Yetkililerden birkaçı bakabilir mi? (Önemli )İnternet Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Yetkililerden birkaçı bakabilir mi? (Önemli )İnternet Sorunu

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Evdeki bilgisayarımdan oyuna girdikten yaklaşık 5-6 dk içerisinde oyundan düşüyorum ve bu böyle sürekli olarak devam ediyor. Ne yapmam gerekli ? Çemberlitaş'a giremiyorum bu yüzden :evil:
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Yetkililerden birkaçı bakabilir mi? (Önemli )İnternet Sorunu

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

şu sordugum soruya cevap vermeyecek kadar üşengeçsiniz yazıklar olsun !

ama iş paraya gelince akçeleri alıyoz ama destek nerde bi kerede vicdanınız olsun be
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yetkililerden birkaçı bakabilir mi? (Önemli )İnternet Sorunu

Mesaj gönderen hukumdargame »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:şu sordugum soruya cevap vermeyecek kadar üşengeçsiniz yazıklar olsun !

ama iş paraya gelince akçeleri alıyoz ama destek nerde bi kerede vicdanınız olsun be
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Evdeki bilgisayarımdan oyuna girdikten yaklaşık 5-6 dk içerisinde oyundan düşüyorum ve bu böyle sürekli olarak devam ediyor. Ne yapmam gerekli ? Çemberlitaş'a giremiyorum bu yüzden :evil:

Burda destekten çok kendinde hata aramalısın kardeşim tabii ki kızgın olabilirsin. Para veriyoruz destek alamıyoruz diyorsun fakat onların tek vereceği cevap internet hattınızı kontrol edin böyle bir cevap istiyorsan hızlı desteğe yaz..!

Fakat şimdi dediklerimi ve tekrar sorun olacak mı gör.

1-Dns ayarlarını değiştir eğer değişikse otomatik yap.
2-Modeminin kablolarını ve adaptörünü tamamen çıkar bilgisayardan sök ve hepsini tekrar tak.
3-Telefon ile bağlantı kablosunu kontrol et.
4-Eğer bunların hiçbiri olmadıysa bağlantıyı kaldır bilgisayardan ve tekrar kur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön