Bir Yıldız daha kaydı ve gidiyor..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inceptıon

Re: Bir Yıldız daha kaydı ve gidiyor..

Mesaj gönderen ataxlonca »

Reel Hayatında Başarılar...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
byrealtwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen byrealtwo »

Yolun açık olsun reel hayatında başarılar çarların bana emanet.
ByreaL
DesigneR
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

byrealtwo yazdı:Yolun açık olsun reel hayatında başarılar çarların bana emanet.

Ne diyosun lan qq cocugu carlarımı calıpta burdan carların ne emanet mı diyorsun izle bakalım sizi nasıl rezil rusfa edicem veletler
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
rebelde001
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rebelde001 »

Mehmet sana neden kızgın olduqumu sen iyi biliosn. Kenan saçma sapan konuşma kmse sen deqil. İtemmiş paraymış umrumda mı ? Sen kimsin bana laf atıosn lan. Mehmede yapılan iyiliği benden başka kimse yapmamıştır. Memet kardeşim gibiydi. Ama bizi çabuk unuttu. Arkamdan konuşması oldukça kolay. Adam olan yüzüme söyler. Mehmet sktr et oyunun mk. Derslerine çalış hıyar. Oyun mu kurtarıcak hayatını. Her zaman destek çıkarım sana oyun bu qq bunun için mi darılcaz birbirimize. Nese sıkıntın olduqunda haber ver çözelim. Şu oyun halkıda kendini bişiler sanıor ya :D buna çok gülüorm kimsiniz ya siz :D
ReBeLDexTRix - ReBeLDexsQuiRe - RBDxoNeMoReKiSs
Kullanıcı avatarı
talenss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen talenss »

Merhaba

Geçmiş olsun bugunde ALEXISS çarları çalındı gene son zamanlarda bir takım emeğın ne olduğunu bilmeyen şahıslar bu tür olaylara kalkışarak nasıl olsa bişey olmaz mantığını kullanarak rahatça hayatlarına devam ediyorlar yada edebileceklerini düşünüyorlar. Bugun ALEXISS başına geldı demiştim fakat en güzelini yaparak p.tesi günü cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulunarak durumu yetkili makamlara ileterek hukuki yollarını buna bağlı yaptırımlarını sonuna kadar kullanacağını ifade etti. Bence sende üşenme cumhuriyet savcılığına ayıracan en fazla yarım saat ile hukuki süreci başlatman en doğrusu (bu işin fazla bir masrafı yok 30.00 tl ile 40.00 tl arası bişey ;) ) en azından sende yapanın yanına kar kalmayacağını anlamış olursun. Tekrar geçmiş olsun

İyi forumlar.
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

talenss yazdı:Merhaba

Geçmiş olsun bugunde ALEXISS çarları çalındı gene son zamanlarda bir takım emeğın ne olduğunu bilmeyen şahıslar bu tür olaylara kalkışarak nasıl olsa bişey olmaz mantığını kullanarak rahatça hayatlarına devam ediyorlar yada edebileceklerini düşünüyorlar. Bugun ALEXISS başına geldı demiştim fakat en güzelini yaparak p.tesi günü cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulunarak durumu yetkili makamlara ileterek hukuki yollarını buna bağlı yaptırımlarını sonuna kadar kullanacağını ifade etti. Bence sende üşenme cumhuriyet savcılığına ayıracan en fazla yarım saat ile hukuki süreci başlatman en doğrusu (bu işin fazla bir masrafı yok 30.00 tl ile 40.00 tl arası bişey ;) ) en azından sende yapanın yanına kar kalmayacağını anlamış olursun. Tekrar geçmiş olsun

İyi forumlar.

Teşekkürler abi.Ben karekteri aldım sayılır alamassam bende cumhuriyet savcılıgına duyuruda bulunucam.Mehmet abiye büyük gecmis olsun inş karekterini geri alır.
byrealtwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen byrealtwo »

Memet senın cumhuriyet savcılıgına başvurabilcek kadar büyük oldugunumu düşünüyosun 15 yaşında bir çoçuk savcılıgın kapısından içeri giremez :)
ByreaL
DesigneR
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

byrealtwo yazdı:Memet senın cumhuriyet savcılıgına başvurabilcek kadar büyük oldugunumu düşünüyosun 15 yaşında bir çoçuk savcılıgın kapısından içeri giremez :)

Anneni alıyolar mı :D
burak2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen burak2 »

byrealtwo adlı forum hesabı bana ait diğildir.
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

burak2 yazdı:byrealtwo adlı forum hesabı bana ait diğildir.

Tabi benim ev telefonumu bilen 3 kişi var burdan yazmıştın ve aramışın :D Carımı calma amacınıda biliyorum.KESER DÖNER,SAP DÖNER ,GÜN GELİR , HESAP DÖNER ,
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön