Selamlar, Çemberlitaş'taki bana göre mantıksız gibi gelen bir durumu belirtmek isterim.
Biliyorsunuz ki Ofansif savaşçı yani maximum hasarlı bir savaşçı GBM70,71 ve GBM-X' i max hasarla rahatlıkla kesebiliyor.Büyücülerin elektrik ve buz yetenekleri işlemiyor.
Maximum hasarın etki etmesi için yaratıklarda zırh oranının düşük olması gerekiyor ki max hasar işlesin.Şimdi, makinelere maxımum hasar ışleyebıldıgıne göre zırh oranlarıda düşük demektir.
Büyücülerin fiziksel büyü kullanması ise zırh oranı düşük olan yaratıklarda işliyor.GBM70,72 ve GBM-X makınelerınde zırh oranları düşük oldugu ıçın ve maxımum hasar ışledıgı ıcın, fiziksel büyü hasarı bunlara çok az işlemekte.
Bunun nedenini bir türlü bulamadım.Maximum hasar zırh oranı düşük yaratıklara işliyor, fiziksel büyü hasarı zırh oranı düşük olan yaratıklara işliyor, ama her ıkısı aynı oranda olmasa bile fiziksel büyü hasarı çok çok az vuruyor.
Sizlerden veya bilgisi olan bir yetkiliden bu konuda bilgilendirme yapmasını rica ediyorum
Çemberlitaş'ta ki Çelişkili Durumlar..
Re: Çemberlitaş'ta ki Çelişkili Durumlar..
ofans savaşçı girebilsin diye yaptılar başka sebebi yok herşeyde mantık aranmaz.bilall yazdı:Selamlar, Çemberlitaş'taki bana göre mantıksız gibi gelen bir durumu belirtmek isterim.
Biliyorsunuz ki Ofansif savaşçı yani maximum hasarlı bir savaşçı GBM70,71 ve GBM-X' i max hasarla rahatlıkla kesebiliyor.Büyücülerin elektrik ve buz yetenekleri işlemiyor.
Maximum hasarın etki etmesi için yaratıklarda zırh oranının düşük olması gerekiyor ki max hasar işlesin.Şimdi, makinelere maxımum hasar ışleyebıldıgıne göre zırh oranlarıda düşük demektir.
Büyücülerin fiziksel büyü kullanması ise zırh oranı düşük olan yaratıklarda işliyor.GBM70,72 ve GBM-X makınelerınde zırh oranları düşük oldugu ıçın ve maxımum hasar ışledıgı ıcın, fiziksel büyü hasarı bunlara çok az işlemekte.
Bunun nedenini bir türlü bulamadım.Maximum hasar zırh oranı düşük yaratıklara işliyor, fiziksel büyü hasarı zırh oranı düşük olan yaratıklara işliyor, ama her ıkısı aynı oranda olmasa bile fiziksel büyü hasarı çok çok az vuruyor.
Sizlerden veya bilgisi olan bir yetkiliden bu konuda bilgilendirme yapmasını rica ediyorum
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
Re: Çemberlitaş'ta ki Çelişkili Durumlar..
düşmana verilen hasarlar kesici, delici ve ezici olarak çeşitlenmiş.
büyücülerin meteorit ile verdği hasarı ezici sınıfına sokmuşlar sanırım.
Bu bahsettiğin yaratıkların kesici ve delici hasarlara karşı savunması düşük ama ezici hasarlara karşı savunması yüksek.
Sebebi budur.
GBM-70 --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.2" dmgredslash="0.2"
GBM-71 --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.2" dmgredslash="0.2"
GBM-X --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.0" dmgredslash="0.0"
Kaynak --> Classes.xml
büyücülerin meteorit ile verdği hasarı ezici sınıfına sokmuşlar sanırım.
Bu bahsettiğin yaratıkların kesici ve delici hasarlara karşı savunması düşük ama ezici hasarlara karşı savunması yüksek.
Sebebi budur.
GBM-70 --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.2" dmgredslash="0.2"
GBM-71 --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.2" dmgredslash="0.2"
GBM-X --> dmgredbludge="0.99" dmgredpierce="0.0" dmgredslash="0.0"
Kaynak --> Classes.xml

Eline , beline , diline sahip ol !