...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayat Bana Güzel

...

Mesaj gönderen Dangerousss »

:arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea:

Ben Aydın Adnan menderes üniversitesi /kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiym .Daha doğrusu bu sene başladım üniversteye . Yurtda kalıyrum ve interenete girme şansım pek olmuyr ama Okulun eve olan ykaınlığı nedeniyle (Muğla) hafta sonları evime geliyorum anca o zaman vede fırsat buldukca internet kafelerden oyuna girebilme şansı buluyorum. Oyuna biraz ara vermiş gibiym ve çok rahatım kafamda birşey yok sinir stres desen İkv oynadığım sürece göre biraz daha az size tavsiyem ;oyunu aniden ve tamamiyle bırakmayın. boş zamanlarınızın en değersiz anlarını geçirecek bir araç olsn İKV sizler için.Gaffar stuart GBMX kısacası çemberlitaş hepimizn bildiği üzre boşa vakıt kaybı gerçi bu oyun boşa vakıt kaybı ama Konuyu bağlamaya çalıştığım nokta şudur . Siz grup bölgelernde yeni item düşrme peşindesinz ve bu böyle sürüp gidecek çemberlitaş ı tamamladınz da yeni yerler ve yeni itemler gelecek bu da cebinizden en az 25 tl eksileceği anlamına geliyor.Ki bnm gibi karakteri fazla olan oyuncuların oyunu bırakma sebebi olacak bütün bu etmenler. Dediğim gibi oyunu hemn bırakamyn gerçek hayat ile sanal hayatı bir kıyaslayın o farkı nekndi gözlerinz le görn eminm ki farkı çok iyi anlayacaksnz.
:arrow: Reel ve sanal hayatta herkeze başarılar dilerm. Eminim ki herkez bu para tuzağının farkına varır... :ugeek: [/color]
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: ...

Mesaj gönderen Lestrange »

Dangerousss yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea:

Ben Aydın Adnan menderes üniversitesi /kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiym .Daha doğrusu bu sene başladım üniversteye . Yurtda kalıyrum ve interenete girme şansım pek olmuyr ama Okulun eve olan ykaınlığı nedeniyle (Muğla) hafta sonları evime geliyorum anca o zaman vede fırsat buldukca internet kafelerden oyuna girebilme şansı buluyorum. Oyuna biraz ara vermiş gibiym ve çok rahatım kafamda birşey yok sinir stres desen İkv oynadığım sürece göre biraz daha az size tavsiyem ;oyunu aniden ve tamamiyle bırakmayın. boş zamanlarınızın en değersiz anlarını geçirecek bir araç olsn İKV sizler için.Gaffar stuart GBMX kısacası çemberlitaş hepimizn bildiği üzre boşa vakıt kaybı gerçi bu oyun boşa vakıt kaybı ama Konuyu bağlamaya çalıştığım nokta şudur . Siz grup bölgelernde yeni item düşrme peşindesinz ve bu böyle sürüp gidecek çemberlitaş ı tamamladınz da yeni yerler ve yeni itemler gelecek bu da cebinizden en az 25 tl eksileceği anlamına geliyor.Ki bnm gibi karakteri fazla olan oyuncuların oyunu bırakma sebebi olacak bütün bu etmenler. Dediğim gibi oyunu hemn bırakamyn gerçek hayat ile sanal hayatı bir kıyaslayın o farkı nekndi gözlerinz le görn eminm ki farkı çok iyi anlayacaksnz.
:arrow: Reel ve sanal hayatta herkeze başarılar dilerm. Eminim ki herkez bu para tuzağının farkına varır... :ugeek:
Çok güzel açıklamışsın ozan ellerine sağlık bu arada sen bizim içimizdekilere tercüman olmuşsun ztn...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

GENJORİ

Mesaj gönderen GENJORI »

Tebrik ediyorum güzel yazmışsın ..Keşke senin gibi herkes görebilse .en başta ben.saygılar

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Re: GENJORİ

Mesaj gönderen Dangerousss »

:arrow: Amacım İKV yi kötülemek değil , İKV nin iyi yanları da var ne gibi dersenz GB lerinde yapılan hoş sohbetler , yardımlarşma, dayanışma bunlar İKV yi hoş kılan etmenler fakat o kadar kötü yanı var ki bu iyi yanlarını düşünmek bile kafa karıştırıyor.Amacım Her bireyın bu tuzağa düştüğünün, :oops: kendisinin farkına varmasını sağlamak.
GENJORI yazdı:Tebrik ediyorum güzel yazmışsın ..Keşke senin gibi herkes görebilse .en başta ben.saygılar

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön