Arkadasın dediği Gibi Hayal kırıklıgına ugradım
Geri Döndüm [ Sirinsah-Yolal-XxANILxX ]
Re: Geri Döndüm [ Sirinsah-Yolal-XxANILxX ]
Tskr ediyorum arkadaslar saolun
Dün Girdim Bi sezdim gerçektende Epey değişmiş oyun
Re: Geri Döndüm [ Sirinsah-Yolal-XxANILxX ]
Heavy yazdı:Hoş geldin
Dediğin gibi eskilerden az sayıda oyuncu var ama bizimlede iyi vakit geçireceğine inanıyorum..![]()
Not:
3 senden beri çok şey değişti umarım görünce hayal kırıklığına uğramazsın..
Az oyuncu sayısına itiraz edeblirmiyim.
Onceden foruma biri klan savası var bu akşam saat 22,30 diye : dedim giem bakam. bekledi bekledim sonra yavaş yavaş savasşmaya başladım.
Ve Teşkilattaki 3 sene önce gördüğüm carları o gün gördüm benim pc 2 defa kapandı yoğunluktan dolayı bumu teşklattaki azlar oyuncu sayısında azalma yok kanısındayım oyuna girmeyenlerin sayısıo fazla yoksa büyük bir etkinlik oldugunda gören gözler çok iyi gözlüyor. O gün etklinliğe katınlanların tahmini sayısını vicdanen yazan insan varmı ve o gün oyunu bıraktım diyenlerin carını kime hediye ettise yada devrettise diyelim açık açık o gün teşklatta saat 22:40 ie 11:30 arası oyuncu sayısnı tahmini olarak yazmalarını istiyorum. Ve sunucunun kaldırmadıgı için en az 500 kişinin etkinlikten vazgeçtiğini ve benle birlikte oyundan cıkıp yada başka yerlere gittiğini.
Yeni bir bolge geldiginde gene pluslular hariç öncelik demese gelin yanıma oynaa oynaya hep aynı seyleri yapmaktan bıkar insan ama yeni bir seyler ortaya cıktıgında girmeyen carlar tekrar tekrar girer gene usanınca ara veriri bu boyle gider her seyin bir zamanı var biri 3 yıl oynar biri 2 yıl biri 10 yıl ebediyen bir oyun oynayan kimse yok bence.
A R Z L O D O S