Klanınızı tebrik ederim.Birbirinden güzel arkadaşlarınız var.Başarılar sizlere fakat
YALNIZKURT diye bi karaktersiz var skypden küfür edip kacan. o yoktur umarım aranızda,listede ismi yazmıyor ama.
Neyse hayırlı olsun.saygılar hepinize .
Mehmet çok değerli birisidir kıymetini iyi bilin ...
GENJORI yazdı:Klanınızı tebrik ederim.Birbirinden güzel arkadaşlarınız var.Başarılar sizlere fakat
YALNIZKURT diye bi karaktersiz var skypden küfür edip kacan. o yoktur umarım aranızda,listede ismi yazmıyor ama.
GENJORI yazdı:Klanınızı tebrik ederim.Birbirinden güzel arkadaşlarınız var.Başarılar sizlere fakat
Teşekkür ederim genjori.Birini güzel tanımlamak için güzel olmak gerek o senin güzelliğinden,kıymetinden geliyor demek...
samet arkadaşımızda artık hayal loncasına katılmıştır.Kurucu olarak yanınızda fazla bulunamadğım için öncelikle üzgünlüğümü belirtir ve bir özür borç bilirim.Çok yoğun olarak çalışmaktayım ve sizlere başkan ToRaNaGa(İsmail) Abinin önderlik edeceğini bildirmek istiyorum.Bu yoğun çalışma sürecimde HaYaLxGeRÇeK karakterimi eymen arkadaşımıza devrettim.Kendisi kısa zamanda tanıdığım özverili bir oyuncu olmasından dolayı teşekkür eder ve hepinizin başarılarınızın devamını diliyor ve en yakın zamanda aranıza yoğun zamanlı olarak katılmayı temenni ediyorum.Başarılar...
YALNIZKURT HAKKINDA:
Kendisi loncamızda resmi olarak bulunmamakta fakat güzel oyunculuğu ile grup bölgelerinde bizimle beraber oynamakta olan bir oyuncudur.Argo olarak nitelendirilen sözleri kişisel olup bunun bize aksetmediği araştırılmış ve hakkında loncaya alım veya loncadan atılma gibi bir şey söz konusu olmamıştır.
O yüzden dolayı kişisel olan bu konular HaYaL loncası adına olumsuz birşey teşkil etmez ve loncaya yönelik eleştirileriniz fuzuli değerlendirilir ve kişisel çözüm yolu bulmanız gerekir.