Dikkat ettim de ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Dikkat ettim de ...

Mesaj gönderen Rescuer »

Rescuer yazdı:Ya millet teşekküre, tezahürata hiç gerek yoktu yani sağolun. :D Aslında Ogün'e fikri ben verdim. :twisted: Dimi Ogün?
Şaka bi yana güzel buluşmalar da gerçekleştirilmişti, ben bulunmasam bile İstanbul'da oturan arkadaşlar buluşmuşlardı, daha önce de çok söylendi, yine söylemekte yarar var Tılsım bir sunucu değil aile. E arada kötü evlatlarda çıkıyor ama olsun o kadar(mesela Ogün :twisted: ).
Bana fikri Yasin vermemişti :D Yasin bana gel seninle :D berber dükkanı açalım dedi. Bende dedim boşver berberi açalım eğlence loncasını falan. Yasin de hemen tereyağlı ekmek modun da kabul etti.
[/quote]
:D Çok pis kabul ederim.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixemree »

ALPASLAN BEN KİME TEŞEKKÜR ETCEM... :ddd

bu arada 2 ay aradan sonra forumdayım dostlar işlerimin yoğunlugundan dolayı oyun ve foruma fazla zaman ayıramıyordum DD

SELAM CAN DOSTLAR
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Rescuer yazdı:
SkyBlue yazdı:
Rescuer yazdı:Ya millet teşekküre, tezahürata hiç gerek yoktu yani sağolun. :D Aslında Ogün'e fikri ben verdim. :twisted: Dimi Ogün?
Şaka bi yana güzel buluşmalar da gerçekleştirilmişti, ben bulunmasam bile İstanbul'da oturan arkadaşlar buluşmuşlardı, daha önce de çok söylendi, yine söylemekte yarar var Tılsım bir sunucu değil aile. E arada kötü evlatlarda çıkıyor ama olsun o kadar(mesela Ogün :twisted: ).
Bana fikri Yasin vermemişti :D Yasin bana gel seninle :D berber dükkanı açalım dedi. Bende dedim boşver berberi açalım eğlence loncasını falan. Yasin de hemen tereyağlı ekmek modun da kabul etti.
:D Çok pis kabul ederim.
Birde iletilerimi düzgün alıntılasan kanka :D
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön