Gaffardan düşen silahların yükseltmesi...
Gaffardan düşen silahların yükseltmesi...
Gaffar kesileli 1.5 ay oldu düşen silahların yükseltimesi yapılmıyor . Silah yükseltilmesi olmak zorunda ne zaman gelicek bu yükseltme ?
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: Gaffardan düşen silahların yükseltmesi...
Magician yazdı:Neden bole bir zorunluluk hissediyorsun?
Sen böyle bir yorum yapmaga neden ihtiyac duyuyosun.Ben sedat yerine cevap vermek gerekirse cünkü grubumuzun silahları tam
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
arkadaş ejderden düşük olmuş oluyor ne anlamı kalıyor ki asanın ? Bir an önce gelmesi gerek bir farkı olsun
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
Büyüler için bu konuya şöyle değineyim.Yükseltilmiş olan ejder asa herhangi bir büyü asasından daha iyi. Yeni asaların yalnızca bir hasarı ejder asanın verdiği hasardan 2 fazla oluyor. Diğer hasarları ise 148 düşüyor. Bu asalar yükseltilmicekse hiçbir anlamı yok. Mutlaka yükseltilecek ama ne zaman ? Kaç kişi bu asalara sahip olduktan sonra yükseltme gelecek? Zaten bir kablo merakı aldı gidiyor. Her şeyde kablo var.
Sahip olduğumuz yeni asaların ejder asadan üstün olması gerekli.
NefeRxSnipeRs [(^) Ejder Asa] - [Kıyamet Asa]
NefeRxcaRpeDieM
NefeRxcaRpeDieM
Bencede yükseltilmeli
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER 
İleti Afrodisyak 17 Eyl 2011 00:25
1 ay olmuş tam. Bencede yükseltme bir an önce gelmeli.
İleti Afrodisyak 17 Eyl 2011 00:25
1 ay olmuş tam. Bencede yükseltme bir an önce gelmeli.
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
asa var görünüş için arada takıyoruz bide ejder için işportacıya satılıp madenleri geri verilmesi gerkiliyor sadce yeni asası olanlar için yapılabilir yada baska birşey 
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Bence silah yükseltilmesini unutun derim yükseltme olmaz gibime geliyo oyunda düzen çok bozuk çok saçma sapan yerlere gidiyo tamamen parasal olmuş oyun bi çok insanın resmen parasını yiyo oyun
yükseltme gelse ejderler rafa kalkçak ejderi yeni üreten adamlar yükseltmice adamlar silah yükseltme satışı yapamıca he diceksin ejdersiz nasıl gircek cmberliye sgnaklara nasıl giriliyosa orayada cemberli silahları yükseltilirse adam ejder için ugraşmaz eşi dostu yardım eder bi şekilde cemberli slhalarında düşürmaya çabalar
türk aklı çunkü ben böğle düşünüyorum çok görüyorum adam bütün setlerinizi dizmiş ejderi yk sadece sgnada atmış mgoda 
Merhaba,
Gelip gelmeyeceği hakkında sizlere bilgi veremeyiz.
Ancak ürün dükkana girerse oyun ve forum üzerinden sizlere duyurular yapılacaktır.
Gelip gelmeyeceği hakkında sizlere bilgi veremeyiz.
Ancak ürün dükkana girerse oyun ve forum üzerinden sizlere duyurular yapılacaktır.