mamaklar071995 yazdı:BAŞIMIZ SAĞOLSUN....BİZEDE ŞEHİTLİK NASİP OLSUN
amin keşke dediğin gibi bizede nasip osla o şehitlik mertepesi
ALLAH'tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum, Şehitlik ne kadar güzel mertebe ama böylesine hain , böylesine şerefsizce kişiler tarafından yapılınca insanı öldürürcesine acıya sokuyor Bitsin artık Terör
Öncelikle Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet , ailelerine ve tüm milletimize bol sabır diliyorum. Başımız sağolsun.
Bir yorumda da bulunmak istiyorum.
O sövdüğümüz İsrail 1 askeri için dünyayı ateşe veriyor , 24 tane gencecik can gitti hala çıkıp "demokratik barış" diyorlar..Ulan bizim askerimiz bunlar için bu kadarmı değersiz ?
Artık uyanma vakti. Artık askerlerimiz şehit olmasın. Analar , milletimiz ağlamasın.
"Şehitlik, Allah Katında Peygamberlerimizden Sonraki En yüksek Mertebedir.."
Ailelerine Sabır diliyorum.
Başımız Sağolsun..
Hala Askerlik yapmaya devam eden Arkadaşlarımıza Askerlerimize Allahtan Sabır Güç Kuvvet Diliyorum..
not: bu arada mekanı cennet olsun yazanlar varda şehitlik zaten çok yüksek bir mertebedir.
"Şehitler Allah'ın Sevgili Kullarıdır.. Onlara Cennette sonsuz Nimetler Hazırlanmıştır.."
Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine
Hain pusularla söndürülen yaşamlara her geçen gün yenileri ekleniyor.Acımadan namertçe arkadan uzanıyor katillerin eli gencecik bedenlere.Kıydıkları canların hesabı bu dünyada sorulmasa bile, mahşer de yakalarına yapışacak koskoca bir millet var bu topraklar üzerinde.
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet , ailelerine ve tüm milletimize bol sabır diliyorum. Başımız sağolsun.
Bir yorumda da bulunmak istiyorum.
O sövdüğümüz İsrail 1 askeri için dünyayı ateşe veriyor , 24 tane gencecik can gitti hala çıkıp "demokratik barış" diyorlar..Ulan bizim askerimiz bunlar için bu kadarmı değersiz ?
Artık uyanma vakti. Artık askerlerimiz şehit olmasın. Analar , milletimiz ağlamasın.
UYANMA VAKTİ TÜRKİYE
başımızdaki şerefsizler gitmedikçe bu olaylar devam edicek abd nin kuklası olduk ne zaman durulacak bu olay merak ediyorum