Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
kacik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!

Mesaj gönderen kacik »

Sığınak ve Migrat için konuşuyorum örneğin düz bir büyücü üstünü full bilge dizse(cevo ve ya tek item gözlüğü saymıyorum .)üstümüzde 7 parça item var 7*93=651 yapıyor ki çoğu büyücü nitro ruh görev itemini kullanıyor çünkü bilge ceketler çok pahalı oluyor (tek itemler bile ).Bu şekilde büyü buzu 646 oluyor sadece kesebildiği motor oluyor oda ejdersiz giden bir gruba denk gelırse !!!!
Başlarken sıgınak ve migrat için demiştim yeniden değiştiriyorum ejdersiz büyücü sadece sığınak girebiliyor ki oda ya motor giden birilerine denk gelicek yada tanıdıkları olup gidip kenan kesicek.Zaten açılan karakterlerin çoğu erkek oldugu içi bir tane bilge pant 20m yada 15m ye satılıyor ki bu az bir rakam değil.
Düşünün tanıdığı olmayan bir ejdersiz büyücü nasıl kendını geliştirsin gidip maden mi ceksin bir madenin çıkma süresi en az 15 dk oldugunu varsayın ve elmas çektiğini düşünün orada 10 kere maden cektiğini düşünün /bu arada diğer madenleride çektiği varsayın/ 15*60=900 dk yapıyor bütün günü ölüyor ve aynı zamanda eli boş dönme şansıda var .

Sürekli Kenan kesmeye giden grublarda ejder li adam arıyor hatta öyle zamanlar oluyor ki ejdersiz büyücü ejderli büyücüyü kesebiliyor çünkü adamın elinde sadece ejder asa başka hiç bir item yok /birde + bastıgını düşünün/ ama görün ki kenan için ejderli adam aradıklarında öncelik o adamda olucak ama diğer büyücü daha sağlam olucak ve ejderli kendini geliştirip item düşürüp gelişecek ama diğer büyücü olduğu yerde sayıyor olucak (EJDERSİZ BÜYÜCÜNÜN HİÇ ŞANSI YOK)

Bu kişi ne yapsın o zaman artık ejdersiz büyücüleri emin olun büyücü olarak görmüyorlar bile.
Yakında ejdersiz çoğu büyücü oyunu bırakıcak zaten okullar açıldığından beri bütün sunucular tenha oluyor arada bazen kalabalık oluyor ve sürekli grup bölgelerini ejder li adam arayacakları için sürekli devam edecek.

Şunu söylümek istiyorum boşa zaman harcayıpta bilge cevo yüzük ayak felan almaya kalkmayın itemsiz bir + ejderli büyücü her zman sizin önünüzde yer alacak. OYUNU BU HALE GETİRENLER UTANSIN..
Meran / Kacikxkoruyucu
xeaglex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Eternal

Re: Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!

Mesaj gönderen xeaglex »

Pöff hep aynı konular.bi ejder uretmek bu kadar zor değil.
Susuyorum avazım çıktığı kadar...!
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

xeaglex yazdı:Pöff hep aynı konular.bi ejder uretmek bu kadar zor değil.
oyuna yenı baslayan bırı ıcın malesef zor
oyunda para kasmak oldukca zorlastı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
xHacikox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xHacikox »

Bence yanılıyosun ben oyunda yeni saıylırım betadan beri oynamadım yani tesadüf eseri bir sitede reklamını gordum baktım hosuma giti oynadım biraz takılınca oyunda anladım ki ejdersiz büyüz asabsiz şifa ecelsiz savaşcı boş kastım 49 3 adam 2 kisine saheser ürerim setleride dizdim şimdi gb item düşürmek için çabalıyorum hergün :D yani azim ve biraz sabırla çook ejder üretirsin yeterki iste ve bişiler yapmaya çalış oyunda kimse sana tutupda bedavaya menekşe vermez ben 2 şahserimin menekşelerini çektim üretim kadim vs vs materyelleri gvlerden alıyosun zaten :D hazıra konmayın çabalayın ben günlerimi maden başında geçirdim aldım meyvesini şimdi oyunun tadını çıkartıyorum :)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

bu Ashab ı nasıl basarız diyorduk. bi arkadaşım 2 kardeşim ve ben bana Ashab üretmek için çabalamaya başladık. Sanki hiç bir zaman malzemeler tamam olmayacak hiç bir zaman üretemeyecek gibiydik. Eeee şimdi ne mi oldu. Bende Ashab Ejder Latif var , Kardeşimde Ecel, Ejder var. Arkadaşta ejder var. Artı büyücülerde 2 şer de mor ceket var. Çalışın olur hemen pes etmeyin.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

goktanri yazdı:bu Ashab ı nasıl basarız diyorduk. bi arkadaşım 2 kardeşim ve ben bana Ashab üretmek için çabalamaya başladık. Sanki hiç bir zaman malzemeler tamam olmayacak hiç bir zaman üretemeyecek gibiydik. Eeee şimdi ne mi oldu. Bende Ashab Ejder Latif var , Kardeşimde Ecel, Ejder var. Arkadaşta ejder var. Artı büyücülerde 2 şer de mor ceket var. Çalışın olur hemen pes etmeyin.

İlk başlayınca sonsuz gibi geliyor ama gittikçe kolaylaşıyor.Her geçen gün azmin artıyor.Sanki normal bişey üretir gibi geliyor.Kısacası başlayınca gerisi geliyor.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Benim hayatta en sevmediğim iş maden çekmektir. Bir gün başlarsın "Bugün maden çekeceğim bütün gün" diye sonra 1-2 kere çekersin sıkılırsın. Sonra bakarsın değerli maden düşmüş yine çekmeye başlarsın, yine sıkılırsın. Ben bunun için 1 ay boyunca hep char kastım. 1 ay sonunda şaheserimi ürettim. 1 ayda ona item dizmek için uğraşsan etti sana 2 ay. Hala şaheser üretmek zor ne biliyim bu ejder/ashab neden bu kadar zor demeyin. 0 'dan başlayan adam en geç 2 ay içinde üretebilir şaheserini.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

ne dersenız deyın bu saheserler yuzunden ıkv cok oyuncu kaybettı

benım cevremde cok ıkv oynayan vardı sımdı kımse kalmadı
yazın oyun dolu olurdu bu yaz oyun o kadarda dolu degıldı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

kacik yazdı:Sığınak ve Migrat için konuşuyorum örneğin düz bir büyücü üstünü full bilge dizse(cevo ve ya tek item gözlüğü saymıyorum .)üstümüzde 7 parça item var 7*93=651 yapıyor ki çoğu büyücü nitro ruh görev itemini kullanıyor çünkü bilge ceketler çok pahalı oluyor (tek itemler bile ).Bu şekilde büyü buzu 646 oluyor sadece kesebildiği motor oluyor oda ejdersiz giden bir gruba denk gelırse !!!!
Başlarken sıgınak ve migrat için demiştim yeniden değiştiriyorum ejdersiz büyücü sadece sığınak girebiliyor ki oda ya motor giden birilerine denk gelicek yada tanıdıkları olup gidip kenan kesicek.Zaten açılan karakterlerin çoğu erkek oldugu içi bir tane bilge pant 20m yada 15m ye satılıyor ki bu az bir rakam değil.
Düşünün tanıdığı olmayan bir ejdersiz büyücü nasıl kendını geliştirsin gidip maden mi ceksin bir madenin çıkma süresi en az 15 dk oldugunu varsayın ve elmas çektiğini düşünün orada 10 kere maden cektiğini düşünün /bu arada diğer madenleride çektiği varsayın/ 15*60=900 dk yapıyor bütün günü ölüyor ve aynı zamanda eli boş dönme şansıda var .

Sürekli Kenan kesmeye giden grublarda ejder li adam arıyor hatta öyle zamanlar oluyor ki ejdersiz büyücü ejderli büyücüyü kesebiliyor çünkü adamın elinde sadece ejder asa başka hiç bir item yok /birde + bastıgını düşünün/ ama görün ki kenan için ejderli adam aradıklarında öncelik o adamda olucak ama diğer büyücü daha sağlam olucak ve ejderli kendini geliştirip item düşürüp gelişecek ama diğer büyücü olduğu yerde sayıyor olucak (EJDERSİZ BÜYÜCÜNÜN HİÇ ŞANSI YOK)

Bu kişi ne yapsın o zaman artık ejdersiz büyücüleri emin olun büyücü olarak görmüyorlar bile.
Yakında ejdersiz çoğu büyücü oyunu bırakıcak zaten okullar açıldığından beri bütün sunucular tenha oluyor arada bazen kalabalık oluyor ve sürekli grup bölgelerini ejder li adam arayacakları için sürekli devam edecek.

Şunu söylümek istiyorum boşa zaman harcayıpta bilge cevo yüzük ayak felan almaya kalkmayın itemsiz bir + ejderli büyücü her zman sizin önünüzde yer alacak. OYUNU BU HALE GETİRENLER UTANSIN..

Bugun ben,ejderli bir arkadasim,ashabli bir arkadasim 3 ejdersizle 4 kere siginak attik herkes ben ve arkadaslarim gibi olsa 1 durum olur
Ejdersizler:nasilsa aliyolar gruba ejdere gerek yok uyusuk davranir maden cekmen yerine surekli ws
Ama sure uzadi normalde 1 savasciyla en çok* 50 dk suren siginak 70 dk suru ama ejderli arkadaslarimla 25 dk bitirmisligim var calinan buyucum ile
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Alucard »

kacik yazdı:Sığınak ve Migrat için konuşuyorum örneğin düz bir büyücü üstünü full bilge dizse(cevo ve ya tek item gözlüğü saymıyorum .)üstümüzde 7 parça item var 7*93=651 yapıyor ki çoğu büyücü nitro ruh görev itemini kullanıyor çünkü bilge ceketler çok pahalı oluyor (tek itemler bile ).Bu şekilde büyü buzu 646 oluyor sadece kesebildiği motor oluyor oda ejdersiz giden bir gruba denk gelırse !!!!

646-93=553 bilge cevo asayi cikar
553+101=654 gozluk m2.5
654+112=766 bilge cevo mor asa
766+112=878 bilge asayi yakarsan
880 gibi bisi olur buz/eletrik hasarin ,hicde azdegil
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Büyücü” sayfasına dön