Ashab-ı Kehf in eksikleri
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri
ashabı kehfte büyü hasarı yoktur ki hepsi olsun. iyileştirme hasar değil
ve dediklerin olursa oyunda ashabtan iyi silah olmaz her silahın eksikleri olacak ki daha sonra gelecek olan için vazgeçilmez olmasın 
katılıyorum aslında 700 buyu sıfa hıc bıse yaramıyor sadece ashabsızdan 500 daha fazla basıyorsun
ıbnı cevo ^ asa ıse %6 krıtık verıyor buda krtık basma olasıgını cok buyuk derecede artırıyor
ashab kullanan arkadasım bıle ıbnı cevo ^ asa kullanıyordu
nedenını soylıyım zaten buyu sıfası 0 olan bırı bıle krıtıkle 8 bın can basabılıyor 2000 buyu sıfayla 12 bın lere cıkabılıyorsun sadece arada fark cok buyuk degıl aslında ama mevlana asayla bu sorun cozulecek gıbı
ıbnı cevo ^ asa ıse %6 krıtık verıyor buda krtık basma olasıgını cok buyuk derecede artırıyor
ashab kullanan arkadasım bıle ıbnı cevo ^ asa kullanıyordu
nedenını soylıyım zaten buyu sıfası 0 olan bırı bıle krıtıkle 8 bın can basabılıyor 2000 buyu sıfayla 12 bın lere cıkabılıyorsun sadece arada fark cok buyuk degıl aslında ama mevlana asayla bu sorun cozulecek gıbı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
sadece biri değil hepsi iki katına çıkmalı çünkü ejder asada da aynısı var ashab da niye olmasınjkmoco14 yazdı:[ASHABI-I KEHF]
BÜYÜ HASARI(ZEHİR-ASİT-İYİLEŞTİRME)
BÜYÜ KRİTİK4.500(ATTIM)
KUDRET REJENERASYONU 65
PARLATTIĞIMIZDA DA KRİTİK VE REJENERASYON ARTMALI.VE BÜYÜ HASARLARINDAN SADECE BİRİ 2 KATINA ÇIKMALI.VE BU SEÇTİĞİMİZ EFSUNLARIN GÖRÜNTÜLERİ FARKLI OLMALI .
Evet haklısın ashabı kehf büyü hasarı değil bir iyileştirme büyüsü. Büyücünün kullanabildiği yetenekler meteor buz elek ve ateş ve ejder asa bu hasarların hepsini veriyor. Şifacılar ise iyileştirme asit ve zehir yeteneklerini kullanabiliyor büyü olarak. Her silah eksik olacaksa ejder asa da eksik olsun bari ya da ashabı kehf in özellikleri böyle olmalıdır. büyü şifa 336.000 büyü hepsi 200.000 kritik rejenrasyon falan olmalıdır.turkoxHAMSTER yazdı:ashabı kehfte büyü hasarı yoktur ki hepsi olsun. iyileştirme hasar değilve dediklerin olursa oyunda ashabtan iyi silah olmaz her silahın eksikleri olacak ki daha sonra gelecek olan için vazgeçilmez olmasın
Özetle hiç şifacı oynamasamda rahatlıkla söyleyebilirim ki ashab-ı kehf malzemesinin silahı değildir o malzemeden böle silah çıkması hayret edilesi bir durumdur :mrgreen:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
şimdi ecelde yada latifte savaşçının isteyeceği herşey vardır.max hasar saldırı kritik hep işe yarayan efsunlardır.ejderde ise hepsine veriyor +büyü kritik var.haksızlık olmaması için ecel/latifte saldırı yada kritiğin zırh/savunma ejderde ise şöyle olmalıdır:
Diyelim siz bir fizikselcisiniz.o zaman rüstemden EJDER ASA(FİZİKSEL)REÇETESİ alıyorsunuz ve onu üretiyorsunuz
yok ben buzcuyum diyorsanız EJDER ASA(BUZ)REÇETESİ alıyorsunuz onu üretiyorsunuz.
malzemeleri farklı olacak.
Diyelim buz ejder asa reçetesi üretimi 200m'e geliyor.Buz da diyelim 225m'e denk geliyor.siz de benim asam hem buz hem de elektrik olsun istiyorsunuz.o zaman 2 seçenek var:
1)iki asadan da üreteceksiniz.belirli ve makul ^bir akçe ile asa birleştirici alıyorsunuz.iki asa birleşiyor.rejenerasyon 85 oluyor.büyü kritik aynı kalıyor
2)EJDER ASA(BUZ+ELEKTRİK)REÇETESİ alıp bunu üretmek.
savaşçılarda da
ecel 448 max veriyor.yükseltince 448+448 oluyor ve bu çok fazla bir rakamdır.silah yükselince şöyle olmalıdır
350+350=700 normalde 448+448=936 oluyor ve aradaki fark az da olsa kapanıyor(ashabı kehf ile)
fakat bunların olması imkansız.ecelini /latifini parlatan insanlar max hasarlarının düşmesini istemeyecekler.ejderler ise içinden çıkılmaz bir hal alacak.herkese malzemeler geri verilerek ejderleri silinecek sonra isteyen istediği asayı üretecek.sonra ateşçiler isyana başlayacaklar buz yada elektrik daha çok kullanılıyor ama ateş çokj kullanılmıyor neden fiyatları ykın diyecekler yada buz artı elektrik olmak isteyenler ben oyuna para yatırmaya mecburmuyum sömürdünüz milleti iyi bir asa bile parayla oyunda diyecekler.BU YÜZDEN BU HAKSIZLIKLAR OYUNDAN KALKMAZ.
He bide bi önerim daha var
Latif hızlı bir silah ve ben latifin tan ka göre olduğuna inanıyorum bu yğzden latifin efsunları max enerji zırh ve savunma olarak değiştirilmeli.latifi olaların hepsine ecel verilmeli yada latiflerinin efsunları değişmeli
Diyelim siz bir fizikselcisiniz.o zaman rüstemden EJDER ASA(FİZİKSEL)REÇETESİ alıyorsunuz ve onu üretiyorsunuz
yok ben buzcuyum diyorsanız EJDER ASA(BUZ)REÇETESİ alıyorsunuz onu üretiyorsunuz.
malzemeleri farklı olacak.
Diyelim buz ejder asa reçetesi üretimi 200m'e geliyor.Buz da diyelim 225m'e denk geliyor.siz de benim asam hem buz hem de elektrik olsun istiyorsunuz.o zaman 2 seçenek var:
1)iki asadan da üreteceksiniz.belirli ve makul ^bir akçe ile asa birleştirici alıyorsunuz.iki asa birleşiyor.rejenerasyon 85 oluyor.büyü kritik aynı kalıyor
2)EJDER ASA(BUZ+ELEKTRİK)REÇETESİ alıp bunu üretmek.
savaşçılarda da
ecel 448 max veriyor.yükseltince 448+448 oluyor ve bu çok fazla bir rakamdır.silah yükselince şöyle olmalıdır
350+350=700 normalde 448+448=936 oluyor ve aradaki fark az da olsa kapanıyor(ashabı kehf ile)
fakat bunların olması imkansız.ecelini /latifini parlatan insanlar max hasarlarının düşmesini istemeyecekler.ejderler ise içinden çıkılmaz bir hal alacak.herkese malzemeler geri verilerek ejderleri silinecek sonra isteyen istediği asayı üretecek.sonra ateşçiler isyana başlayacaklar buz yada elektrik daha çok kullanılıyor ama ateş çokj kullanılmıyor neden fiyatları ykın diyecekler yada buz artı elektrik olmak isteyenler ben oyuna para yatırmaya mecburmuyum sömürdünüz milleti iyi bir asa bile parayla oyunda diyecekler.BU YÜZDEN BU HAKSIZLIKLAR OYUNDAN KALKMAZ.
He bide bi önerim daha var
Latif hızlı bir silah ve ben latifin tan ka göre olduğuna inanıyorum bu yğzden latifin efsunları max enerji zırh ve savunma olarak değiştirilmeli.latifi olaların hepsine ecel verilmeli yada latiflerinin efsunları değişmeli
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- MTezcakar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
+1Afrodisyak yazdı:Sen İbni Cevriye'yi kullanmaya devam etXxWhiteDewiLxX yazdı:bana göre ashab çöp.Ben yenı urettım ıbnı cevo kullanıyorum parlak. inanın bosslarda full sıfcılardan daha falza basıyordum cunku full krıtıktı ama bızım sunucuda sahesr hastalıgı oldugu ıcın zoruna uretmıstımİyi güldürdün hakikaten
Ashab'ın kudret rejenerasyonundan arttırdığı kudret, İbni Cevriye'den çok daha şifa basma olanağı sağladığından Asa'dan katlarca iyi olmasını sağlıyor.Sadece artistlik olsun diye yorum yazanlara uyuz oluyorum dostum.Kusura bakma.Ashab çöp falan değildir :!:
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]
STurhan [Ecel Getiren^]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Zekan beni korkutuyorlebronitron yazdı:resimler şifacı karakterindeyken çekilmiş
En büyük faydası kudret rej bana kalırsa.Wizards yazdı:rica ediyorum böyle konulara şifacıyı bilmeyenler yorum yapmasın![]()
konuya gelince ashab bana göre yarım bir silahtır hasar zehir unsuruyla vs silahı haline getirilmeye çalışmışlar ama silah tipinin asa olması ve hasar zehirin yanında vs konusunda iş gören saldırı savunma gibi bir efsunun olmaması elini kolunu bağlıyor.
şifa basmalık silah deseniz o da değil şifa basacağım silahta hasar zehirin işi ne pek çözemedim.hasar zehir yerine büyü kritik olsa daha faydalı bir silah olurdu
ashab ın faydaları var mı faydaları yok değil ancak eksik bir silah bana kalırsa üretmenizde yarar veya zarar yok
MTezcakar yazdı:+1Afrodisyak yazdı:Sen İbni Cevriye'yi kullanmaya devam etXxWhiteDewiLxX yazdı:bana göre ashab çöp.Ben yenı urettım ıbnı cevo kullanıyorum parlak. inanın bosslarda full sıfcılardan daha falza basıyordum cunku full krıtıktı ama bızım sunucuda sahesr hastalıgı oldugu ıcın zoruna uretmıstımİyi güldürdün hakikaten
Ashab'ın kudret rejenerasyonundan arttırdığı kudret, İbni Cevriye'den çok daha şifa basma olanağı sağladığından Asa'dan katlarca iyi olmasını sağlıyor.Sadece artistlik olsun diye yorum yazanlara uyuz oluyorum dostum.Kusura bakma.Ashab çöp falan değildir :!:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Aslında 1700 büyü iyileştirme ile 2300 iyileştirme arasında pekte bir fark yok basılan şifa açısından şahsen ibni cevriye asa kullanırken daha fazla kritik basıyordum fakat ashab kudret rejenerasyonu sayesinde vazgeçilmez bir şaheser, he ürettiğime pişman oldum mu aslında olmadım ama üretmesem de olurdu dediğim zamanlar oluyor. Çünkü herhangi bir boss yaratığı kesmeden önce kutadgu bilig yada kurt şaman tarzı iksir içip kudreti fulledikten sonraki kudrete denk geliyor hemen hemen bir boss kesim süresince verdiği kudret misal junon ama çemberlinin gelmesiyle birlikte ve gaffarın gizeminin çözülmesiyle birlikte ashab şu an mevlana asa düşürene yada üretene kadar en idael şaheser.

- mystic
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kıyamet I Mahşer
ashab-ı keyften iyi bir silah varsa oda mevlanadır ashaba çöp diyen ya şifacılığı bilmiyordur yada daha önce ashab kullanmanın ayrıcalığından yararlanmamış demektir
ashab-ı keyfi olanlar meditasyona 5 puan versın kudretlerı bitmez.
XxMysticxX ASHAB-I KEYF[^]
IIxMySticxII EJDER ASA[^]
Felixeight LATİF[^] ECEL[^]

IIxMySticxII EJDER ASA[^]
Felixeight LATİF[^] ECEL[^]

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Diğer asalarda 2 efsunda parlatılabiliyor ama bu gibi şaheserlerde parlatmak için tek seçeneğimiz var. Aslında bir efsununu parlatsak dilediğimiz zaman değiştirip diğer efsuna çevirsek hiç fena olmazdı. Örneğin;
[Ejder Asa (^)]
Büyü Hasarı(Hepsi) : 224.00.
Büyü Kritik Şansı : 3.800
Kudret Rejenerasyonu : 50
Bu asayı dilediğimiz zaman büyü hasarı hepsi veya kudret rejenere seçeneğine getirebilsek ne de güzel olurdu.
[Ejder Asa (^)]
Büyü Hasarı(Hepsi) : 224.00.
Kudret Rejenerasyonu : 50
Bu asayı dilediğimiz zaman büyü hasarı hepsi veya kudret rejenere seçeneğine getirebilsek ne de güzel olurdu.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi