İndirme Hatası Sayın GM
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İndirme Hatası Sayın GM
oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
Re: İndirme Hatası Sayın GM
nonameonur yazdı:oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
Benim Bu Oyunu Oynuyacak Olan Çoğu Arkadaşımın Başına Geldi Sorunun Ne OLdugunu Çözemedim Gerçekten Herhangi Bir Yetkiliden Cevap Gelirse İyi Olur...İyi Forumlar..

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İndirme Programları Kullana bilirsiniz ben size bir tane indirme Programı Önere bilirim.nonameonur yazdı:oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
İnternet Download Manager 5.18
...
zodiak2009 yazdı:İndirme Programları Kullana bilirsiniz ben size bir tane indirme Programı Önere bilirim.nonameonur yazdı:oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
...
Evet indirme programı deneyin lütfen
Nocomment yazdı:zodiak2009 yazdı:İndirme Programları Kullana bilirsiniz ben size bir tane indirme Programı Önere bilirim.nonameonur yazdı:oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
...
Bilgi İçin Teşekkür'ler..

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Rica Ederim..GeCe yazdı:Nocomment yazdı:zodiak2009 yazdı:İndirme Programları Kullana bilirsiniz ben size bir tane indirme Programı Önere bilirim.nonameonur yazdı:oyun niye indirilmiyor ??? Bi cevap %99 da sunucu ile bağlantı sıfırlandı diyor .
...
Bilgi İçin Teşekkür'ler..
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
İndirme programı ile denedim ama 2mb kala indirmiyor hata veriyor sunucu ile bağlantı koptu diyor indirme hızı bi anda 0 oluyor bi yardım
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Efendim bende denedim acaba İKV sitesindemi Hata var diye bende sorunsuz indiriyor.nonameonur yazdı:İndirme programı ile denedim ama 2mb kala indirmiyor hata veriyor sunucu ile bağlantı koptu diyor indirme hızı bi anda 0 oluyor bi yardım
Yani hata sizden kaynaklanıyor. Sizin İndirme Hızınızdanmı artık orasınıda bilemem.
Modeme Reset atın 3 dakka gibi bekleyin bidaha İndirmeyi deneyin .Ben size başka türlü Yardımcı olamam.
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim bende olamaz indirme hzı 764kb daha hızlı varsa söle 2mb kala sietede bi sorun var sanırım
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
Başka siteden indirsek sorun olurmu ??