TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!

Mesaj gönderen Ocipres »

Hidra eklentisi geldikten sonra kadimin daha yeni yeni 20-30 kişiyle zar zor kesildiği zamanlar.Benim 9 tane charımın kadimi var ama bir arkadaşın kadimi yapılacak yardıma gittim.Hidranın orda, örsün ordayım.Birden millet toplandı.Bir baktım mavi pantolon ve atletli herkes örste bir ben giyiniğim.Arkadaşa baktım oda onların arasında aynı şekilde mavi pantolon ve atletle aralarında duruyor.Devamlı birarada olan insanlar olduğu için ekip kıyafeti gibi halimeden mavi pant almışlar heralde diye düşündüm.Çok etkilendim.Tabi haberim olmadığından dolayı o mavi pantolon yanımda olmadığı için sıkıldım kıyafetimden.Amaaan yardıma geldim diye düşünüp çokta takmamaya çalıştım.Abartmıyorum en azından 40-50 kişi vardı ogün ve hepside mavi pantolon ve atletliydi bayan erkek hepsi.Muazzam etkileyiciydi.İçeri girdik kadimin oraya.Kesim pozisyonunu aldılar ama giyinmelerini bekliyorum artık.Kesim başladı ve ben şoktayım).Mavi pantolonlu atletli hepsi kadime sadece yumruk atıyor.Bu ne)).Yeminle ter bası beni.Yardıma gelmişim elimde balyoz dona kaldım.Adamlar yaptıklarından okadar eminki,dedim hiddet almak istemiyorlar ama bu böyle nasıl ölcekki? O düşüncelerle vuramıyorumda kadime, hiddet alacam kovalaycaklar beni diyorum)).Sonra bir baktım kadime kadimin canı 60)).Aklımı oynatacam.Mavi pantolonlu ve atletli 40-50 kişi kadime sadece yumruk atıyor ve canı 10 dakkada 60 olmuş.Bunun sırrı neki oyun açığımı bu, ama manzara inanılmaz.Bir tarikatın ritüeli gibi kadim kesiliyor)).Kimseye bişeyde soramıyorum şaşkınlıktan.Baktım öyle durmaklada olmaycak ufak ufak vurayım dedim.Bana dönmedi ama korkarak vuruyorum adamlar yumruk atıyor çünki)).

Sonra çok yakında birini kıyafetleriyle gördüm elindede kafa koparan.Uzaklaştı tekrar yine mavi pantolon ve atletli oldu bu.Allah Allah dedim bunda bir tuhaflık var.Çok kalabalık olan yerlerde benim pc donuyordu ve hareket edemiyordum.Biri bana dediki bak ayarlardan karakter detay mesafesi var onu azalt hiç haberim yoktu böyle bişeyden, hidra örse vardığımda kalabalık olacağını düşünüp o ayarı sonuna kadar azaltmıştım ama başıma neler geleceği yada neyle karşılaşacağım üzerine hiçbir fikrim yoktu.

Ben bu olayı an be an yukarda anlattığım gibi yaşadım.Ama inanın müthiş bir manzaraydı)).Ben sonradan bu olayı hep tebessümle andım umarım sizdede böyle bir tebessüm oluşmuştur.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!

Mesaj gönderen ZowieN »

Bende de böyle bir tebessüm oluştu.Valla ne yalan söliyim banada ilginç geldi. :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

Allah seni ne etsin :D

senin yazılarını takip ettiğimden heyecanla okudum :D sonu fos çıktı ama güzel bir anı olmuş aynı 29 level zamanı bilmeden oynar hatırladıkça güldüğümüz anılar gibi olmuş :D
örnek ; 1 lvl farelerle 5 lvl olmak :D
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

Pek ilgimi çekmeyen diğer konuların gibi zannettim ama iyiymiş :) Anlatım güzel.
bir varmış bir yokmuşum
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Filmin adı: Sus ve itaat et.
IMBD puanı: 6.5/10
Tür: Gizem - Gerilim - Dram
Oyuncular: Ocipres ve 40-50 kişi
Yapım: Teşkilat
Süre: 3,5 dk
Senaryo: Ocipres
Yönetmen: Ocipres
Filim hakkında: Teşkilatta oynayan sıradan bir adam bir anda kendini çok gizemli bir tarikatın içinde bulur. Olayları anlamaya çalışan karakterimizin başından geçen tuhaf ve gizem dolu olaylar. iyi seyirler.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SOVE »

Bu film satar :D başını okuyunca tahmin ettim fakat okudum sonuna kadar. :lol:
Resim
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

SOVE yazdı:Bu film satar :D başını okuyunca tahmin ettim fakat okudum sonuna kadar. :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

SOVE yazdı:
Filim hakkında: Teşkilatta oynayan sıradan bir adam bir anda kendini çok gizemli bir tarikatın içinde bulur. Olayları anlamaya çalışan karakterimizin başından geçen tuhaf ve gizem dolu olaylar. iyi seyirler.
Nasılda keyfin yerine geldi)).Kendisine gülmene müsade eden birine istersen iç dünyanı ifşa etmeden gül olurmu ? Müsaade ettim diye kıçıma tekme vurman gerekmiyor heralde.Orada dur istersen.Yukarıda iki ifadeden biri benim diğeri senin.'Sıradan bir insan' benim güzel kardeşim eyvallah 'Sus ve itaat et'te senin.Varsa cesaretin başından geçen herkesin gülebileceği bir olayı yaz böyle.Olay vardırda cesaret varmı? İnsanlardaki sıkıntı bazen insanlığından bazende şeytanlığından doğarmış.Öpüyorum seni yaralı kekliğim)).Sevgiler Saygılar(Buna sende dahilsin ha sakın alınganlık yapma).

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

SOVE yazdı:
:lol: :lol:
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SOVE »

İçimde art niyet olmadan, espiri olsun (birazda daha renkli hale getirmek için) yazdıklarımı ciddiye almana üzüldüm. Film fragmanlarının vaz geçilmezidir "sıradan bir insan" terimi, buna takılacağını bileydim "muhteşem kişilik" diye yazardım :lol: Küçük düşürmek, alay etmek maksadında yazmamıştım. Espirili kişiliğine güvenerek yazmıştım halbuki.
Resim
- T E Ş K İ L A T -
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön