S.a konuyu genel iletişimdede açtım GM lerden cevap almadığım için burdada açıyorum...Aylar Yıllar Oldu Junon kesiyorum halen bi zırh düşmedi...şans artırıcı alın dediniz aldım aldığım halde düşmedi..Plus aldım gene düşmedi..İsim değişme aldım tekrar düşmedi..Kutu alayım dedim gene düşmedi.Daha ne yapmam lazımda bu zırhı düşürmem lazım..oyuna verdiğim paranın akçe aldıkalrım belli eder.fotosunu en yakın zamanda koyacam foruma..SİZDEN RİCAM GM ARKADAŞLAR BANA ŞANS ESERİ DEMEYİN YADA HAZIR CEVAP YAZMAYIN 24 yaşındayım cafem var o kadar para verdim ve verdiğim paranın karşılığını almadım ..daha ne yapmam lazım yeter artık ya..çocuk gibi olduk arkadaş.millet ilk girişte üstünü diziyor biz günde 7 kesim yapıyoruz bi zırh alamıyoruz bumu adaletiniz arkadaş.
IIxFeDeRaLxII
Junon Bana Karşı Yda Oyun
Junon Bana Karşı Yda Oyun
IIxFeDeRaLxII Federall
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Re: Junon Bana Karşı Yda Oyun
Ewt katılıyorum !
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
GENJORİ
Migrat öldü arkadaşlar girmeyin artık oraya bence...Bi zırh için değmez..ZATEN ÇIKMIYOR..
Ben Zırhı düşüremedim çemberliye girdim ordan düşürdüm zırhı ..JUNON daki zırhıda Yönetime buraktım olmayan kullansın diye.Hehehehehe

Ben Zırhı düşüremedim çemberliye girdim ordan düşürdüm zırhı ..JUNON daki zırhıda Yönetime buraktım olmayan kullansın diye.Hehehehehe

- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Katılıyorum tuzum kuru olmasına rağmen..
Grup bölgeleri diye adlandırdığımız bölgeler ortalama 1 saat sürmekte..(sığınak çemberlitaş migrat)
bu zaman içersinde boş dönmek oyuncuyu üzen bir durum ayrıca 1 degil 10 degil 100 degil..
ve bunla bitmiyor dogal olarak elektrikleri kesilenler internet baglantısı kopanlar gıcıklıgına çıkanlar
yani gerçekten ciddi bir zaman kaybı ve emek söz konusu..
Şans oranları hakkında bir fikrim yok fakat..
biri düştüğünde 10dakka geçtikten sonra arkadaş ekleme gibi içeriye birini davet etme olsa hiçte fena olmaz.
Grup bölgeleri diye adlandırdığımız bölgeler ortalama 1 saat sürmekte..(sığınak çemberlitaş migrat)
bu zaman içersinde boş dönmek oyuncuyu üzen bir durum ayrıca 1 degil 10 degil 100 degil..
ve bunla bitmiyor dogal olarak elektrikleri kesilenler internet baglantısı kopanlar gıcıklıgına çıkanlar
yani gerçekten ciddi bir zaman kaybı ve emek söz konusu..
Şans oranları hakkında bir fikrim yok fakat..
biri düştüğünde 10dakka geçtikten sonra arkadaş ekleme gibi içeriye birini davet etme olsa hiçte fena olmaz.
- Asabi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
FEDERAL bende halen RAKI ya düşeremedim 2 senedir nolcak şimdi
az kaldı sonunda bıraktıracaklar
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)
BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
RAKI(büyücü)
BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!