Lonca İhtiyacı[acil]
- BuyuxAlp
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca İhtiyacı[acil]
Evet arkadaşlar tılsım sunucusunda elimden tutacak bir loncaya ihtiyacım var oyunu derindeki sırdan beri oynuyorum bir süre ara verdim ve döndüğümde çok değişik bir sistem buldum 3 sınıfıda ezberledim ve elimden tutacak bir loncaya iht var skype ve teamspeak'ı iyi kullanırım ama hangi loncadan biriyle konustuysam ışık zırhı ve ecel arıyorlar lütfen yardıma ihtiyacım var :|
NUSH İLE USLANMAYANIN HAKKI TEKDİR,TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...
- BuyuxAlp
- Salgın Koruyucusu
Re: Lonca İhtiyacı[acil]
aklımdayken hiç hırsızlık olayına karışmadım ve en az günde 3 saat açığım yaşımda 19
NUSH İLE USLANMAYANIN HAKKI TEKDİR,TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...
Oyunu bırak ve okuyorsan derslerine odaklan. Okumuyorsan bir iş bulup çalışmaya başla ve oyun için harcadığın 3 saatini açıköğretime kaydolup derslerine çalışarak değerlendir. Loncaların zırhlı, şaheserli veya rütbeli karaktere sahip oyuncu aradığı yanlış, sana yalan söylemişler. Loncalar herkes tarafından tanınmış, zengin ve oyun tecrübesi olan oyuncular arıyorlar. Bak kardeşim. Seni tanımıyorum ilk defa rast geliyorum sana ama ben bu oyunu 4,5 - 5 senedir yani ilk çıktığı günlerden beri oynuyorum. Ne geçti elime? Bir hiç.. Özür dilerim, çok fazla dost kazandım, dostumun olduğu kadar düşman kazandım. Ama kaybettiklerim.. Kooos kocaman bir 5 sene dile kolay. Şimdi maymun gözünü açtı tabiri yerinde ise. Sadece yarınlarıma bakıyorum ve okuluma odaklanıyorum. Bu oyun zaten çığrından çıktı. Daha bana göre çok yenisin bu oyunda. Başlamadan bırakman gereken kötü alışkanlıklardan birisi bu İKV dostum.
Çok konuştum sanırım affola. Ama işler böyle kardeş. Hadi selametle..
Loncalar kısmında genelleme yaptığım için k.bakmayın lütfen. Lafım ortayadır
Çok konuştum sanırım affola. Ama işler böyle kardeş. Hadi selametle..
Loncalar kısmında genelleme yaptığım için k.bakmayın lütfen. Lafım ortayadır

aLpoS
xScHooLBoyx
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Büyüxalp karakteri seninse eğer felaket bi kandırılmaya maruz kaldık biz İbo'yla
bu çarda bi kişi bana 40 küsür yaşlarında 3 çocuk babası olduğunu söylemişti 
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Nemesis