İleti SOVE 16 Ekm 2011 18:06
İçimde art niyet olmadan, espiri olsun (birazda daha renkli hale getirmek için) yazdıklarımı ciddiye almana üzüldüm. Film fragmanlarının vaz geçilmezidir "sıradan bir insan" terimi, buna takılacağını bileydim "muhteşem kişilik" diye yazardım :lol: Küçük düşürmek, alay etmek maksadında yazmamıştım. Espirili kişiliğine güvenerek yazmıştım halbuki.
Ondanmı filimin adını 'sus ve itaat et' koydun)).Evt içindeki düşüncelere bir kılıf uydurmaya çalışmışın ama isimden patlak vermiş.Valla Allah insanları niyetine göre günahını sevabını belirlediğini ifade ediyor yapcak bişey yok.Konuşacak yazacak bişeyin varsa hodri meydan sağım solum önüm arkam soobedir diyenlerden değilim.Sıradan biriyim)).Bu oyunda, forumda yıllardır varım.Benim diyen adam, önüne bir seçenek geldiğinde ne gibi gafletlerde bulunduğuna çok şahid oldum.Bu yukarda sözüm ona tenekeye bağlama arzunu yinede hoş karşılıyorum.Çok itina göstermişin ama söz konusu bensem olumsuz durumları iade etmek çokta zor değil benim için.Seni tekrar öpüyorum yaralı kekliğim.Bırak bu gereksiz sıkıntıları ya hepimiz kardeşiz.Sevgiler Saygılar. (buna sende dahilsin ve hep dahil olacksın)
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Polemik yaratmakta üstüne yok :lol: amacım sana laf sokmak, küçük düşürmek olsa bunu açıkça belirtirim ve fazlasıyla hissedersin merak etme. "sus ve itaat et" kısmına gelirsek, tarikatların genel kurallarından biridir. "soru yok, sadece dediklerimizi yap, biz senin yerine düşünürüz" anlamındadır. Ne yazık ki bunları anlamayıp, ısrarla seni rencide edeceğimi düşündüğünden dolayı çok takıntılı ve sıkıntılı bir kişiliğin olduğunu söyleye bilirim.
Ben kindar biri değilimdir, sevmediğim birinin beğendiğim yazısına hoş olmuş demeyi de ihmal etmem. Fakat halen ısrarla ve şiddetle bana karşı kullanmış olduğun ilk okul derecesinde laf sokma çabalarınla komik duruma düşmeye devam ediyorsun.
Özet olarak, yazın hoştu ve benim yaptığım sadece latifeydi. Altında art niyet arama.
İleti SOVE 16 Ekm 2011 19:24
Polemik yaratmakta üstüne yok :lol: amacım sana laf sokmak, küçük düşürmek olsa bunu açıkça belirtirim ve fazlasıyla hissedersin merak etme. "sus ve itaat et" kısmına gelirsek, tarikatların genel kurallarından biridir. "soru yok, sadece dediklerimizi yap, biz senin yerine düşünürüz" anlamındadır. Ne yazık ki bunları anlamayıp, ısrarla seni rencide edeceğimi düşündüğünden dolayı çok takıntılı ve sıkıntılı bir kişiliğin olduğunu söyleye bilirim.
Ben kindar biri değilimdir, sevmediğim birinin beğendiğim yazısına hoş olmuş demeyi de ihmal etmem. Fakat halen ısrarla ve şiddetle bana karşı kullanmış olduğun ilk okul derecesinde laf sokma çabalarınla komik duruma düşmeye devam ediyorsun.
Özet olarak, yazın hoştu ve benim yaptığım sadece latifeydi. Altında art niyet arama.
Bu konudaki son yazım, hayırlı günler.
Yahu karşında okuduğunu anlamayacak birimi var al bütün yazılarıma bak bunun emarelerini görebilecenmi.Yaptın bişey bari arkasında dur.Hala beni yanlış anladın plağını dinletiyorsun.Polemik yaratmak senin tavrınla yazılınca oluyor.Akıl, zeka seviyen böyle bir tartışmaya yetmiş olsa zaten başka yazılarımda karşı bir fikirle çıkardın karşıma.Şimdi son derece savunmasız bir yazımda ilkel duygularla gelip beni rencide etmeye çalışıyorsun birde beni yanlış anladın savunmasını yapıyorsun.Senin hiçbir yazına gelipte böyle davrandım mı ben.Komik bulduysan komik buldum dersin yada bulmadım dersin al yazanlar bulmuş bulmayanlarda buyursun yazsın. Yazın baştan sona art niyetle yapılmış.Yinede hoş gördüğümü ifade ettim ama şu plağı çalma artık.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
SOVE yazdı: Filmin adı:Sus ve itaat et. IMBD puanı:6.5/10 Tür:Gizem - Gerilim - Dram Oyuncular:Ocipres ve 40-50 kişi Yapım:Teşkilat Süre:3,5 dk Senaryo:Ocipres Yönetmen:Ocipres Filim hakkında:Teşkilatta oynayan sıradan bir adam bir anda kendini çok gizemli bir tarikatın içinde bulur. Olayları anlamaya çalışan karakterimizin başından geçen tuhaf ve gizem dolu olaylar. iyi seyirler.
Kadim'den bahsedildi de aklıma kadim geldi
Kadim Eskisi Gibi Zor mu Yine Arkadaşlar ?
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?