Öneri...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Öneri...

Mesaj gönderen Lestrange »

Öncelikle Herkeze Selam...
Arkadaşlar biz şimdi gb atıyoruz, atıyoruz atmasınada bu sistem tamamen şansa bağlı olduğu için çoğu arkadaş istediği itemi alamamaktan yakınıyor. Örneğin bazı arkadaşlar günde 10 stuart 3 yol 2 gbmx attıkları halde hala item düşmüyor diyor: İşte bence bu sistem yerine gb'ye girdiğimiz zaman her boss'tan madalya yerine teselli olarak 10'ar veya 5'er neyse ejder yada dinazor iksir verilmeli diye düşünüyorum. Hadi girip kestik o sorun değil bari bizim iksir ihtiyacımızın bir kısmı karşılanmış olur..
:idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
MeDiTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Öneri...

Mesaj gönderen MeDiTaSYoN »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Öncelikle Herkeze Selam...
Arkadaşlar biz şimdi gb atıyoruz, atıyoruz atmasınada bu sistem tamamen şansa bağlı olduğu için çoğu arkadaş istediği itemi alamamaktan yakınıyor. Örneğin bazı arkadaşlar günde 10 stuart 3 yol 2 gbmx attıkları halde hala item düşmüyor diyor: İşte bence bu sistem yerine gb'ye girdiğimiz zaman her boss'tan madalya yerine teselli olarak 10'ar veya 5'er neyse ejder yada dinazor iksir verilmeli diye düşünüyorum. Hadi girip kestik o sorun değil bari bizim iksir ihtiyacımızın bir kısmı karşılanmış olur..

mantıklı :) madalya yerine 3-5 iksir versin daha iyi olur :)

ama vazgeçtim iyi olmaz :( o zaman ikv batarya hani otomata bile iksir koydular adamlar ne paragöz ya ÖNERİNİ BEĞENDİM AMA İKV YÖNETİCİLERİNİN GÖZÜ PARADAN BASKA BİŞİ GÖRMÜYO :) ADAMLAR İKSİRİ BİLE AKÇEYE DÖKTÜLER :d
MeDiTaSYoN
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

GENJORİ

Mesaj gönderen GENJORI »

Güzel söylüyonda bi düşün ...Yönetim zarar edeceği şeyi verirmi..
Senin dediğin olmaz sanmıyorum..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öneri...

Mesaj gönderen byhMz »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Öncelikle Herkeze Selam...
Düşüncen güzel kardeşim bu düşünceni dile getir ve destek e bildirim tipi "öneri" olarak mesaj at umarım faliyete geçer.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

GENJORİ

Mesaj gönderen GENJORI »

Ben yazdım daha önceleri bu konu hakkında düşündüklerimi göndermiştim
AMA ilgilenen yok.kaideye bile almıyorlar.saygılar