Karakter transferinde sorun yaşıyorum lütfen yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
legendarytsuozan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Karakter transferinde sorun yaşıyorum lütfen yardım

Mesaj gönderen legendarytsuozan »

Arkadaşlar ben Mynet üyeliğindeki karakterimi TTnet hesabıma geçirmek için başvurdum.TTmail hesabıma aktivasyon kodu geldi ona tıkladım ve karşıma şu yazı çıktı :
'' Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte. ''
Bu adımdan sonra ne yapacağımı,neredeki linke tıklayacağımı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ne istediğin ile neler yapabileceğin arasındaki uçurum, kendinden vazgeçersen kapanır kendiliğinden...

İnfazteamtsuozan Tsuozanxxxbüyücü Tsuozan Xxustaxxşifacıxx
Kullanıcı avatarı
legendarytsuozan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Karakter transferinde sorun yaşıyorum lütfen yardım

Bilen kimse yok mu daha önce taşıyanlardan yardım bekliyorum ...
Ne istediğin ile neler yapabileceğin arasındaki uçurum, kendinden vazgeçersen kapanır kendiliğinden...

Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GeCe »

legendarytsuozan yazdı:Arkadaşlar ben Mynet üyeliğindeki karakterimi TTnet hesabıma geçirmek için başvurdum.TTmail hesabıma aktivasyon kodu geldi ona tıkladım ve karşıma şu yazı çıktı :
'' Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte. ''
Bu adımdan sonra ne yapacağımı,neredeki linke tıklayacağımı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim Senin TTNET Hesabın Neyse Onun E-maili Kontrol Ediceksin Oruyada Bir E-mail Gelcek Örneğin ;

örnek_01@hotmail.com Bu TTNET Hesabı Diyelim..Bunun E-mail ADresini Kontrol Ediceksin..Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
legendarytsuozan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GeCe yazdı:
legendarytsuozan yazdı:Arkadaşlar ben Mynet üyeliğindeki karakterimi TTnet hesabıma geçirmek için başvurdum.TTmail hesabıma aktivasyon kodu geldi ona tıkladım ve karşıma şu yazı çıktı :
Kardeşim Senin TTNET Hesabın Neyse Onun E-maili Kontrol Ediceksin Oruyada Bir E-mail Gelcek Örneğin ;

örnek_01@hotmail.com Bu TTNET Hesabı Diyelim..Bunun E-mail ADresini Kontrol Ediceksin..Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)
Kardeş ben TTmail hesabıma gelen linke aktivasyon yaptım örneğin şu adres
tsuozan@ttmail.com bu adrese gelen linke tıkladıktan sonra bu yazı karşıma çıktı.
Bu zaten benim TTNET hesabım olmuyor mu ? TTNET hesabı denen şey bu değilse nedir ve hangi siteden giriş yapabilirim ??
Yardımların için teşekkür ederim. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön