Oyundaki küfür olayindan eminimki akli selim oyuncularin hemen hemen hepsi rahatsizdir! u konuda IKV Destege yazdigim maili ve gelen cevabi sizlerle paylasiyorum
Slm Benim bir sorunum var. Oyunda gerek yas, gerek kisilik yetersizliginden dolayi cikan sorunlar eminimki siz IKV yönetiminin de basini yeterince agritiyor. Biz IKV oyunculari olarak zaten günlük yasaminda stress halinde oldugumuzdan dolayi oyuna geldigimizde sakin bi ortam ariyoruz ve bu konuda cok rahatsiziz. Gecen sene böyle bir yetersizlikten dolayi bizzat sahsim ve bi kac arkadas, oyunda böyle herkese rahatsizlik veren bir sahsi ziyaret ettik ve cikan tartismada adi gecen bu kisilik yetersizi sahis hastahaneye bizde akabinde nezarete gitmek zorunda kaldik! Mahkeme biraz uzun sürdü. Sizlerin bu yetersizlige bi care bulmasi icin bi kac kisinin bicaklanmasi veya ölmesi ya da olayin medyaya tasinmasi vb. gereksiz olaylarin yasanmasi gerektigine inanmiyorum ama bu da bir gercek ki oyunda adres/tlf alinip nadir de olsa geregi yapiliyor! Eminim ki yatirimcilar oyunun bahsettigim sekilde isminin medyada duyulmasini istemezler. Birgün gelirde bu olaylar bu seviyeye gelirse size bulasmasi icten bile degil! Bakarsiniz belki delinin birisi sizinde adresinize gelmek isterse sasirmayin
Neyse isin esprisi bi yana demek istedigim acik aslinda böyle rahatsizlik verenlere bir uyaridan veya iki uyaridan sonra carina süresiz ban atmanizdir ki sahis tekrar car kasip bütün itemlerini bosu bosuna tekrar kaybetmeyi göze alamaz! Bence bunun icin insanlarin daha fazla küfür yemesi ve istek havuzunda böyle bi istegin birikmesi sacmaliginida ltf bi kenara birakin! Birsey daha bi cok akli basinda arkadasimin bu sebeple oyunu biraktigina ve baska oyunlara basladigina bizzat tanik oldum. Bi kac dengesi bozuk sahis tarafindan kaybedilen üyeler cok daha fazla ve akli basinda, oyunu oyun yapan kisiler olmasi, ticaret mantigini bilen kisilerin kabul göremedigi bir kuraldir!
Gereginin siz saygi deger IKV yönetimi tarafindan yapilmasini rica ederim
Saygilarimla
Umut
Gelen cevap (Buyur burdan yak)
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi gönderiniz
Bu cevabada bir yazi gönderdim cevabi geldiginde sizlerle paylasacagim!