Umarım söylediğin gibidir ve ben haklı değilimdir. Ben de bunu temenni ediyorum. Ama nedense bana hiç mi hiç öyle gelmiyor.kargasa yazdı:herşeyi paraya endekslemişsiniz ancak ikv de herşey para değil.nasıl yani derseniz.başka online oyunları oyanayan, gezip dolaşanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar. daha fazla para kazanmak isteseler emin olun çok kolay kazanırlar.bir kaç dükkan ürününe bakar.ancak oyunun dengesini bozmayacak şekilde yapılıyor bütün bunlar(bazıları bozsada)
lonca sistemine gelince.bukadar gecikmesinin birkaç nedeni olduğunu düşünüyorum.ama bir yöneticinin yazdığına göre lonca sistemi oyunun temelinde yok(hatırladığım kadarıyla) ve oyunun tamamen değiştirecek bir sistem planlanıyor.nitekim zaten lonca sistemi geldiği zaman ikv de oyun anlayışı tamamen değişecek.bu durumda geri dönüşü olmayan iki sonuç var.birincisi (böyle olmasını temenni ediyorum) mükemmel bir lonca sistemi gelecek ve diğer oyunlardaki sistemleri gölgede bırakacak.eğer bu olursa oyun için reklam yapmaya bile gerek kalmaz .ikincisi ise beklentilerin altında yada tahminlerdeki gibi bir lonca sistemi gelecek ki bu da tahminlerin herzaman dışında kalan ve oyuncuları oyuna bağlayan düşünce yapısına aykırı.
umarım lonca sistemi en iyi şekilde gelir.bende sabırsızlıkla bekliyorum(bazen tepki göstersemde) ancak mükemmel olacağını düşündüğüm için sabırlı davranmaya da devam ediyorum.ayrıca bu sisemin akçeyle bir bağlantısı olacağını düşünmüyorum.umarım ikv beni yanıltmaz.
Lonca sisteminin gelmeme sebebi hakkında ufak bir tahmin.
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca sisteminin gelmeme sebebi hakkında ufak bir tahmin.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Dilimde tuğ bitti oyunu gm ler yapmıyor.Destekte yapmıyor direk ulaşmak istiyorsanız sobeeye mektup atın.Ama konca sistemi çok yakın da gelecek gibi

LEPRECHAUN
gelecek paket lonca sistemi olabilir cunki oyuncularin 2 senedir tepkisi bu yonde
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''