Destek takımının işi tam olarak nedir? Bilen, anlayan biri varsa anlatabilir mi?
Öneri yapıyoruz, hepsine otomatik cevap "Havuza toplanıyor." Hata bildiriyoruz, çözümün nasıl olabileceğini söylüyoruz. Doğru bildirim tipi öneriyi seçin diyorlar. Hata bildiriyoruz. Büyük sürüm değişikliğinde düzeltileceğini söylüyorlar. Aynı hatanın temmuz 2010da da bildirildiği ve arada zaten büyük sürüm güncellemesi olduğunu unutuyorlar. Hata bildiriyoruz inkar ediyorlar. 5seviyeye kadar karakter kasıp, gözlem yapsalar görecekler.
Destek takımının gönüllü oyunculardan oluştuğunu biliyoruz. Bu arkadaşların işi gelen bildirimlere cevap vermekten ileri gitmiyor anladığım kadarıyla. Oyuna yeniden başlayalı 1 hafta gibi bir süre oldu ve akşamları 1-2 saat oynayabiliyorum. 1 haftada bildirdiğim 3-4 konudan da tatmin edici bir cevap alamadım. Destek takımı işinden sıkılmış olacak ki kaçamak cevaplar vermekten öteye gitmiyorlar. Konuya gerçek bir yönetici tarafından el atılırsa iyi olur. Zaten forum yetkilisi de kalkar konuyu kilitler, alışığız bu durumlara
Yüzümde ufak bir tebessümle birlikte bu kadar iyi tespit yapanı daha görmediğimi itiraf etmeliyim. Seni canı gönülden tebrik ediyorum el ayak oldun düşüncelerimize helal olsun.
Destek takımının işi tam olarak nedir? Bilen, anlayan biri varsa anlatabilir mi?
Öneri yapıyoruz, hepsine otomatik cevap "Havuza toplanıyor." Hata bildiriyoruz, çözümün nasıl olabileceğini söylüyoruz. Doğru bildirim tipi öneriyi seçin diyorlar. Hata bildiriyoruz. Büyük sürüm değişikliğinde düzeltileceğini söylüyorlar. Aynı hatanın temmuz 2010da da bildirildiği ve arada zaten büyük sürüm güncellemesi olduğunu unutuyorlar. Hata bildiriyoruz inkar ediyorlar. 5seviyeye kadar karakter kasıp, gözlem yapsalar görecekler.
Destek takımının gönüllü oyunculardan oluştuğunu biliyoruz. Bu arkadaşların işi gelen bildirimlere cevap vermekten ileri gitmiyor anladığım kadarıyla. Oyuna yeniden başlayalı 1 hafta gibi bir süre oldu ve akşamları 1-2 saat oynayabiliyorum. 1 haftada bildirdiğim 3-4 konudan da tatmin edici bir cevap alamadım. Destek takımı işinden sıkılmış olacak ki kaçamak cevaplar vermekten öteye gitmiyorlar. Konuya gerçek bir yönetici tarafından el atılırsa iyi olur. Zaten forum yetkilisi de kalkar konuyu kilitler, alışığız bu durumlara
Destek takımının görevleri :
1. Önerilere Ctrl + C, Ctrl + V yapmak.
2. Konu kapatmak.
3. Oyuncu susturmak.
4. İşine gelmeyen konuları görmezden gelmek.
5. Hiç bir şey bilmeyip herşeyi biliyormuş gibi davranmak.
Daha öncede defalarca söyledim. Bu işler hatır gönülle olacak işler değil. Profosyonel bir kadro lazım ikv ye. Ama sakalımız yokki kimse dinlemiyor. Koskoca dedikleri İKV üç tane adamın ( DEV ) eline bakıyor malesef. Neyse anlayan anladı artık lafı uzatmaya gerek yok.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Herkez Gider Mersine İKV gider Tersine.
1.GM ABURA gibi bir tane Deli kanlı adam bulucan.
2.oyunun 4.yılı gelmiş KLAN ı getirmiş ve Lonca sistemini Getirememiş sin Bu ayıbını Düzelticen.
3.DEV,GM,Destek,Etkinlik Tagı olan Herkezin k.ç.na tekmeyi vurucan.
4.YENİ BÖLGE veya YENİ LVL deyilde Hata kodu alarak oyunda düşmeyi DÜZELTİCEN.
5.Bunları Yaparsan Oyun Deyil 700.000 bin Milyonda olur milyarda.
benim anlamadığımda şu nerdeyse benim açtığım konular senin açtığın konularla aynı anlamda fakat bana hayır bana 2 günde cevap geliyo sorunumu çözüyolar diye inkar ediyolar (ancak aynı kişiler deil) ama sana bakınca herkes seni destekliyo
diğer yandan evet yönetim herşeye kopyala yapıştır zaten çoğu kişi oyunu bıraktı hele şu grub bölgeleri ile daha da sıkıcı bir durum olmaya başladı
xTANIMSIZx yazdı:Destek takımının görevleri :
2. Konu kapatmak.
3. Oyuncu susturmak.
Daha öncede defalarca söyledim. Bu işler hatır gönülle olacak işler değil. Profosyonel bir kadro lazım ikv ye. Ama sakalımız yokki kimse dinlemiyor. Koskoca dedikleri İKV üç tane adamın ( DEV ) eline bakıyor malesef. Neyse anlayan anladı artık lafı uzatmaya gerek yok.
aynen sana harfiyen katılıyorum kardeşim :arrow: :arrow: :arrow:
xTANIMSIZx yazdı:Destek takımının görevleri :
2. Konu kapatmak.
3. Oyuncu susturmak.
Daha öncede defalarca söyledim. Bu işler hatır gönülle olacak işleBr değil. Profosyonel bir kadro lazım ikv ye. Ama sakalımız yokki kimse dinlemiyor. Koskoca dedikleri İKV üç tane adamın ( DEV ) eline bakıyor malesef. Neyse anlayan anladı artık lafı uzatmaya gerek yok.
EsTeRGoNxRss yazdı:Herkez Gider Mersine İKV gider Tersine.
1.GM ABURA gibi bir tane Deli kanlı adam bulucan.
2.oyunun 4.yılı gelmiş KLAN ı getirmiş ve Lonca sistemini Getirememiş sin Bu ayıbını Düzelticen.
3.DEV,GM,Destek,Etkinlik Tagı olan Herkezin k.ç.na tekmeyi vurucan.
4.YENİ BÖLGE veya YENİ LVL deyilde Hata kodu alarak oyunda düşmeyi DÜZELTİCEN.
5.Bunları Yaparsan Oyun Deyil 700.000 bin Milyonda olur milyarda.
Hayırlı işler. :mrgreen:
Diğer dediklerin neyse de hala şu abura'yı savunanlara anlam veremiyorum. mynetten ikvye gram katkısı olmayan bir adamı kahraman yaptınız ya bravo yani. meteor bölgesi bile mynet yüzünden efsane haline gelmişti. asıl abura gittikten sonra ikv de birşeyler olmaya başladı. hey gidi hey :evil: