Karakterimde Ejder Malzemem Vardı,Gitti.Yönetim Diyor Başka Çara Aktarılmış Peki,Şifre Neden Değiştirilmemiş(+parayada elleşilmemiş).Sonra Şifreyi Değiştirdim.Tekrar Çara Girdim Üstü Yok.Şifre Değiştirilmemiş.İkv Dior Başka ÇAra Aktarılmış.tamam dedik haftada bi qiriyorduk oyuna.Sonra Sobee'ye aktarma Çıktı.Aktardım Çarı Sobe'ye (Tabi Banka Çarınıda) Banka Çarını Aktardım ve Girdim.Bankası Full Vardı.Sonra Çıktım Yaklaşık 1 ay Girmedim.(şifresini benden başka kimse bilmiyor.)Buqün Girdim ve Malzemeler yok :? ŞİMDİ BİR KİŞİ GİRİP DESTEK FORUMDAN YARDIM EDEBİLİRİZ ANCAK DEMESİN BAYA BİR SÖVERİM...Hep aynı cevap Başka karaktere aktarılmış.
Evimde Oynuyorum.Şifremi Sadece Ben Biliyorum.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyorsunuz sövcem şimdi hak mı değil mi !!
CEVAP VER YÖNETİM!!!
NE İSTİYORSUNUZ BENDEN
NE İSTİYORSUNUZ BENDEN
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: NE İSTİYORSUNUZ BENDEN !! qir içeri yönetim !
Aynı sorun benimde başıma geldi kardeş. Çarımı geri almak için bilgiler istediler Akçe yüklemelerinin epinleri vs. vs. verdim sonra yok hesap başkasına ait falan diye verilmedi .. Bunada Adalet deniliyor işte. yapıcak bişiyok 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Benim Ecel malzemerim tamdı. (İridyum, Şelit vs.) sadece 2 meran mücevheri eksikti. Charımdan çıktım (Yaklaşık 18.30) Ertesi gün 11.00'da girdim malzemeler yok
Haydaaa
Şifreyi ben not defterinden kopyalıyorum yani o kadar değişik bir şifre ama bulan bulmuş.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
TÜRK OYUNU!!!
bizimde bir suru olan seyimiz var ama yazmaya forum yetmez
bizimde bir suru olan seyimiz var ama yazmaya forum yetmez
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Senin sorunun sobee şifresinde degil mail onay şifresinde gir bak mail onay şifresi kime ait diye.Byxjeff yazdı:Karakterimde Ejder Malzemem Vardı,Gitti.Yönetim Diyor Başka Çara Aktarılmış Peki,Şifre Neden Değiştirilmemiş(+parayada elleşilmemiş).Sonra Şifreyi Değiştirdim.Tekrar Çara Girdim Üstü Yok.Şifre Değiştirilmemiş.İkv Dior Başka ÇAra Aktarılmış.tamam dedik haftada bi qiriyorduk oyuna.Sonra Sobee'ye aktarma Çıktı.Aktardım Çarı Sobe'ye (Tabi Banka Çarınıda) Banka Çarını Aktardım ve Girdim.Bankası Full Vardı.Sonra Çıktım Yaklaşık 1 ay Girmedim.(şifresini benden başka kimse bilmiyor.)Buqün Girdim ve Malzemeler yok :? ŞİMDİ BİR KİŞİ GİRİP DESTEK FORUMDAN YARDIM EDEBİLİRİZ ANCAK DEMESİN BAYA BİR SÖVERİM...Hep aynı cevap Başka karaktere aktarılmış.
Evimde Oynuyorum.Şifremi Sadece Ben Biliyorum.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyorsunuz sövcem şimdi hak mı değil mi !!
CEVAP VER YÖNETİM!!!
Zamanında vermişin demekki birine oda onay mail şifreni değiştirmiş sen ne kadar sobee şifreni değştirsen de karşı taraf o şifreyi her zman bilir.
Ben girip aktarmadım ya malzemlerini yakın dostuna bak kimseye vermedim deme verğigin belli daha önceden vermişin ama onay maili kaptırmıssın.
Mail şifreni biliyonmu sen.
A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:Senin sorunun sobee şifresinde degil mail onay şifresinde gir bak mail onay şifresi kime ait diye.Byxjeff yazdı:Karakterimde Ejder Malzemem Vardı,Gitti.Yönetim Diyor Başka Çara Aktarılmış Peki,Şifre Neden Değiştirilmemiş(+parayada elleşilmemiş).Sonra Şifreyi Değiştirdim.Tekrar Çara Girdim Üstü Yok.Şifre Değiştirilmemiş.İkv Dior Başka ÇAra Aktarılmış.tamam dedik haftada bi qiriyorduk oyuna.Sonra Sobee'ye aktarma Çıktı.Aktardım Çarı Sobe'ye (Tabi Banka Çarınıda) Banka Çarını Aktardım ve Girdim.Bankası Full Vardı.Sonra Çıktım Yaklaşık 1 ay Girmedim.(şifresini benden başka kimse bilmiyor.)Buqün Girdim ve Malzemeler yok :? ŞİMDİ BİR KİŞİ GİRİP DESTEK FORUMDAN YARDIM EDEBİLİRİZ ANCAK DEMESİN BAYA BİR SÖVERİM...Hep aynı cevap Başka karaktere aktarılmış.
CEVAP VER YÖNETİM!!!
Zamanında vermişin demekki birine oda onay mail şifreni değiştirmiş sen ne kadar sobee şifreni değştirsen de karşı taraf o şifreyi her zman bilir.
Ben girip aktarmadım ya malzemlerini yakın dostuna bak kimseye vermedim deme verğigin belli daha önceden vermişin ama onay maili kaptırmıssın.
Mail şifreni biliyonmu sen.
Kardeşim tüm msnler bana ait şifreleri birbirinden değişik.Alternatif adresleri hepsi birbirine bağlı şifreleri ayda bir değiştiriyorum. Buna Ne Diycek Yönetim !!
ARZLODOS yazdı:
Onların Hepsi birbirine Bağlı... mesela xxx@hotmail.com xxx1@hotmail.com'a . xxx1@hotmail.com xxx@hotmaile anladın mı ??
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Re: NE İSTİYORSUNUZ BENDEN
Bu sorunu yaşayanlar:
*Bilgisayar güvenliğinizi sorgulayın
*En son girdiğiniz internet cafede böcek olmasi ihtimalini sorgulayın...
*Arkadaşın pc den girdim ama görmedi bunuda değerlendirin
Hiç bir destek ekibi üyesi sizin şifrenizi göremez.
*Bilgisayar güvenliğinizi sorgulayın
*En son girdiğiniz internet cafede böcek olmasi ihtimalini sorgulayın...
*Arkadaşın pc den girdim ama görmedi bunuda değerlendirin
Hiç bir destek ekibi üyesi sizin şifrenizi göremez.

LEPRECHAUN