ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu
Re: ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu
relax kendine çok güveniyorsun havandan geçilmiyor kutuplardaxpaşa sana 30m lik ws teklif etti sesini bile çıkaramadın bu ne iş !!
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
anıl bırak sunu onun ısı hava atmak sadece koydum parayı gelse atsa yemın etmıs mıs kskxmage yendı senı neden vs attın madem yemındı deseydın abı param yok verırdım relax hava atma hele kerem (kardesıme) sakın o vs de 2 el keremın aldıgı eller sayılmadı hıc kusura bakmada kasşıntın var kaşınanı kasırım
30m koydum ortaya o kadar erkek olsanda atsan benle
Kutuplardaxpaşa
30m koydum ortaya o kadar erkek olsanda atsan benle
Kutuplardaxpaşa
Konusur bu adam Yha YaLLvaRıoRum ona GeL Vs DiE yEMınm VaR dİo :
)
BiZe HeRyeR TrABzOn :evil: UsLanmaZ :twisted:
BiZe HeRyeR TrABzOn :evil: UsLanmaZ :twisted:
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kutuplarda nın carına ben geccem relax la atcam kabul sa 30 m nakıt kabul deılse daha hava atmasın mıllete arkamızdan bolgeye yazılar yazmasın Loncama laf atarsa bı daha vs de kı korkaklıgını herkes duyar
Kutup ve cetesi...Ws de kaybetmissin...Milletin ortasına gecip 2 fevzi cevriye yanıstıp hava atan sendin..Yenildiysen tebrik etmesini bil..Biraz delikanlı ol ! Baronu defalarca yendim...En son ws 3*2 bitti ws 2 ws tekme tokat kazandım..Hala Mc yi kestim diyormus
) Yazık...

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Erdem burada Gövde Gösterisi yapacaksak. Geo sırayla seni talhayı ezgi yi İpe getirdi . Forumda konu açtı.Sende bu sefer diorsun Geo Tamam Biliyoruz Bu Oyunun En Güçlüsü Sensin
:D:D:D:D:D:D:D:D Ne kadar cocukca bır laf
Korkusuzxbüyücü
Korkusuzxbüyücü
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
darkregn yazdı: Erdem burada Gövde Gösterisi yapacaksak. Geo sırayla seni talhayı ezgi yi İpe getirdi . Forumda konu açtı.Sende bu sefer diorsun Geo Tamam Biliyoruz Bu Oyunun En Güçlüsü Sensin:D:D:D:D:D:D:D:D Ne kadar cocukca bır laf
![]()
Korkusuzxbüyücü
:mrgreen: :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
Haddini asma korkusuz . Geophal ile 6 aydır ws atmıyorum. Birsey bilmiyorsun cok konusma . Suan Meranda geo dan güclü bir adam göster ? Ben kralım demekle oLmaz. Bükemediğin bileği öpeceksin bu kadar basit !

Basmiller ( kp )
mcerdem sende hava atmasını bılıyorsun benımle attıgın ws de 2*1 öne geçtin başladın bölgeden yazmaya 2*1 diye 3*2 yendım senı daha sesini çıkartamadınMcErdem yazdı:Kutup ve cetesi...Ws de kaybetmissin...Milletin ortasına gecip 2 fevzi cevriye yanıstıp hava atan sendin..Yenildiysen tebrik etmesini bil..Biraz delikanlı ol ! Baronu defalarca yendim...En son ws 3*2 bitti ws 2 ws tekme tokat kazandım..Hala Mc yi kestim diyormus) Yazık...
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
Beni bilen bilir ben önemsedğim ws leri asla kalabalık ortamda atmam . Gelenleri kovarım hatta. Onca kisi geldi her attğm ws ye herkesi kowdum. SEn benimle 30 ksinin icinde ws attın Sesimi cıkarmadım. Tbrk etmesinide bildim . Cok iddialıysan 2 sahitin önünde ws atarız kaybeden susar !

Basmiller ( kp )