Selam arkadaşlar oyun ile hiç alakası yok ama, bu reklam daki video daki fon müziğini bilen varmı ? Veya kime ait olduğunu? Çünkü Ford Müşteri hizmetlerini bile aradım o da bilmiyormuş
Reklam !
Reklam !
[youtube]http://youtube.com/watch?v=OtBphcqhu0U[/youtube]
Selam arkadaşlar oyun ile hiç alakası yok ama, bu reklam daki video daki fon müziğini bilen varmı ? Veya kime ait olduğunu? Çünkü Ford Müşteri hizmetlerini bile aradım o da bilmiyormuş
:lol: Lütfen Yardım :idea:
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: Reklam !
Youtube bu aralar bilgisayarı güncelleyenlrde veya bir virüs alanlarda çalışmamaktadır. Başka bir video sitesinden misal vimeodan gösterirsen belki bulabiliriz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Neyseki uzun çabalarımdan sonra müziğe ulaştımMagician yazdı:Bitiş fonu cok guzelmiş banada soyleyin adı ne la bunun D
Kardeşim müzik benim pc de fakat benim bilgisayar 2 gündür pert oldu. Ama en kısa zamanda atacağım müziği.