öncelikle bütün herkese saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum
5 aydır oyunu bırakmış olmama rağmen sizleri unutamadım , burdaki kurduğum sağlam dostluklar kardeşlerim abilerim ablalarım .. hepiniz iyisinizdir umarım , birgün tekrardan dönermiyim bilmiyorum ama sizleri çok özlediğimi oyundaki ortamı çok özlediğimi belirtmek isterim ..
bütün kadim dostlarım buraya yazarsa çok sevinirim unutulmadığım için .. hepinizi tekrardan saygıyla selamlıyorum hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın
ECZACI Dartıcleshore Suskunxsultan Eczacıxunruly
Merhabalar ( ECZACI )
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legends Of Beta
Merhabalar ( ECZACI )
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Re: Merhabalar ( ECZACI )
Merhaba Murat,
Bizler her ne kadar az sayıda kaldıysakta iyiyiz.Seni bu platformda görmek güzel.Beni tanıyan herkes yazsın demişsin.Lakin artık pek forumu takip eden yok.Oyunun olduğu gibi forumunda cazibesini yitirdiği dönemlerdeyiz yani.Kendine iyi bak.Allah'a emanet ol...
Bizler her ne kadar az sayıda kaldıysakta iyiyiz.Seni bu platformda görmek güzel.Beni tanıyan herkes yazsın demişsin.Lakin artık pek forumu takip eden yok.Oyunun olduğu gibi forumunda cazibesini yitirdiği dönemlerdeyiz yani.Kendine iyi bak.Allah'a emanet ol...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- xFBBeRKaYx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: <<Sentinus>>
Yılmaz abinin dediği gibi sayımız azalsa da aynen devam ediyoruz ( Tabi eskisi gibi sımsıkı dostluklar kalmasa bile .. ) .Sende iyisindir umarım .Kendine iyi bak, Allah`a emanet ol ..
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
krdş bende seninle aynı derdi paylaşıyorum çünkü benim pc başka yerde ben başka yerde olmuyor...beni tanıyan herkese saygılarımı iletirim (alperen)mertin arkadaşı...
Bilim,Karanlıktaki mum ışığıdır. Yolunu bulup aydınlığa ulaşmanı sağlar.BEN YÜKSELİP ŞAHA KALKAN BİRİYİM.(seni sevmek zulümse koyam totona gülümse.)
- SeDaTQeSkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Hos geldin murat abi. Seni Özledik Ya. Gel Sende Şu Oyunu Oyna Artık 
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
- InfaZstyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Way Muratımm
bnde yokum 2 senedir ama özledim cidden eski günleri keşke geriye dönebilsek;
Yılmaz abim sizleri özellikle sizle KaraKürk'ü kesmeyi çok özledim
)
Burdan Tüm eski yeni dostlarıma selamlar..
İstihbarat
''Ali''
Yılmaz abim sizleri özellikle sizle KaraKürk'ü kesmeyi çok özledim
İstihbarat
xİSTİHBARATx | İstihbaratb
Umarım Sende İyisindir Kardeşim seni aramızda tekrar görmek dileğiyle...OALxECZACI yazdı:öncelikle bütün herkese saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum
5 aydır oyunu bırakmış olmama rağmen sizleri unutamadım , burdaki kurduğum sağlam dostluklar kardeşlerim abilerim ablalarım .. hepiniz iyisinizdir umarım , birgün tekrardan dönermiyim bilmiyorum ama sizleri çok özlediğimi oyundaki ortamı çok özlediğimi belirtmek isterim ..
bütün kadim dostlarım buraya yazarsa çok sevinirim unutulmadığım için .. hepinizi tekrardan saygıyla selamlıyorum hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın
SOUNDOFSİLENCE
Hamza ...
OALxECZACI yazdı:öncelikle bütün herkese saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum
Merhaba Murat'ım,
Nasılsın Görüşmeyeli? İyisindir İnşallah.Bir Gün Tekrar Görüşmek Ümidi İle Sağlıcakla Kal Kendine İyi Bak...
InfaZstyLe yazdı:Way Muratımmbnde yokum 2 senedir ama özledim cidden eski günleri keşke geriye dönebilsek;
Yılmaz abim sizleri özellikle sizle KaraKürk'ü kesmeyi çok özledim)
İstihbarat''Ali''
Merhaba Ali,
Görüşmeyeli Nasılsın? İnşallah Bir Gün Görüşürüz.Kendine İyi Bak...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
-
- İri Fare Avcısı
ezzacı yakın olarak tanımam senı ama eskıden beri görürüm senı slm sabahımız vardırdır bende senınm gibi oynu uzun suredır bırakmış arada forma giriyom tanıdık kımselerin yazılarına girip bakıyom harbıden oynamıyınca ınsan herkesı ozluyo bırde bır çok kışıyı unutuyo yılmaz ag onumuzde ki fuarda toplanıyoz ve arkadaşlar sızlerlede orda görüşmek dilehiyle
oflu
milliyetcikarga
benden sobra beyaz köşte bırakaç tane dağa oflu türedi onlarla alakam yoktur benı tanıyanlar onlardan gelecek yanlışlıklardan benı sorumlu tutumayın bunu yazmamın sebebı onlara kım ordukalrını sorduhumda aldıhım cvp iç açıçı değildi
oflu
milliyetcikarga
benden sobra beyaz köşte bırakaç tane dağa oflu türedi onlarla alakam yoktur benı tanıyanlar onlardan gelecek yanlışlıklardan benı sorumlu tutumayın bunu yazmamın sebebı onlara kım ordukalrını sorduhumda aldıhım cvp iç açıçı değildi
The mad dog chasing fish anchovy
]

- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Murat seni tekrar aramızda görmek isteriz, Ama oyun eskisi gibi değil bunu da üzülerek söylemek istiyorum. Çünkü herkesin gözünü item, para ve maden bürümüş yardım SIFIR değil eksili hanelere düşmüş diyebiliriz :S
ALİÇAVUŞ
ALİÇAVUŞ
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)