Ashab-ı Kehf in eksikleri
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri
merhaba, arkadaşlar bu konu bu forum üzerinden belki yüz' lerce kez tartışıldı.10' larca konu açıldı. kimileri 'Yo bence gayet iyi' dedi. kimileri ise 'Böyle silahmı olur ulan bune' dedi. 'Böyle silahmı olur lan' diyenler %90' nlık kısımdı.Yani İkv oyuncuları tarafından beğenilmeyen bir silah' tı Ashabı keyf.Ashab-ı keyfin özelliklerini düşünürken galiba şöyle dediler 'Lan Kürşad([DEV]Gorgar) gel bu güncelleme' de şifacıların şaheserleri asa tipi olsun' . 'Denemesi bedava Özgür olmadı CaptainATX göndeririz foruma gönüllerini alır nasıl olsa'. Şimdi arkadaşlar demem şuki eğer bu konu forumu uzun süre meşgul ederse bi gm gelir bu gm genelde oyunculara yakın olan bi gm olur genelde ATX olur bu derki yapılan testler neticesinde ashabı keyfin özellikleri iyidir falan fıstık. Yani boşa konuşuyoruz arkadaşlar eğer konuya 100' lerce yorum gelirse gelicek ATX 'testini yaptık arkadaş biz siz kullanmasını bilmiyosanız napalım' ile aynı anlama gelen 'Yapılan testler neticesinde Ashab-ı Keyf' in özellikleri uygun görülmüştür.' diycek ve konu kilitlenecek...
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kısa ve öz;
Değişiklik olmadığı sürece Ashab-ı Kehf çöp.
Ne diye Zehir koymuşlar anlamıyorum. VS'lik silahlar bolca var. Çeşit çeşit. Yeni bölgelerde şifacıyı İyileştirme amaçlı kullanmak zorunda bırakıldık. Onu üretene kadar şu üstü dizin (Mevlanasız);
m2.5 Şifa Gözlük (Aslında gerek bile yok),
İbn-i Cevriye* Ceket
İbn-i Cevriye Nadide Pantolon
İbn-i Cevriye Nadide Eldiven
İbn-i Cevriye Ayakkabı*
Funditores Takılar
Funditores Zırh
İbn-i Sina Modeli ^ Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)
Zamanım yok o yüzden oyunda pek olamıyorum ve şanssızım. Ancak Fundi eşyaları ve İbn-i Asa'yı düşürürsem Cevriye'yi yükselticem. Bide Mevlana düşürücem. Bakın Ashablılar durabiliyorlar mı karşımda..
Ne diye Zehir koymuşlar anlamıyorum. VS'lik silahlar bolca var. Çeşit çeşit. Yeni bölgelerde şifacıyı İyileştirme amaçlı kullanmak zorunda bırakıldık. Onu üretene kadar şu üstü dizin (Mevlanasız);
İbn-i Cevriye* Ceket
İbn-i Cevriye Ayakkabı*
Funditores Takılar
Funditores Zırh
Zamanım yok o yüzden oyunda pek olamıyorum ve şanssızım. Ancak Fundi eşyaları ve İbn-i Asa'yı düşürürsem Cevriye'yi yükselticem. Bide Mevlana düşürücem. Bakın Ashablılar durabiliyorlar mı karşımda..
PIRASASAPI
Ozanım anllatıklarına katılmıyorum asab'da en iyi olarak gördüğüm özelliklerden birisi rejene kudret olması. Unutma bir şifacı kudreti olduğu kadar şifacıdır.ozaerdenn yazdı:Kısa ve öz;
İbn-i Cevriye* Ceket
İbn-i Cevriye Ayakkabı*
Funditores Takılar
Funditores Zırh
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
biraz fazla kudret iksiri içersin ashabsız onu da ashaba harcayacağın madenlerin parasına sana oldukça uzun süre yetecek iksir alırsan rahat rahat yeterIIxDRaCuLaxII yazdı:Ozanım anllatıklarına katılmıyorum asab'da en iyi olarak gördüğüm özelliklerden birisi rejene kudret olması. Unutma bir şifacı kudreti olduğu kadar şifacıdır.ozaerdenn yazdı:Kısa ve öz;
İbn-i Cevriye* Ceket
İbn-i Cevriye Ayakkabı*
Funditores Takılar
Funditores Zırh
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Konuyu açan kişinin düşündüklerinin aynısını bende düşündüm.
İyileştirme büyüsü (336) 224 e indirgencek (Ama aynı şifayı basacaz.)
Tüm büyüler 224 büyü kritk + k.r
İyileştirme büyüsü (336) 224 e indirgencek (Ama aynı şifayı basacaz.)
Tüm büyüler 224 büyü kritk + k.r
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sorun Ashab-ı Kehf'de değil. Sorun oyunun içinde.Yükseltilmiş Ashab'la 1 adet iyileştirmesi yükseltilmiş Mor İbni Cevo asa kadar daha iyileştirme geliyor. Ama şifayı basıyoruz ibni ^asa basıyor 5000 asbah basıyor 5.200. 300 lerdeki büyü iyileştirmenin farkı +200 iyileştirmeyse, boşa o kadar para harcamaya ne hacet. Kudret rejenererasyonumu dediniz, Ashaba vereceğiniz madenlerle yüzlerce iksir alırsınız. Ve gelelim ashaptaki bir eksikliğe daha. Hasar Zehir nedir Allah aşkına ? Şifacı ki Ashap üreten şifacı ws ci değildir geneldei grub bölgesine giren şifacıdır, ne yapıcak zehiri, tank zindana gönderildiğinde maxları giyip junonamı dalıcak ? Yoksa gidip Gaffar'a tekmi atıcak ? Şifacıda, savaşçıda nasıl hızlı ve yavaş silahlar varsa, reçeteyle üretilen 2 adet şaheser gelmeliydi ki çoktan geçtin Bolu pazarı.
Örnek olarak gelmesi gerekenler bunlardı fikrimce;
Ashabı Kefh 1
Maksimum Hasar -> 448.000
Saldırı -> 23.300 ( Yerine Kendine can basıcağı göz önünde bulundurularak kudret rejenerasyonuda gelebilirdi.)
Kritik Vuruş Şansı -> 3.800
Ashabı Kehf 2
İyileştirme Büyüleri -> 336.000
Kudret Rejenerasyonu -> 75.000
Büyü Kritik Şansı -> 3.800
Örnek olarak gelmesi gerekenler bunlardı fikrimce;
Ashabı Kefh 1
Maksimum Hasar -> 448.000
Saldırı -> 23.300 ( Yerine Kendine can basıcağı göz önünde bulundurularak kudret rejenerasyonuda gelebilirdi.)
Kritik Vuruş Şansı -> 3.800
Ashabı Kehf 2
İyileştirme Büyüleri -> 336.000
Kudret Rejenerasyonu -> 75.000
Büyü Kritik Şansı -> 3.800
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Canceazi yazdı:Zekan beni korkutuyorlebronitron yazdı:resimler şifacı karakterindeyken çekilmiş![]()
En büyük faydası kudret rej bana kalırsa.Wizards yazdı:rica ediyorum böyle konulara şifacıyı bilmeyenler yorum yapmasın![]()
konuya gelince ashab bana göre yarım bir silahtır hasar zehir unsuruyla vs silahı haline getirilmeye çalışmışlar ama silah tipinin asa olması ve hasar zehirin yanında vs konusunda iş gören saldırı savunma gibi bir efsunun olmaması elini kolunu bağlıyor.
şifa basmalık silah deseniz o da değil şifa basacağım silahta hasar zehirin işi ne pek çözemedim.hasar zehir yerine büyü kritik olsa daha faydalı bir silah olurdu
ashab ın faydaları var mı faydaları yok değil ancak eksik bir silah bana kalırsa üretmenizde yarar veya zarar yok
MTezcakar yazdı:+1Afrodisyak yazdı:Sen İbni Cevriye'yi kullanmaya devam etXxWhiteDewiLxX yazdı:bana göre ashab çöp.Ben yenı urettım ıbnı cevo kullanıyorum parlak. inanın bosslarda full sıfcılardan daha falza basıyordum cunku full krıtıktı ama bızım sunucuda sahesr hastalıgı oldugu ıcın zoruna uretmıstımİyi güldürdün hakikaten
Ashab'ın kudret rejenerasyonundan arttırdığı kudret, İbni Cevriye'den çok daha şifa basma olanağı sağladığından Asa'dan katlarca iyi olmasını sağlıyor.Sadece artistlik olsun diye yorum yazanlara uyuz oluyorum dostum.Kusura bakma.Ashab çöp falan değildir :!:
Sifacıda asil önemli olan kritiktir.2 mevlana itemi olan ashabı olan arkadaşla x kesiminde o sürekli 5500 şifa baserken ben 1 defa 5000 digerlerinde ise 9000 bin enerji basıyordum . ! 9x3 = 27 + 5 = 32 bin enerhi diger arkadaşda 5.5x 3 =16.5 + 10 bin 26 bin enerji basıyordu.Kesinlikle daha iyiydim.Ayrıca ashabın sadece + sı 300 enerji kadar Kudret konsuna gelınce meditasyonu 10 yapıyorum ve hıc bır sorunum kalmıyor merak etmeyın.

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Bir şeyi karıştıyorsunuz arkadaşlar.Sorun Ashab-ı Kehf'te değil büyü şifa sistemindedir.İKV'de düzeltilmesi gereken durumlardan biride can basma olayıdır.0 büyü şifalı biri ile 1000 büyü şifalı biri aynı şifayı basabiliyor.Ashab çöp falan değildir...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Evet aynı dediğin gibi oluyor ben üstümden bütün itemleri çıkarıp şifa basmıstım kendime 4000 bastım itemleri takınca da 5500 arası dolaşıyor.Afrodisyak yazdı:Bir şeyi karıştıyorsunuz arkadaşlar.Sorun Ashab-ı Kehf'te değil büyü şifa sistemindedir.İKV'de düzeltilmesi gereken durumlardan biride can basma olayıdır.0 büyü şifalı biri ile 1000 büyü şifalı biri aynı şifayı basabiliyor.Ashab çöp falan değildir...
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim 
PIRASASAPI