Bırak şimdi bu ayakları adam beni sen sandı:) işine gelmeyince görmezsin tabi :lol: "En büyük kör,Görmek istemeyendir." H.z AliBiLGeKaGaN yazdı:mk yı sen diyince farkettimSeRRuh yazdı:sendenoteyolmaz yazdı:anlaşılan o ki şerruh bu kıza yazıyor alttan alttan. lan abuzuttin şerruh olum karı gibi yavşama adam gibi derdin neyse söyle kıza. forum üzerinden gıza yavşıyon yaşın kaç mk çoçuk musun?MK derken sana demedi ulen herif küfür etti :lol:BiLGeKaGaN yazdı:sendenoteyolmaz yazdı:anlaşılan o ki şerruh bu kıza yazıyor alttan alttan. lan abuzuttin şerruh olum karı gibi yavşama adam gibi derdin neyse söyle kıza. forum üzerinden gıza yavşıyon yaşın kaç mk çoçuk musun?
Arkadaş anaokul terk herhalde![]()
Korkma ısırmazdisiceza yazdı:tamam abiler kavga etmeyin korkuyorum (: kimsenin kimseye yavşadığı yok ki şakalaşıyoruz alt tarafı![]()
Ayrıca sana Şakalaşmıyorsunuz diyen olmadı ki :lol:cidden . sen nerden gördün yha hala şoktayım :
![]()
VeDa.. VeDa...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: VeDa.. VeDa...
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Bi kere adam seninle tartışıyor . seninle konuşuyor benimle deilSeRRuh yazdı: Bırak şimdi bu ayakları adam beni sen sandı:) işine gelmeyince görmezsin tabi :lol: "En büyük kör,Görmek istemeyendir." H.z Ali![]()
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
İki olmaz mı ?BiLGeKaGaN yazdı:Bi kere adam seninle tartışıyor . seninle konuşuyor benimle deilSeRRuh yazdı: Bırak şimdi bu ayakları adam beni sen sandı:) işine gelmeyince görmezsin tabi :lol: "En büyük kör,Görmek istemeyendir." H.z Ali![]()
![]()
cook tatlı yaSeRRuh yazdı:disiceza yazdı:meranda adam kalmamış ki kim kaçırıyor insanalrı söyleyin kulağını çekiim
Görmedim-Duymadım-Bilmiyorum :lol:
Görünüşünle karşılanır,Kişiliginle ugurlanırsın
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

Bence bunun tadına da bak eminim buda tatlıdır