ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)

Mesaj gönderen konfucyus »

yapılabilecek birşey lakin çok değil çok çok çok çok şanslı olmaları gerekmekte :) fazlasıylada iksir ihtiyacları lazım :) zira eşyalarla ve iksirle elektrik direncinin 1000 olması lazım. büyücülerden 1 tanesindede büyü bozmanın 15 olması şart hatta 2 tanesinde. ki şansa bırakmamak için. ama ölüm riski çok. sadece kenan için söylüyorum büyüyü bozamazlarsalar 1 kişi zehirle pert olur diğer kişi şartele geçer ölen kişi gelene kadar 2 kişi rahatlıkla pert olur :) ama büyü bozma zehri kaldırırsa eğer kesim başarıyla gerçekleştirilir. düşünen basit değdirmediği sürece problem yok. değdirseler bile 6 büyücü hayli hayli kesilir. ddüşünen içinde sorun yok sadece 1 sefer ezerim diyebilecek zamanı bulur :)

zevkli bir grup bölgesi olur ama bol ölümlü bir grup bölgesi olur.

lakin 3 büyücü migrat olayı biraz yüksekten uçma gibi geldi :) çünkü junon tek hasar elektiriği yok yanında bide fiziksel hasarı var ve kendine can basman gerekir 1 iksir ile 5400 can basarsın 22 saniye beklersin. elektrik direnci eşyalar ve zırh iksir ile ortalama alacağın hasar 4 bin civarı. büyücünün canı 8 9 bin arası yani canan (junon) sana 3 vurusta yatırır. 3 vurusuda 16 17 saniye arasında bir sürede yapar :) ölen adamın gelmesi kalkması falan... imkansız gibi birşey 6 büyücü belki derim ama 3 büyücü imkansız derim.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

foto koyda inanalım zehir olayı mahveder büyüyü tanka attımmı yüksek ihtimal bozamaz biraz şansa dayanıyor direnci büyüler bin yapabilir 60 x 8 + 240 + 305 ama hasarları bayaa düşecek
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Yenimez
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yenimez »

eLeaNoR yazdı:Biraz anlayış olmalı karşındakinde de. 5 sn.de bir Şifa basabiliyoruz. 15sn de bir CK atılıyor. Eğer karşındaki bunları bilmiyorsa onla konuşman bile hata =) Tabi iş şifacıda da bitiyor. Kime CK atacagını, Şifa basacagını doğru tercih etmen gerek.
evet yani çok zor arkadaş 15snde ck 5sn şifa ölünce dediğin gibi salak şifa falan sıkıysa biz olmadan migrat yada şığınak yapsınlar
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra :D
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum :D )
fatalxskank-------------------------6lwl :D :D
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen qwertoy »

Frm28b yazdı:orası doğru onlar bize muhtaç ama biz onlara muhtaç değiliz ;) misal 6 şifacı bir sığınak bitirebilir ama uzun sürer migratıda bitirebilir oda uzun sürer ama 6 büyü migrat ve sığınak bitiremez :D kısa sürede eli boş çıkarlar 6 savaşcıda migrat ve sığınak bitiremez :D
6 şifacının 1 sığınak bitirebileceğini sanmıyorum. Sığınağın 3 saat süresi var diye biliyorum. Umarım yanılmıyorumdur. ;)
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

5 saat süresi var iksirle bile bitirebilir sonuçta iksir serbest asitci olan bir şifacı yaratıklara 3000 vurabiliyor :roll:
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

eseslisemi yazdı:Elin Hızlı Olmalı Ve Tecrubelı Olmalısın Ayrıca Uyanık Olmalısın :D
Katılıyorum yakında çemberliye 2700 max'lı şifa olarak qircem +2000 şifa ikisi aynı anda hem max hem şifa... :D ;) :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mykollux »

Esadullah yazdı:Unutma, hem savaşta hemde görevde Şifa'sız yapabilen Büyücü veya Savaşçı var mı ki? Hepsi bize MUHTAÇ ;)

EsedullahŞİFA
kardeş sofı mısın
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

naletli meran muhafızı görevim var, bekledim köpürüde 1 büyü 1 de savşçı geldi grup olduk içeri girdik gidiyoz neyse labirenten çıkmaya çok az kalmıştı kendime büyüye ck attım bombaları geçtik bide baktım savaşçı pert döndüm onu kaldırdım. canı 21 deydi bide şifa bastım o oturuyor etrefım doldu yılan girişe geldikya büyüde gruptan çıktı hadi eyvallah ben pert çıldırdım
yine meranda biri kasıyor yardım edermisin dedim naletlilere olur dedi grup olmayalım ex 90 ben kasayım 49 olunca keseriz dedi ben oturdum adama şifa bastım ck attım adam 49 oldu hadi eyvallah kaldım ortada bu oynu ben bilmiyorum evet kabul ediyorum ama sanırım bazıları çok biliyor
arzlarla karşılaştık adam bana dalıdı ben de asit falan attım hayvan çağırdım o arda lodoslar geldi ben devam taruza ordan biri fısıldıyor ne biçim şifasın neden can basmıyorsun ? haydaaa ortada grup yok bir şey yok adam daldı bana bende karşılık verdim
millet sadece bağırıyor ck at banada at diğeri büyü boz öbürü direnç aç
ULAN DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ AYNI ANDA YAPABİLSE BİR ŞİFA OYUNU TEK BAŞINA OYNAR SİZE NE GEREKKKKKKKKKKKKKKKK (ulan için özür, hakedelere den değil )
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Expertforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Expertforum »

Mykollux yazdı:
Esadullah yazdı:Unutma, hem savaşta hemde görevde Şifa'sız yapabilen Büyücü veya Savaşçı var mı ki? Hepsi bize MUHTAÇ ;)

EsedullahŞİFA
kardeş sofı mısın
Ne alaka şimdi :)
Return Of The Legend
Resim
famous
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen famous »

llllxefsanexllll yazdı:Merhabalar :
Geçen Grupla Göreve Gidiyoruz Tek Şifayım Grupta

Nese Kesmeye Başladık Yaratağı Adamın Biri Bağırıo salak şifa ck atsana biri dio can bassana ne biçm şifasın la ben hanginize yetişcem biri dio ordan sen ne biçim şifasın başlıqı atmamın sebebide bu halbuki ben orda olmasam ne onlar o kadar dayanabilirlerdi nede görevi yapabilirlerdi herşeyleriyle bize muhtaçlar ama genede biz laf işitioz xD
Sapına kadar haklısın aynı lafları bende işitiyordum şifa basmıyorum dedim görev filan yapamadılar :D özür dilediler sesleri bile çıkmadı :D bence sende şifa basma nasıl yumuşuyorlar :D
Yenidoğanxşifalı
Crevxgemlik
Hayalcixşirin
Dazlakxfamous

“Şifacı” sayfasına dön