Öncelikle sunu söylemeliyimki Tilsimda gecirdigim yillardan cok memnunum. Bu memnuniyetimin en büyük sebeblerinden biri ise Tilsim halkinin Forumda iyi, dogru, güzel ve kötü Anilarini, acilarini, Mutluluklari, hatiralarini yazip paylasmalaridir. Bunda herkesin payi cok ama birisi varki aralarinda o gündüzünü gecesini burda bizimle gecirip herkese bir sekilde cevap vermeye calisip, herkesin kalbini kirmadan mutlu etmek isteyen ALPASLAN Kardesim. Kendisi IKV oyununda nadir güvenecegim, dürüstlügüne inandigim kisilerden biridir. Kendisini burdan arkadasimizin acdigi bu konu araciligi ile tekrardan tesekürlerimi bir borc bilirim. Iyiki Varsin Üstadim. Nice Yorumlara ...... Seni izlemeye devam ediyoruz.
Üsenmeden inceleme yapip bu konuyu acan Arkadasada ayriyetten tesekkürler.
Muhabbetinizin daim olmasını dilerim. Nice tartışmasız iletilere...
İyi forumlar.
Saolasın...
Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar.
Öncelikle sunu söylemeliyimki Tilsimda gecirdigim yillardan cok memnunum. Bu memnuniyetimin en büyük sebeblerinden biri ise Tilsim halkinin Forumda iyi, dogru, güzel ve kötü Anilarini, acilarini, Mutluluklari, hatiralarini yazip paylasmalaridir. Bunda herkesin payi cok ama birisi varki aralarinda o gündüzünü gecesini burda bizimle gecirip herkese bir sekilde cevap vermeye calisip, herkesin kalbini kirmadan mutlu etmek isteyen ALPASLAN Kardesim. Kendisi IKV oyununda nadir güvenecegim, dürüstlügüne inandigim kisilerden biridir. Kendisini burdan arkadasimizin acdigi bu konu araciligi ile tekrardan tesekürlerimi bir borc bilirim. Iyiki Varsin Üstadim. Nice Yorumlara ...... Seni izlemeye devam ediyoruz.
Üsenmeden inceleme yapip bu konuyu acan Arkadasada ayriyetten tesekkürler. Ve Aleykum Selam bende teşekkür ederim
Selametle
Ali Yilmaz
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Ya millet teşekküre, tezahürata hiç gerek yoktu yani sağolun. Aslında Ogün'e fikri ben verdim. :twisted: Dimi Ogün?
Şaka bi yana güzel buluşmalar da gerçekleştirilmişti, ben bulunmasam bile İstanbul'da oturan arkadaşlar buluşmuşlardı, daha önce de çok söylendi, yine söylemekte yarar var Tılsım bir sunucu değil aile. E arada kötü evlatlarda çıkıyor ama olsun o kadar(mesela Ogün :twisted: ).
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Üsenmeden inceleme yapip bu konuyu acan Arkadasada ayriyetten tesekkürler.
Selametle
Ali Yilmaz
Ali paşam , teşekkürü hakeden biri varsa o da sizlersiniz.
Akşam eve yorgun argın gelip , şurda iki kelam etmesem , inanın yorgunluğum devam ederdi.
Ama iyi ki varsınız , Tüm Tılsım , isim yazmadan hepinize yıldızlı (*) teşekkürler.
Hepinizin yeri bende ayrıdır.
Bu arada Yasin , adamı hasta etmeyin leynn , ağaç oldum beklemekten , ayıp ama
SkyBlue yazdı:Pidem, Ramazan geçti seni hala fırınlar satıyor demek.
Mütevazi, Kuklacı - Tılsım - Anka - Beyazköşk - Eminönü aklının aldığı her sunucudayım.
Ünal, kahinliğim iyidir
Konsantraslosyon
RutPide her neyse
Ogün seni özledim lan
Bende seni özledim ama böyle ulu orta yerde söyleme yerin kulağı var.
Rescuer yazdı:Ya millet teşekküre, tezahürata hiç gerek yoktu yani sağolun. Aslında Ogün'e fikri ben verdim. :twisted: Dimi Ogün?
Şaka bi yana güzel buluşmalar da gerçekleştirilmişti, ben bulunmasam bile İstanbul'da oturan arkadaşlar buluşmuşlardı, daha önce de çok söylendi, yine söylemekte yarar var Tılsım bir sunucu değil aile. E arada kötü evlatlarda çıkıyor ama olsun o kadar(mesela Ogün :twisted: ).
Bana fikri Yasin vermemişti Yasin bana gel seninle berber dükkanı açalım dedi. Bende dedim boşver berberi açalım eğlence loncasını falan. Yasin de hemen tereyağlı ekmek modun da kabul etti.