Tremexhaqan yazdı:Yanlız bana şunlar saçma geliyo:
Oyun 1957-2000 yılları içerisinde..Ancak nasıl bir kıyamet kopmuşsa teknoloji 80 yıl ilerlemiş..2000'li yıllarda geçiyorum robotları daha bilgisayarlar o kadar gelişmiş değildi..
Ancak Gaffar Bey'e helal olsun öyle bi sistem kurmuş ki 8-10 tane monitör (plazma'dan da gelişmiş) çemberlitaşı izliyo..
Helede GBMX..Yav siz 2000 yılında öyle robotu nerde gördünüz Allasen? Bi elinde Gaitling Makineli'si diğer eli zaten malum bütün elementlerden atıyo..Kısacası OHANES!
Hadi onuda geçtim..Madem 2000'li yıllarda öyle robotlar öyle teknolojiler var..Arabalar neden dedemin çocukluğundan kalma??
-------------->>
kardeşim bu adı üstünde OYUN saçma olcak tabiki
Robotlar Gaitling Makinelisi kullansın biz anca çifte..Madem teknoloji o kadar ilerledi bizede verin bi kaç tane M16 bi kaç tane roket atar bizde sağa sola atalım dimi?
He bide öyle teknolojik bi haritaya göre Mevlana Asa biraz ilkel kalmış..Perspektif olarak
İşte MevLana Asa....
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Re: İşte MevLana Asa....
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Choosens
Yazıma Gelen Yorumları Okudum...Şunları belirtmek isterim ki:
Bana hitaben madde transferi falan diyosun...Oyunda büyücülük denen bir kavram var..Büyücülük kavramını Simyacılık'la karıştırmışlar ki madde transferi derken ne demek istediğini anlamadam ama Simyacılık kasdediyosun heralde ki o Antik Roma Döneminde kullanılmaya başlanmıştı...
Meran Teknolojisi Dendi....Meranlar Mitolojik Varlıklar..Çemberlitaş ise Teknolojik Bölge..Yeri gelelim Aralarında en ufak bir bağlantı yok..Hatta Meran teknolojisi dediğin 2 gözcü kamera 2 de likit monitörse Çemberlitaş Bölgesi nedir Allah Aşkına??
2011 yılında bile İnsan Formunda Uçan bir robot yok iken...??
Ki Oyunun saçmalığı Çemberlitaş'ta Kaos,Kargaşa ve İsyanlardan Önce O bölge için çalışmış,Robot tasarlamış (GBM) profesörler GBM Makineleri o kadar donanım lı yapmış ancak TeşkilatJandarma birlikleri hala tüfek kullanıyo..Ki Yer Altında Domuzun evinin yan tarafındaki merdivenlerden çıkarsanız makineli tüfek var orda??
Bana hitaben madde transferi falan diyosun...Oyunda büyücülük denen bir kavram var..Büyücülük kavramını Simyacılık'la karıştırmışlar ki madde transferi derken ne demek istediğini anlamadam ama Simyacılık kasdediyosun heralde ki o Antik Roma Döneminde kullanılmaya başlanmıştı...
Meran Teknolojisi Dendi....Meranlar Mitolojik Varlıklar..Çemberlitaş ise Teknolojik Bölge..Yeri gelelim Aralarında en ufak bir bağlantı yok..Hatta Meran teknolojisi dediğin 2 gözcü kamera 2 de likit monitörse Çemberlitaş Bölgesi nedir Allah Aşkına??
Ki Oyunun saçmalığı Çemberlitaş'ta Kaos,Kargaşa ve İsyanlardan Önce O bölge için çalışmış,Robot tasarlamış (GBM) profesörler GBM Makineleri o kadar donanım lı yapmış ancak TeşkilatJandarma birlikleri hala tüfek kullanıyo..Ki Yer Altında Domuzun evinin yan tarafındaki merdivenlerden çıkarsanız makineli tüfek var orda??
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- xHayaLiMDiNx
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
:geek:Tremexhaqan yazdı:Yazıma Gelen Yorumları Okudum...Şunları belirtmek isterim ki:
" ~ ♥ ~ "
- HaYat mı ? ¿ ?
UfaCık ßiR c0cuquN saLınCaqa ßiNeRkeN SöYLediqi söz qißidiR...
" ♥ | saLLa | ♥ "!
# ((¯`»¦«´¯)) [Angelsaviorx]((¯`»¦«´¯))
- HaYat mı ? ¿ ?
UfaCık ßiR c0cuquN saLınCaqa ßiNeRkeN SöYLediqi söz qißidiR...
" ♥ | saLLa | ♥ "!
# ((¯`»¦«´¯)) [Angelsaviorx]((¯`»¦«´¯))
Kıyametx <<<MEVLANA SET AZ KALDI 1-2 PARCA 
*Bu Oyunda Ölmekte var Yaşamakta Önemli Olan Planlı Şekilde Yaşayıp Doğru ve Onurlu Bir Şekilde Ölmektir..!
- __________________
[MERAN]
UzmaNxSsuSsKun
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
GBM-48 (Ufo) Çok Yakında Tüm İKV Sunucularında.. :geek:
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944