memphis yazdı:Küfür yasak diye kural var loncanın yarısı küfürbaz .
loncanın yarısı küfürbaz ha bak sana bisey sögleyeyeim bn küfür edene kızmam küfür ettigi adama kızarım bizim loncamızda öle bosyere ana avrat söven bulamazsın eğer sen biririnin damarına basarsan o adam ister söverde ister bulup seni döverde anlayın sunu bi adam bos yere sövermi bi düşünün bide bu loncaya girmek için araştırılıyor küfür yiyen o adama bi haltlar yapmıski küfür yemiş
örn : (kadim--YeşiL) grublarınızı kurmussunuz baslıyonuz kesmeye canı 90/80/70 iniyor bi hıyar gelip kaçırtmaya çalısıyor amacınada kaçırarak ulasıyor şimdi bu adamlar bu adama napar ??? soruyorum size napar ???
haklı ziya 2 canı varken kadimi kaçırdılar
Batuhangs Vatanxduty Batuhangsxşifacı Wildpisagor Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kikimokoxtwo yazdı:Tugçe sen fena küfür etmiştin ya Eminönünde Beyazbelalara .. Biraz düşüneLim en iyisi.. Ama sende haklıydın ki haketmişlerdi ..
Kiki Büsra ve Nesquik şahit ki adam önce kfr etti ben adama bişi demedikçe adam abna kfr etme devam etti k.b ama adam sabrımı taşırdı bende patladım yoksa bugüne kdr hiç susturlmadım bir tek o zmn oda adam o kdr kfr etti gene ben susuturuldum anlamaıdm gitti işi batu tşkler kardeşim....
memphis yazdı:Küfür yasak diye kural var loncanın yarısı küfürbaz .
loncanın yarısı küfürbaz ha bak sana bisey sögleyeyeim bn küfür edene kızmam küfür ettigi adama kızarım bizim loncamızda öle bosyere ana avrat söven bulamazsın eğer sen biririnin damarına basarsan o adam ister söverde ister bulup seni döverde anlayın sunu bi adam bos yere sövermi bi düşünün bide bu loncaya girmek için araştırılıyor küfür yiyen o adama bi haltlar yapmıski küfür yemiş
örn : (kadim--YeşiL) grublarınızı kurmussunuz baslıyonuz kesmeye canı 90/80/70 iniyor bi hıyar gelip kaçırtmaya çalısıyor amacınada kaçırarak ulasıyor şimdi bu adamlar bu adama napar ??? soruyorum size napar ???
Saçmalamışsın ben bu loncanın lideri olsam ilk seni atardım