Slm arkadaşlar, konuya hemen girim.
Çembere EJdersiz büyülerden, ecelsiz-latifsiz savaşcılardan, ashapsız şifacılardan giren oldumu veya böyle çarlar grubunuzda bulundumu ?
Ve nereye kadar gittiniz girdiyseniz böyle çarla ?
Benim şifamda yükseltilmiş mor asa var şifam 1365 ama funditores set düşmedi onları düşürmeye çalışıyom, birde m2.5 şifa gözlükte alcam, funditores setide düşürünce çembere girme şansım olurmu ?
Şimdiden hepinize teşekkürler....
Çemberliye girenler, çember hakkında bilgisi olanlar okusun
Çemberliye girenler, çember hakkında bilgisi olanlar okusun
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Çemberliye girenler, çember hakkında bilgisi olanlar okusun
Eğer savaşçı tanksa elindekinin şaheser olmasının bi önemi yok. Ama büyücülerin ejderli ve sağlam olması lazım düzgün bir şekilde gidebilmek için. Şifalarda ashab şart değil ancak iyleştirme ve büyü kritiğin iyi olması lazım.
Tabi en önemlisi tecrübe ve oyunculuk. Hadi kolay gelsin.
Tabi en önemlisi tecrübe ve oyunculuk. Hadi kolay gelsin.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Büyücü ejdersiz olmaz ancak şifacı ashapsız olabilir. Şahsen ben ashapsız şifacımla yol savaşçısını çok sefer kestim.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Şifacı ve Savaşçı için fazla KUDRET iksirin olmalı .
Never beleive someone who tells who they are.
-
- Cin Avcısı
Şifada ashab çok şart deil ancak olduğu zaman yararı gözle görülür bir şekilde farkediliyor.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Ama şöyle birşeyde var ;
Benim büyücümün Büyü krtiği 25.5.Genede zar zor kritik atıyor , Konsantrasyon açtığımda ise krtik 65.5'e çıkıyor . Ancak sadece 1-2 defa kritik atabiliyor .Ama bazen krtik attımı tam atıyor ardı ardına.
Benim büyücümün Büyü krtiği 25.5.Genede zar zor kritik atıyor , Konsantrasyon açtığımda ise krtik 65.5'e çıkıyor . Ancak sadece 1-2 defa kritik atabiliyor .Ama bazen krtik attımı tam atıyor ardı ardına.
Never beleive someone who tells who they are.
- Desqualders
- Cin Avcısı
Yükseltilmiş Mor Asan Var Birde Funditores Zırh Kolye Yüzük Düşürdükten Sonra Acele Etme İbn-i Sina İbn-i Sina Ceket Üretmeye Calıs Onuda Üretirsen Girme Sansın Daha yüksek Olabilir. Ashab Sart Değil. Kudret İksirin Bol olsun. Ama Sunu Söyleyim Ashabda Kudret Rejenerasyonu Var Onun İçin Ashabsız 1 Kudret İksir daha fazla İçebilirsin. Şifacımla Öyle Oluyordu .
Ama tabiki bu Sahsi Dsncem
Siz Kismis Pi ?