VaTaNx Loncası açılmıştır.. güvenilir kişileri saygılı +15 yaş üzeri kişileri bekliyoruzz
LonCa Lideri VaTaNxLiDeR VaTaNxLyDeR
üyelerimizi yazmıyorum alımlar pazartesi başlıyorr
VaTaNx Loncası
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: VaTaNx Loncası
Lonca KuRaLarını açıklıyorum
1-Loncada küfür saygısızlık hırsızlık vs şeyler yapanlar sınırsız şekilde loncadan uzaklaştırılır.
2-Lonca adını kötüye kullanların sınırsız şekilde loncadan uzaklaştırılır....
3- oyunun sadece oyun olduğunu bilmeliyiz....
4-Lonca arasında şifre vs şeyleri vermek yasaktır.. verenler sınırsız şekilde uzalaklaştırılır..
5-Loncada en az 30 günlük plus olmalıdır...
6-Lonca toplatılarına katılmak zorunludur
7-Lonca katılmak isteyen kişiler +15 olmalıdır..
8- Lonca klanımız ARZ'dır
9-Lonca kurallarına uyan herkeşi kardeşimizdir..
10-Loncamız tüm dost düşman alemine hayırlı olsun
11-VaTaNx Loncası VaTaNx lonca lideri VaTaNxLiDeR VaTaNxLyDeR
1-Loncada küfür saygısızlık hırsızlık vs şeyler yapanlar sınırsız şekilde loncadan uzaklaştırılır.
2-Lonca adını kötüye kullanların sınırsız şekilde loncadan uzaklaştırılır....
3- oyunun sadece oyun olduğunu bilmeliyiz....
4-Lonca arasında şifre vs şeyleri vermek yasaktır.. verenler sınırsız şekilde uzalaklaştırılır..
5-Loncada en az 30 günlük plus olmalıdır...
6-Lonca toplatılarına katılmak zorunludur
7-Lonca katılmak isteyen kişiler +15 olmalıdır..
8- Lonca klanımız ARZ'dır
9-Lonca kurallarına uyan herkeşi kardeşimizdir..
10-Loncamız tüm dost düşman alemine hayırlı olsun
11-VaTaNx Loncası VaTaNx lonca lideri VaTaNxLiDeR VaTaNxLyDeR
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
brkcm yazdı:Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
Vatanxduty,Vatanxlyder,Vatanxbrkcm
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Vatanxduty
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
brkcm yazdı:Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
ARKADAŞLAR BENİDE ALSANIZA LONCAYA ADIM BARAN 17 YAŞINDAYIMIIxSaGoLeRaxII yazdı:brkcm yazdı:Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
adın baran kullanıcı adın baran1997 1997 li bir insan nasıl 17 yaşında olur ben 95 liyim daha 17yim diyemiyorum doğru dürüst. Eski konuyuda hoplatmışsın ayrıca. Yalan söylemekde ısrarlı olucaksan sen bizi değil kendini kandırırsın kardeşim.baran1997 yazdı:ARKADAŞLAR BENİDE ALSANIZA LONCAYA ADIM BARAN 17 YAŞINDAYIMIIxSaGoLeRaxII yazdı:brkcm yazdı:Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
brkcm yazdı:adın baran kullanıcı adın baran1997 1997 li bir insan nasıl 17 yaşında olur ben 95 liyim daha 17yim diyemiyorum doğru dürüst. Eski konuyuda hoplatmışsın ayrıca. Yalan söylemekde ısrarlı olucaksan sen bizi değil kendini kandırırsın kardeşim.baran1997 yazdı:ARKADAŞLAR BENİDE ALSANIZA LONCAYA ADIM BARAN 17 YAŞINDAYIMIIxSaGoLeRaxII yazdı:brkcm yazdı:Eski Vatanx lerden (ç)alıntı yapmışsınız sanırsam. Bu loncada kapanmış olsada ( zamanında üyesi gibi birşey olduğum ) Vatanx loncası vardı. Tekrardan başka bir isimle canlandırılması pek hoş karşılanmıyacaktır fikrimce.
İyi Oyunlar.
aynen bende 96 lıyım 16 demiyorum kendime sen çok yaşa burak
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Vatanxduty
Vatanxduty