengenizden selam ve sevgiler.
Oğlum Efe ' de sizleri sevdiğini dile getirmemi istedi
Merhabalar,
Alp ağabeyim özlettin kendini bir an önce sahalara dönmeni bekliyoruz Hande yengeme selamlar Efeyi benim için öp ağabeyim.Toplantıya inşallah bir aksilik olmaz ise katılacağım.