Hele Bi Deneyin

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Hele Bi Deneyin

Mesaj gönderen Efsane06 »

Öncelikle merhaba arkadaşlar 3-4 gün önce IIxNaRKoZxII adlı karakterimin çalınmasıyla oyunu bıraktım. Ve gayette rahatım
İkv yi bilgisiyarımdan kaldırdıktan sonra böyle bir yazı yazmayı bi sorumluluk olarak kabul ettim ve yazıyorum :)

Öncelikle kendi ikv ye olan bagımlılıgımdan bahsedeyim. İkv oynadıgım süreçte misafirlige gittigimiz an aklımda hep ikv kaldırdı acaba gelmeyip 2 kenan atsamıydım diye ? Dışarı çıkmazdım arkadaşlarımla birşeyler yapamazdım herhangi bi sosyal yaşantım kalmamıştı. Bir büfeye gittigimde koşa koşa giderdim neden çünkü annemi bekletebilirdim ama ikv yi asla :) Ders çalışmak isterdim ama çalıştıklarımdan bir şey anlamazdım çünkü aklımda ikv vardı. Bunun sonucundada bir anadolu lisesi kazanamadım. Ailemle dogru düzgün bir akşam oturup bif film izleyemedik sohbet edemedik.

Şuan bunları sizde yapıyorsunuz biliyorum.Ama yaptıgımız şeyler o kadar saçmaki neden ? bir hiç ugruna 2 gün sonra çapulcunun teki sizin çarınızı çalcak ve herşeyiniz gitcek. Telefondan e-pin aldıgımızda saniyesinde köntörümüzü alıp e-pini veren yönetim çarınız çalındıgında 1 haftada sonrasında bile size dönmeyecek. Siz para harcayacaksınız mevlüt dinç zengin olcak. O lüks arabalara binip lüks yerlerde tatil yaparken siz ikv başında olacaksınız neden ? mevlüt abeey zengin olsun diye öylemi :mrgreen: Derslerimizi ihmal edecegiz yarın boktan bir hayat bizi beklicek ama ilerde sevgili mevlüt abeeyimiz bize yardım bile etmicek :lol: Ailenizle akrabalarınızla vakit geçiremeyeceksiniz. Kenan atcam diye arkadaşlarınızla luna parka bilardo oynamaya gidemeceyeksiniz :mrgreen: Kısacısı reel dünyadan kopacaksınız Neden ? Mevlüt abeey zengin olsun o yüzden mi ?

Bence Bırakın Şu Lanet Oyunu Ve Gerçek Hayata Dönün Sizin Bırakıp Bırakmamanız Benim Cebıme Para Sokmaz :mrgreen: Sadece 3 Yıldır Oynadıgım İkvde Bu Notu Bırakmayı Sorumluluk Olarak Gördüm. Hadi Size Kolay Gelsin Narkoz Kaçar :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Hele Bi Deneyin

Mesaj gönderen ElitConan »

ben bıraktım sizde bırakın diye birşey söyleyemezsin :)
burada kendine hakim olamadıysan bu senin problemin.e pin konusundada adamlar senin boğazına bıçak dayamadı.her ne kadar bende ikv yönetim sistemini sevmesem desteklemesemde söylediklerinin bir kısmında sana katılıyorum.reel hayat ve sanal hayat dengesini kuramayanlar (öreneğin sen) hayattan kopar beyni adeta bilgisayarla yatıp bilgisayarla kalkar olur.bunu bende yaşadım ama dengeyi kurmayı başardım.
aman arkadaşlarım item düzdü aman ben eziq kaldım aman benim neden zırhım yok vs gibi düşünceler insanı oyuna bağlar.
koy ... sına ve ne olacak giriyoz iki defa savaşıyoz çıkıyoz mantığıyla oynamak lazım.arada birde grup bölgesi yaparsın arkadaşlarınla oyunu amaç bellememek lazım.oyun sadece bizi reel hayattan bir süre koparan ve kafamızı dağıtmaya yarayan bir araç olmalıdır...
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası

ElitConan yazdı:ben bıraktım sizde bırakın diye birşey söyleyemezsin :)
burada kendine hakim olamadıysan bu senin problemin.e pin konusundada adamlar senin boğazına bıçak dayamadı.her ne kadar bende ikv yönetim sistemini sevmesem desteklemesemde söylediklerinin bir kısmında sana katılıyorum.reel hayat ve sanal hayat dengesini kuramayanlar (öreneğin sen) hayattan kopar beyni adeta bilgisayarla yatıp bilgisayarla kalkar olur.bunu bende yaşadım ama dengeyi kurmayı başardım.
aman arkadaşlarım item düzdü aman ben eziq kaldım aman benim neden zırhım yok vs gibi düşünceler insanı oyuna bağlar.
koy ... sına ve ne olacak giriyoz iki defa savaşıyoz çıkıyoz mantığıyla oynamak lazım.arada birde grup bölgesi yaparsın arkadaşlarınla oyunu amaç bellememek lazım.oyun sadece bizi reel hayattan bir süre koparan ve kafamızı dağıtmaya yarayan bir araç olmalıdır...
Acaba kaç kişi senin gibi oynuyor ? 2 ws atamda çıkam dıyen kaç kişi var ?

Dedigim gibi senin yada başkasının bırakmasının bana bı faydası yok sadece gerçekten dünyadan kopanlar için açtım bu konuyu
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

birşeyi unutmamanı istiyorum burası çocukların girip oynaması için bir oyun değil.yani sadece bir oyun değil bu oyun bazılarının ekmek kapısı bir ticarethane sen buraya sadece bir oyun olarak bakabilirsin bazılarıda buraya ticari kaygılar güderek bakar.
yanlış anlama tepkim sana değil sen ne kadar burada yazılar yazsanda bi taraflarını yırtsanda konular açılsa yorumlar atılsada bu çark bi şekilde döner :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası

ElitConan yazdı:birşeyi unutmamanı istiyorum burası çocukların girip oynaması için bir oyun değil.yani sadece bir oyun değil bu oyun bazılarının ekmek kapısı bir ticarethane sen buraya sadece bir oyun olarak bakabilirsin bazılarıda buraya ticari kaygılar güderek bakar.
yanlış anlama tepkim sana değil sen ne kadar burada yazılar yazsanda bi taraflarını yırtsanda konular açılsa yorumlar atılsada bu çark bi şekilde döner :)
tabi isteyen istedigini yapabilir senin görüşünde farklı bi bakış açısı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

ElitConan yazdı:ben bıraktım sizde bırakın diye birşey söyleyemezsin :)
YA Abı Sen Ne cok Bılmıssın:D:D pehhh..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

neden bu kadar hırs yapıyorsunuz altı ustu bır oyun dusse nolur dusmese nolur
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası

fenomen yazdı:neden bu kadar hırs yapıyorsunuz altı ustu bır oyun dusse nolur dusmese nolur
çarın çalınınca anlarsın kardeş destege mesaj attım adamlar bana hesaba ilk yükledigim e pini istiyor ben e pin koleksıyonumu yapıyom be ya bu kadar saçma sapan bi destek sistemimi olur ya en basından bu e pınlerı saklayın dıcekler yada e pinleri sormayacaklar
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Axiomplace »

Cübbeli Ahmet Hocamdan cevap ; Oyunu Bırakmak sevaptır.
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası

Axiomplace yazdı:
Cübbeli Ahmet Hocamdan cevap ; Oyunu Bırakmak sevaptır.
o cübbeli annı var ya ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön