YENİ İKV

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
hashhash
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

YENİ İKV

Mesaj gönderen hashhash »

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi yeni İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili bir şeyler söyleyeceğim.Bu benim canım ı sıktı sizin canınızı sıkmışta olabilir sıkmamışta olabilir.Bu yeni gelen akçe sistemi ile oyunun düzeninin çok bozulduğunu söylemek isterim.Oyun artık adeletli bir oyun değil, bu benim açımdan siz nasıl düşünürsünüz bilemem.Mesela maden şans arttırıcı alan bir kişi 5 saat oturup 3 menekşe çekiyorsa bunu alamayan kişi 10 saat oturup 1 menekşe elmas çekebilir ama alamayan kişi daha çok emek vermiştir.Bu yeni sistem ile artık oyunda emeğin önemi kalmamıştır, parası olan oyuna devam eder parası olmayan ise oyundan soğur, ne yapacağını bilemez.Benim şikayetim de bu zaten.Bu oyunu düzenleyenlerin de bir kazancı olacak, onlar da emeklerinin karşılığını alıcak ama bu adaletsiz bir şekilde olmamalı.Söyleyeceklerim bu kadar, örnek vermek istesem daha çok örnek verebilirim.Herkese adaletli oyunlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: YENİ İKV

Mesaj gönderen SkyBlue »

Akçe sistemi mi adaleti bozdu? Şans arttırıcı aldım gün boyu adada "Ganoderma" çektim. 1 adet çıktı sonradan oyuna giren arkadaşım daha ilk çekişte Ganoderma çıkardı. Şans arttırıcısı olmadan. Adalet bu ise ona çıkmaması lazımdı.

Aynı şey Grup Bölgeleri içinde geçerli. 100'e yakın sığınakta ben anca alternatör takı setini tamamladım. İlk 10 girişinde de tamamlayan var 200-250 girişinde de tamamlayamayan var.

Şans arttırıcı ile 100'lerce defa grup bölgelerine girmiş adam sadece necleus ya da alternatör yüzük/kolye ile gezerken şans arttırıcı olmadan 5-6 girişte takı setini tamamlamış adam var.

İKV'de adalet şans sistemi olduğundan beri bozuktu. Akçe ile bozulmadı !
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Artırıcılar yalan zaten :)
Karakter droplarına göre bir işleyiş var oyunda ;)
hashhash
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hashhash »

Yani bir bakımdan demek istediğim; parası olanlar bu oyunda daha önce tutuluyor.Parası olmayan ejderini parlatamaz, parası olan parlatır.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

hashhash yazdı:Yani bir bakımdan demek istediğim; parası olanlar bu oyunda daha önce tutuluyor.Parası olmayan ejderini parlatamaz, parası olan parlatır.
Güvenilir bir e-pin satıcısı bulursan....... :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön