Gördüğünüz gibi ashabı kehf hariç bütün silahlarda kritik ve büyü kritik var ashabı kehf de de olması gerekmezmi?
ikincisi ejderde olduğu gibi ashabı kehfde de büyü hasarı hepsi olması gerekir.
bu iki özellik olmadığından kimileri için ashab çöp olarak görülüyor.
BoGGiEşxBizans: Nekadar dediklerine katılıp büyü kritik efsunlarınında olması gerektiğini savunsamda... Hiç bir şifacının Ashab-ı Kehf'i "ÇÖP" olarak göreceklerini zannetmiyorum.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
bana göre ashab çöp.Ben yenı urettım ıbnı cevo kullanıyorum parlak. inanın bosslarda full sıfcılardan daha falza basıyordum cunku full krıtıktı ama bızım sunucuda sahesr hastalıgı oldugu ıcın zoruna uretmıstım
PARLATTIĞIMIZDA DA KRİTİK VE REJENERASYON ARTMALI.VE BÜYÜ HASARLARINDAN SADECE BİRİ 2 KATINA ÇIKMALI.VE BU SEÇTİĞİMİZ EFSUNLARIN GÖRÜNTÜLERİ FARKLI OLMALI .
konuya katılıyorum ayrıca hasar zehir şifacının ne işine yarayacakki bu tür efsunlar kasarken işe yarıyor ancak silah zaten 49 lvl ha dersenizki 59 gelince kasar o zamanda daha güçlü itemler zaten çıkacak gereksiz bir efsun hasar zehir
XxWhiteDewiLxX yazdı:bana göre ashab çöp.Ben yenı urettım ıbnı cevo kullanıyorum parlak. inanın bosslarda full sıfcılardan daha falza basıyordum cunku full krıtıktı ama bızım sunucuda sahesr hastalıgı oldugu ıcın zoruna uretmıstım
Sen İbni Cevriye'yi kullanmaya devam et İyi güldürdün hakikaten Ashab'ın kudret rejenerasyonundan arttırdığı kudret, İbni Cevriye'den çok daha şifa basma olanağı sağladığından Asa'dan katlarca iyi olmasını sağlıyor.Sadece artistlik olsun diye yorum yazanlara uyuz oluyorum dostum.Kusura bakma.Ashab çöp falan değildir :!:
rica ediyorum böyle konulara şifacıyı bilmeyenler yorum yapmasın
konuya gelince ashab bana göre yarım bir silahtır hasar zehir unsuruyla vs silahı haline getirilmeye çalışmışlar ama silah tipinin asa olması ve hasar zehirin yanında vs konusunda iş gören saldırı savunma gibi bir efsunun olmaması elini kolunu bağlıyor.
şifa basmalık silah deseniz o da değil şifa basacağım silahta hasar zehirin işi ne pek çözemedim.hasar zehir yerine büyü kritik olsa daha faydalı bir silah olurdu
ashab ın faydaları var mı faydaları yok değil ancak eksik bir silah bana kalırsa üretmenizde yarar veya zarar yok