Grubumuzu yeni kurmuş bulunmaktayız amacımız İstanbul Kıyamet Vakti Beyazköşk sunucusunda sıkı dostluklar kurmak ve kendi aramızda eğlenmek.
1-) Daha önceden hiçbir türlü hırsızlık yapmamış hakaret etmemiş küfür etmemiş olmalısınız.
2-) Grup toplantılarına zamanında gelmelisiniz.
3-) Grup toplantılarına gelemiyecek olanlar durumlarını bildirmek zorundadır.
4-) Mümkün olduğunca oyunda online olmalıdır.
5-) Loncadaki kimse birbirinden kişisel bilgiler şifre üye adı vb. bilgiler isteyemez.
6-)Gruba Katıldıktan sonra tekrar Karakter açmanıza gerek yotkur Olan karakterinizle katılabilirsiniz.
Üye Alımları İçin
Karakter İsmi:
Seviyesi:
İsminiz:
Eklemek İstedikleriniz:
Kıyamet Cellatları Grubu Tanıtım Sayfası!!
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kıyamet Cellatları Grubu Tanıtım Sayfası!!
grubu kuran 1. kurala uyuyomu acaba hiç sanmıyom adam düşünerek yazar şunu isteyene hakaret resimleride koyarız itina ile salgılarCellat yazdı:Grubumuzu yeni kurmuş bulunmaktayız amacımız İstanbul Kıyamet Vakti Beyazköşk sunucusunda sıkı dostluklar kurmak ve kendi aramızda eğlenmek.
1-) Daha önceden hiçbir türlü hırsızlık yapmamış hakaret etmemiş küfür etmemiş olmalısınız.
2-) Grup toplantılarına zamanında gelmelisiniz.
3-) Grup toplantılarına gelemiyecek olanlar durumlarını bildirmek zorundadır.
4-) Mümkün olduğunca oyunda online olmalıdır.
5-) Loncadaki kimse birbirinden kişisel bilgiler şifre üye adı vb. bilgiler isteyemez.
6-)Gruba Katıldıktan sonra tekrar Karakter açmanıza gerek yotkur Olan karakterinizle katılabilirsiniz.
Üye Alımları İçin
Karakter İsmi:
Seviyesi:
İsminiz:
Eklemek İstedikleriniz:

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR
uyuyor çünkü ben beyazköşke yeni geldim geldimden beri küfürüm filan yoq hırsızlıkta yoq ee daha ne
Çarımın Adı Dördüncüosman bak bakalım küfürü filan varmı
Bu beyazköşkte dogru düzgün kimse kalmamış hep laf atıyorlar hayırlı olsun dien yoq
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merhaba ,
Oluşumunuzun hedefleriniz doğrultusunda olması dilerim. Ancak Beyazköşkte düzgün kimse kalmamış ithamınız pek şık olmamış, ayrıca herkes değil sadece 1 yorum var onuda dikkate alman hiç doğru değil
başarılar.
Gurubunuzla hiç bir alakam olmadığını sadece bilmesi gerekenlere belirtmek isterim.
Oluşumunuzun hedefleriniz doğrultusunda olması dilerim. Ancak Beyazköşkte düzgün kimse kalmamış ithamınız pek şık olmamış, ayrıca herkes değil sadece 1 yorum var onuda dikkate alman hiç doğru değil
Gurubunuzla hiç bir alakam olmadığını sadece bilmesi gerekenlere belirtmek isterim.
K i Y a M e T C e L L a D i
Arkadaşlar beyazköşkte düzgün adam var ama sayısı az ama düzgün olmayan adamların sayısı gün gittikçe çogalıo
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
hırsızlıgı yok ama ben 2.5 senedir oynadıgım için biliyom kimin ne oldugunuCellat yazdı:uyuyor çünkü ben beyazköşke yeni geldim geldimden beri küfürüm filan yoq hırsızlıkta yoq ee daha ne

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
cellat kıvırma alakası yokmuş bu na sadece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:KiYaMeTCeLLaDi yazdı:Merhaba ,
Oluşumunuzun hedefleriniz doğrultusunda olması dilerim. Ancak Beyazköşkte düzgün kimse kalmamış ithamınız pek şık olmamış, ayrıca herkes değil sadece 1 yorum var onuda dikkate alman hiç doğru değilbaşarılar.

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN