PİŞMAN MIYIM !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

PİŞMAN MIYIM !

Mesaj gönderen KIYAMETALEVI »

Arkadaşlar uzun zamandır oyuna girmiyorum ve pişman mıyım ? Hayır değilim çünkü hayatın var olduğunu anladım.
Dışarda hayat var arkadaşlar dışarda hayat var.Ben bu oyundaki tek amacımı gerçekleştirdim ejderimi zırhımı yaptım güçlü oldum ve hevesimi aldım bıraktım.Belki bir heves uğruna hayatımdan günler gitti aylar hatta yıllar.Arkama bakıyorum 3 yıl boşu boşuna gitmiş geçmiş.Gereksiz nedenlerden dolayı gereksiz insanlardan küfür yediğimi o kadar emek verip karakterlerimi çaldırıp tekrar karakter açtığımı şimdi anlıyorum ve diyorum ki NEDEN ?
Şuanda bir pişmanlığım var.Bu oyun için ejder asa için ders çalışmadım ve SBS den kötü alarak meslek lisesine girdim.
Ejder üreticem diye 39 derece ateşliyken menekşe çekmeye çalıştım.Ejder üreticem diye ders yapmadım.Şimdi size soruyorum ne kazandım ne kaybettim ? Söyleyeyim belki hayattan çok şey kaybettim . Zaman , göz sağlığı vb..
Sizleri uyarıyorum ben oyunu bıraktığım için pişman değilim fakat 3,4 yılımı oyunda harcadığım için pişmanım.
Allah'a emanet olun.

BrothersxRuLiNq ( Aydın )
zekeriya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: PİŞMAN MIYIM !

Mesaj gönderen zekeriya »

bende sana hak veriyorum kardeşim bende oyunu bıraktım bakma sadece bugun canım sıkıldı form a girdim dahada girmem yani oyunu ben tam 6 yıldır oynuyorum ama bana hiç faydası olmadı bende bırakma kararı aldım .Hatta en yakım arkdaşımla bile kavga ettik arkadaşlığımız bitti....
ne gerek vardı yani bu oyunu oynamanın cahillik işte.
Yani sana %100 destek veriyorum
zekeriya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zekeriya »

AsAbİxRaP
Kullanıcı avatarı
megaxzalim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen megaxzalim »

Slm Haklısın Kardesim Bende SaNa Hak Veriyorum Bizimde Bazılarımız 1 iTem Düşürmek İçin Gece Günduzünu Dürmekle Geçiriyoruz Ama Elimize Ne Geçti Hiç Şu Oyunda Kaybetigimiz Zamanın Kıymetini Bilelim Arkadaşlar Hade Herkese Kolay Gelsizn iYi Forumlar
ஐ◄███▓▒░░ SoNxMeHMeTÇiK [Kıyamet Asa(^)] ░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐIıIxßyxZaLiMxIıI [(^)Ecel Getiren] ஐ◄███▓▒░░

Kimse Senin Dalgalarla Nasıl Boğuştuğuna Bakmaz...
Gemiyi Limana Getirip Getirmediğine Bakar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön