Hanedan Loncası
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
Re: Hanedan Loncası
alırım 25 m ni her türlü giderim liseli
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hanedan
varsa al şimdi veriyim liseli yani ayıp ettin oldu da vermedim mi
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
ünal pampamda öyle diyordu 138 m si varmış savaşçıda kaç parası olduğu şüpheli şu anda :?
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
Affet Beni ANNE geri dönemedim diye kızma bana,Sakın ağlama diyicem biliyorum dinlemeyeceksin,Bir tanecik oğlunu kimbilir nasıl toprağa gömeceksin,Hele bi sil gözyaşını beni dinle bu işe aslında en çok sen sevineceksin;Hani hep kızardın ya kılmıyorsun okumuyorsun diye. . .Hehey oğlun peygamber efendimize komşu oldu anne.
Bak Baba Başın öne eğilmesin üzülme ağlama ,Bu yolda dönmekte vardı şehit olmakta,Bu millet yüzyıllardır böyle yaşar ,biz bunu biliyoruz ve biz böyle yaşamayı seviyoruz.Sen şimdi Keşke ben kıbrıs'tan dönmeseydimde sen Hakkariden dönseydin diyosun fevri davranıyorsun Baba şu anda evlad acısıyla konuşuyorsun .Neler kaçırdığını bilmiyorsun baba Neler kaçırdığını bilmiyorsun.Ha bu arada inanmayacasın belki bana dedemle tanıştım burada Çerkez Ali Hani şu Gelibolu Tabyasında ,sen Ölüm sana hiç yakışmadı diyorsun ya dedem bizede Bu Yakışır diyor hep bana. . .
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !
Bak Baba Başın öne eğilmesin üzülme ağlama ,Bu yolda dönmekte vardı şehit olmakta,Bu millet yüzyıllardır böyle yaşar ,biz bunu biliyoruz ve biz böyle yaşamayı seviyoruz.Sen şimdi Keşke ben kıbrıs'tan dönmeseydimde sen Hakkariden dönseydin diyosun fevri davranıyorsun Baba şu anda evlad acısıyla konuşuyorsun .Neler kaçırdığını bilmiyorsun baba Neler kaçırdığını bilmiyorsun.Ha bu arada inanmayacasın belki bana dedemle tanıştım burada Çerkez Ali Hani şu Gelibolu Tabyasında ,sen Ölüm sana hiç yakışmadı diyorsun ya dedem bizede Bu Yakışır diyor hep bana. . .
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !
İksde İksde İksde XDGfbramazan yazdı:
Sene 93 Ercana konuşmayı öğretirken
Soldaki; HanedanxFuXuRy, sağdaki; Hanedanxperseus
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
İksde İksde İksde XDCuRe yazdı:İksde İksde İksde XDGfbramazan yazdı:

- Gfbramazan
- Cin Avcısı
koyduğuma pişman olduğum fotolardan biri yazık valla kötü amaçlı kullanıyorsunuz
ama yaşasın liseli gençlik İksDe İksDe İksDe XD
- berkayaykut
- Sahaf Yardımcısı
Reverence yazdı:İksde İksde İksde XDCuRe yazdı:İksde İksde İksde XDGfbramazan yazdı:
Akıyorsunuz panpalar
- Hanedanxseff [(^)Ecel Getiren]
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .