Peki bilader o çürükler kimlerin sayesinde askerlerimizin arasında ?adresbu yazdı:Ben ona birşey demedim bu konuda tartışmayalım kilitlenmesinKaPTaNYaGiZ yazdı:adresbu yazdı:Başbakan ne yapsın arkadaşlar askeriyenin içinde ki şerefsizler temizlenmedikçe pkk bitmez o #@!? terörün ALLAH belasını versin.
Kaç arkadaştan duydum böyle olayı anlatayım ;
Askeriyenin bir kaç yüz metre ilerisinde pkklılar gidiyormus bu söyleyen arkadaş komutanına söylüyor komutan kendi üstünü bildiriyor üst komutanı onlar domuzdur başka bir şeydir geri çekilin diyor ...
Babam askerdeyken karakolun 1 km kadar uzağında sınırdan bu #@!? pkklılar dizilmis gidiyorlarmış babam nöbetteyken görmüş komutanına telsizden bildiriyor komutanı "bana dokunmayan yılan bin yaşasın " demiş...
Bu durumda başbakan ne yapsın ergenakonla temizleniyor yavaş yavaş ama bunlar temizlenmeden bu #@!? pkklılar durmaz
Hepsinin ALLAH belasını versin
Bu zamanda başbakanımızdan daha iyi yönetecek yok başbakanda 4 4 lük demedim daha iyisi gelene kadar en iyisi. Ben askeriye içindeki çürüklerden bahsediyorum.
HAKKARİ DE HAİN SALDIRI
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: HAKKARİ DE HAİN SALDIRI
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
hah şimdi gel de cevap ver .WHiTexDeWiL yazdı:Peki bilader o çürükler kimlerin sayesinde askerlerimizin arasında ?adresbu yazdı:Ben ona birşey demedim bu konuda tartışmayalım kilitlenmesinKaPTaNYaGiZ yazdı:adresbu yazdı:Başbakan ne yapsın arkadaşlar askeriyenin içinde ki şerefsizler temizlenmedikçe pkk bitmez o #@!? terörün ALLAH belasını versin.
Kaç arkadaştan duydum böyle olayı anlatayım ;
Askeriyenin bir kaç yüz metre ilerisinde pkklılar gidiyormus bu söyleyen arkadaş komutanına söylüyor komutan kendi üstünü bildiriyor üst komutanı onlar domuzdur başka bir şeydir geri çekilin diyor ...
Babam askerdeyken karakolun 1 km kadar uzağında sınırdan bu #@!? pkklılar dizilmis gidiyorlarmış babam nöbetteyken görmüş komutanına telsizden bildiriyor komutanı "bana dokunmayan yılan bin yaşasın " demiş...
Bu durumda başbakan ne yapsın ergenakonla temizleniyor yavaş yavaş ama bunlar temizlenmeden bu #@!? pkklılar durmaz
Hepsinin ALLAH belasını versin
Bu zamanda başbakanımızdan daha iyi yönetecek yok başbakanda 4 4 lük demedim daha iyisi gelene kadar en iyisi. Ben askeriye içindeki çürüklerden bahsediyorum.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

O çürükleri koyan da aynı kişi şimdi temizliyoruz ayağına adam gibi adamları içeri aldırtan da aynı kişi. Burada siyaset yapmak istemiyorum millete laf atmak istemiyorum ama onlara oy verenlerin çoğu uyuyor. Koskoca bir devlet dağda evsiz yurtsuz 3-5 iti mi temizleyemiyor?
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
İçerik düzenlendi Forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Başkasının acısını payalaşma adı altında, küfür edip saygısızlık yapmayınız .
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Şehitlere Allahtan Rahmet .
Yaralılara şifa , Geride kalan ailelerine sabır diliyorum .
Gerek forumda gerekse oyunda, şehtiler için yorum yaparken kural ihlalllerine düşmemeye, fırsattan istifade etmeye çalışanlara zemin hazırlamadan yorum yapalım lütfen .
Gerek forumda gerekse oyunda, şehtiler için yorum yaparken kural ihlalllerine düşmemeye, fırsattan istifade etmeye çalışanlara zemin hazırlamadan yorum yapalım lütfen .
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Devriyede Nihat abi ona göreeNocomment yazdı:Şehitlere Allahtan Rahmet .
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
olayı siyaset dönüştürmeye gerek yok , bir yanda kandırılmış bir kesim diğer tarafta uyutlmuş bir kesim bölge halkı kandırılmaya, Türk halkı uyutulmya devam ediyor. suçlu hükmet yada baş bakansa şayet ; bölgede sıkı yönetim vardı ohal vardı ve hertürlü yetki vardı neden bitilmediii ?? 'terörihaneti' girin bakın neler var.
şehid olanlara ne mutlu herkese nasip olmaz. namusunu beklerken can vermek Allah analarına sabır versin
şehid olanlara ne mutlu herkese nasip olmaz. namusunu beklerken can vermek Allah analarına sabır versin
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Gölge Haramileri
Yanlarına kalmaz er geç ödeyecekler hesabını. Şu silahı bombayı kim bulduysa Allah onunda Belasını versin.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Hayin saldırıyı kınıyor, Şehit aile ve yakınlarına sabır ve baş salığı diliyorum.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility