Hanedan Loncası
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hanedan Loncası
İlk kesişte bir insanın hayatında nadir olarak girdiği bir karaktere [Sıfır Kelvin Pantolon] düşmesi kadar acı birşey yoktur sanırım
.Bundan sonra önümüzdeki kesişlere bakıcaz
.Oğuz'un yazdığına göre yine birşey düşmemiş geceki kesişte , ben yoktum normaldir 
[YaLNıZSavaŞÇII]
la gadir onu bunu bi kenara bırak 3 gbmx 3 yol savaşçısı 1 stuard 1 gaffar 1 semiha aldığımız şeyler sadece 1 tane galata 1 tane erg yongası 1 tane hidrojen adaletmi la bu

Saat aksam 22.30 arabadayım ananeme el öpmeye gıdıyorum telefon çaldı ; -Erdem bey , - Efendım - müsaitmisiniz , - arabadayım şimdi . - o zaman savaşçının şifresini alayım canım , - İlyas abi senmisin , - ''YEEEEE'' 
Başarılarınızın devamını dilerim
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
:lol:QMCERDEMQ yazdı:Saat aksam 22.30 arabadayım ananeme el öpmeye gıdıyorum telefon çaldı ; -Erdem bey , - Efendım - müsaitmisiniz , - arabadayım şimdi . - o zaman savaşçının şifresini alayım canım , - İlyas abi senmisin , - ''YEEEEE''
BaşarılarıNızın değil, başarılarıMızın diyeceksin.QMCERDEMQ yazdı:Başarılarınızın devamını dilerim
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
Hayırlısı olsun 
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Merhaba,
Bu gece bir Gaffar maceramıza daha son noktayı koymuş bulunmakla birlikte ne denli şanssız olduğumuzu da bir kez daha anlamış olduk.

İstihbarat Subayı her ne kadar bizi teselli etmeye çalışarak iksir versede, o iksirlerden daha fazlasını hak etmiş olduğumuz kesin.
İyi forumlar.
Bu gece bir Gaffar maceramıza daha son noktayı koymuş bulunmakla birlikte ne denli şanssız olduğumuzu da bir kez daha anlamış olduk.

İstihbarat Subayı her ne kadar bizi teselli etmeye çalışarak iksir versede, o iksirlerden daha fazlasını hak etmiş olduğumuz kesin.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
küre bende çıkmışım knk resimlerde (yazı olarak) 
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
Sakaryalı sen hiç gidemiycen gaffara 
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]