Klan Muhafızları ve Klan İtemleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Klan Muhafızları ve Klan İtemleri

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Merhaba;
Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti'nde 2 farklı klan var olmaktadır.
Bu klanların oyunculara getirisi Rütbe değerleri,Klan gözlükleri ve kafa dağıtmak amaçlı seviyeli savaşlardır.
Ben ve bir çok arkadaşım bunları yeterli buluyoruz fakat biraz daha geliştirilmesinide istiyoruz aslında.
Klan sancaklarına baktığınız zaman sadece Arz/Lodos muhafızları'nı görüyoruz.Klan kalelerine baktığımız zaman ise İsmet bey/Handan hanım ve muhafızları'nı görüyoruz.
Sayısız Klan sancakları basıldı,sayısız Klan kaleleri basıldı ve herşey katledildi.Ortada bir ödül olmamasına rağmen bunca yıl bu böyle devam etti.
Sizcede artık birşeylerin değişme zamanı gelmedimi?
Herkesin bildiği gibi Nadide ve Şaheser niteliğini taşıyan itemler sadece Grup Bölgelerinden düşüyor.
Bu aslında çok katı bir format.

Peki aslında olması gereken format nedir?
İşte bu sorunun cevabı bizlerde saklıdır ve cevap şudur:

1) Farklı Klan Muhafızları'nın olmasıdır.Bu Klan Muhafızları farklı çeşitlerde ve sayılarda olabilir ve bunların Enerjileri yüksek,yetenek sistemininde geniş kapsamlı olması.Bu yeni gelen Klan Muhafızları'ndan düşecek itemlerin Sarı/Nadide niteliğini taşıması veyahutta Şaheser niteliğini taşıması uygun görülebilir.
Klan Muhafızı (Sarı)
*** Klan Muhafızı (Nadide)
İsmet Bey/Handan Hanım(Şaheser)

2)İsmet Bey ve Handan Hanım'a yeni yetenekler eklenmesi ve enerjilerinin yükseltilmesi.Handan Hanım bir büyücü sıfatını taşıyor fakat yeterli bir yeteneği yok aslında.

3)Klan kalelerinin genişletilmesi veyahutta düzenlenmesi.Kalelerin eşit durumda olması.

4)Çeşitli Klan Muhafızları'ndan çıkan itemlerin diğer var olan itemlerden çok farklı olması.Bu farkın anlamı bir çok kişinin kafasında canlanmıştır fakat canlanmayanlar için ben yinede açıklıcam.
Lodos muhafızı'nın elinde bulunan silah veyahutta Arz muhafızı'nın elinde bulunan bıçak,arbelat olabilir.
Bünyesinde bulunduğunuz Klanı anımsatan,simgesi olan kıyafetler,zırhlar,takılar ve reçeteler...
Bunları elde etmek için çabalar sarfedilmesi lâzım tabikide.

Bana zaman ayırdığınız için teşekkürler...

Dipnot:Seviyesiz yorumlardan kaçınalım !
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Klan Muhafızları ve Klan İtemleri

Mesaj gönderen Refresh »

BaLikekmek yazdı:Merhaba;
Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti'nde 2 farklı klan var olmaktadır.
Bu klanların oyunculara getirisi Rütbe değerleri,Klan gözlükleri ve kafa dağıtmak amaçlı seviyeli savaşlardır.
Ben ve bir çok arkadaşım bunları yeterli buluyoruz fakat biraz daha geliştirilmesinide istiyoruz aslında.
Klan sancaklarına baktığınız zaman sadece Arz/Lodos muhafızları'nı görüyoruz.Klan kalelerine baktığımız zaman ise İsmet bey/Handan hanım ve muhafızları'nı görüyoruz.
Sayısız Klan sancakları basıldı,sayısız Klan kaleleri basıldı ve herşey katledildi.Ortada bir ödül olmamasına rağmen bunca yıl bu böyle devam etti.
Sizcede artık birşeylerin değişme zamanı gelmedimi?
Herkesin bildiği gibi Nadide ve Şaheser niteliğini taşıyan itemler sadece Grup Bölgelerinden düşüyor.
Bu aslında çok katı bir format.

Peki aslında olması gereken format nedir?
İşte bu sorunun cevabı bizlerde saklıdır ve cevap şudur:

1) Farklı Klan Muhafızları'nın olmasıdır.Bu Klan Muhafızları farklı çeşitlerde ve sayılarda olabilir ve bunların Enerjileri yüksek,yetenek sistemininde geniş kapsamlı olması.Bu yeni gelen Klan Muhafızları'ndan düşecek itemlerin Sarı/Nadide niteliğini taşıması veyahutta Şaheser niteliğini taşıması uygun görülebilir.
Klan Muhafızı (Sarı)
*** Klan Muhafızı (Nadide)
İsmet Bey/Handan Hanım(Şaheser)

2)İsmet Bey ve Handan Hanım'a yeni yetenekler eklenmesi ve enerjilerinin yükseltilmesi.Handan Hanım bir büyücü sıfatını taşıyor fakat yeterli bir yeteneği yok aslında.

3)Klan kalelerinin genişletilmesi veyahutta düzenlenmesi.Kalelerin eşit durumda olması.

4)Çeşitli Klan Muhafızları'ndan çıkan itemlerin diğer var olan itemlerden çok farklı olması.Bu farkın anlamı bir çok kişinin kafasında canlanmıştır fakat canlanmayanlar için ben yinede açıklıcam.
Lodos muhafızı'nın elinde bulunan silah veyahutta Arz muhafızı'nın elinde bulunan bıçak,arbelat olabilir.
Bünyesinde bulunduğunuz Klanı anımsatan,simgesi olan kıyafetler,zırhlar,takılar ve reçeteler...
Bunları elde etmek için çabalar sarfedilmesi lâzım tabikide.

Bana zaman ayırdığınız için teşekkürler...

Dipnot:Seviyesiz yorumlardan kaçınalım !
Katılıyorum..Bende klan savaşlarının daha bi kapsamlı olmasından yanayım kazanılan sadece kp ve şan.. Koskoca bi klan liderini öldürdüğünde herhangi bi getirisi bulunmuyor..İtem çıkma da olabilir ama bence şöyle daha güzel olabilir..Bi klan lideri öldürüldüğünde öldüren klana extra katkıları olmalı. Yani diyelim ki Handan öldürüldü bir hafta boyunca (bu farazi bi değer) Lodos klanının sadece Klan savaşlarında örneğin "büyü krtikleri ve krtikleri yüzde 5 artar "gibi extra getirisi olabilir.Ayrıca Klan muhafızlarında da sınıf olmalı .Yani büyücü ,şifacı ve savaşcı klan muhafızları bulunmalı.Ve görsellik açısından Klan muhafızlarının zırhları ve kullandığı silahlar değişsin artık beta sürümünden kalma zırhlar ve silahlarla dolanıyolar ortalıkta :P
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

Güzel öneri
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

bunu grup bölgeleri geldiği günlerde söylemiştim öneri havuzuna atılar sadce handan ve ismeten şaheser düşsün demiştim
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
MaddDoGG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MaddDoGG »

DOSTUM DEDĞİN ŞÖYLE OLUR;
0-Muhafız(Normal Gözlük :P )
1-Muhafız(Sarı Gözlük)
2-Tüccar(Nadide Gözlük)
3-İsmet-Handan(Şaheser Gözlük)
Görev olucak Lodosları Temizleme diye 90 muhafız kesene 0. gözlük
fln fln
" Madd Dogg on the radio and you listening to Radio Los Santos,the greatest music station in the world. Act like you know ese's. Holla!"
MaddDoGG[(^)Ejder Asa]
MaddDoGGII[(^)Ecel Getiren],[Latif]
Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

ben klan savaslarının ayrı bir bolgeye tasınmasından yanayım
kalelerınde ayrı bır bolgeye gecmesınden yanayım
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

Haberler aslında aslı olmadan ortaya atılıyor ama ben aslısız haber ortaya atmam ararştırıp atarım...
Neyse klanlar için yapılar çalışmalar devam ediyor ama çemberli taş yüzünden şu anda bir gelişme yok aslında karaköy gelince 59 levellik 1 klan daha gelecek deniyor.
Tabiki bu klanın nasıl birşey olacağıı bilemeyiz ... 59 level olursa 39 luk muhafızlar su gibi ölür 1 grup ile handan hanım , ismet bey ölür denir.
Sonra 59 levelde grup bölgelerinde kenan artık 3 kişi ile rahat kesilir gaffar bile 4 5 kişiyle rahat kesilir.
Aslında insanların farkında olmadan Çemberlitaş a kasa erişimi alanlar %6 indi dendi ama haşa!
Aslında çemberlitaşdaki bosslar bayram sonu %2.78 canları arttırıldı kişi başına ve bunu 3 diye sayarsak kasa erişimleri %3 etkiledi.
Şimdi oyunun her iyiliğinde bir açıklık vardır bakın Ejder i yükselttiğimizde x2 dendi ama kritikler %40 arttı yarısı bile değil.
yani İkv ye sadece Sağlam bir Paket lazım oyunun altını üstünü getirecek...
-
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

benzombi01 yazdı:Haberler aslında aslı olmadan ortaya atılıyor ama ben aslısız haber ortaya atmam ararştırıp atarım...
Neyse klanlar için yapılar çalışmalar devam ediyor ama çemberli taş yüzünden şu anda bir gelişme yok aslında karaköy gelince 59 levellik 1 klan daha gelecek deniyor.
Tabiki bu klanın nasıl birşey olacağıı bilemeyiz ... 59 level olursa 39 luk muhafızlar su gibi ölür 1 grup ile handan hanım , ismet bey ölür denir.
Sonra 59 levelde grup bölgelerinde kenan artık 3 kişi ile rahat kesilir gaffar bile 4 5 kişiyle rahat kesilir.
Aslında insanların farkında olmadan Çemberlitaş a kasa erişimi alanlar %6 indi dendi ama haşa!
Aslında çemberlitaşdaki bosslar bayram sonu %2.78 canları arttırıldı kişi başına ve bunu 3 diye sayarsak kasa erişimleri %3 etkiledi.
Şimdi oyunun her iyiliğinde bir açıklık vardır bakın Ejder i yükselttiğimizde x2 dendi ama kritikler %40 arttı yarısı bile değil.
yani İkv ye sadece Sağlam bir Paket lazım oyunun altını üstünü getirecek...
-
Şaheser yükseltmeleri konusunda gayet açıklayıcı yazı var. Asıl hasar %100 artarken yan özellikler %15 yükselir ;) Ayrıca Handan la ismet bir olamayacağı için saçma geliyo bana bu. Sonuçta ismeti çekebiliyolar. Handana gitmez arzlar için bile çok zor bi olay :D
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen PROF »

merandanx yazdı:bunu grup bölgeleri geldiği günlerde söylemiştim öneri havuzuna atılar sadce handan ve ismeten şaheser düşsün demiştim

Havuzdaysa sorun yok :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

MaddDoGG yazdı:
Görev olucak Lodosları Temizleme diye 90 muhafız kesene 0. gözlük
fln fln
muhafız kesmenin zor olduğunu hepimiz biliyoruz ama genede grub olduğu zaman kolayca kesiyoruz ama oyundan düşme oranlarıda çok arttı eğer 30 muhafız vb. gibi görevler olursa birçoğumuz bu görevi bitiremiyeceğiz ellbette.
.....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön