OttomanWaRRioR Hk.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: OttomanWaRRioR Hk.
Yusuf, şu konuda senin ismin geçiyor. Görmediysen incele istersen. :arrow: viewtopic.php?f=46&t=80197
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Reel hayatında başarılar.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
Sağol Ogün. Görmemiştim ama artık bir önemi kalmadı benim içinSkyBlue yazdı:Yusuf, şu konuda senin ismin geçiyor. Görmediysen incele istersen. :arrow: viewtopic.php?f=46&t=80197
Teşekkürler.lFeaRl yazdı:Reel hayatında başarılar.
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Kardeşim Reel Hayatında Başarılar Dilerim.. Oyun mu Boş Koy Gitsin
:mrgreen:
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
Vediat..
Selamlar,
Yusuf, seninle oyunun ilk başlarında bir abi-kardeş, iyi-güzel geçiniyorduk ki taki senin o ağır lafların ve beni yargısız infaz etmene kadar. Konuyu hiç açmadan kapatıyorum..
Benim üzerimde ne hakkın varsa helalı hoş olsun!, bir oyun için hakkımı haram edecek değilim! Sen hakkını helal edecek misin bilemiyorum, bu senin vicdanına kalmış birşey..
Zamanım olsa daha çok şey aktaracaktım fakat anca bunları aktabilecek kadar zamanım var. Ve şunuda unutma ki bir oyun için bir insanın kalbini kırmak (benim açımdan) çok çocuksu bir durum ki HAKLI durumda olsam dahi! Hani denilir ya, 'iki üç günlük dünya, birinci gününe ne gerek?' işte İlk güne neden gerek yok bilir misin?
Çünkü;
Hiç bir şey ilk günkü gibi değildir!
Hakkında hayırlısının olmasını ve Rabbim c.c'ün Rahmet'inin üzerinde olması dileğiyle, hayatında başarılar dilerim.
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
Yusuf, seninle oyunun ilk başlarında bir abi-kardeş, iyi-güzel geçiniyorduk ki taki senin o ağır lafların ve beni yargısız infaz etmene kadar. Konuyu hiç açmadan kapatıyorum..
Benim üzerimde ne hakkın varsa helalı hoş olsun!, bir oyun için hakkımı haram edecek değilim! Sen hakkını helal edecek misin bilemiyorum, bu senin vicdanına kalmış birşey..
Zamanım olsa daha çok şey aktaracaktım fakat anca bunları aktabilecek kadar zamanım var. Ve şunuda unutma ki bir oyun için bir insanın kalbini kırmak (benim açımdan) çok çocuksu bir durum ki HAKLI durumda olsam dahi! Hani denilir ya, 'iki üç günlük dünya, birinci gününe ne gerek?' işte İlk güne neden gerek yok bilir misin?
Çünkü;
Hakkında hayırlısının olmasını ve Rabbim c.c'ün Rahmet'inin üzerinde olması dileğiyle, hayatında başarılar dilerim.
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Çok saol kardeşim görüşürüz yineParDusxTirYaKix yazdı:Kardeşim Reel Hayatında Başarılar Dilerim.. Oyun mu Boş Koy Gitsin:mrgreen:
Muhammed Ali iyi dileklerin için öncelikle teşekkürler. Ben hakkımı helal ederim benden yana sorun yok mesele benim meselem değil çünkü. Ama asıl kişinin kim olduğunu biliyorsun. O hakkını helal eder mi onu bilemem. Allah'ın rahmeti ve bereketi sizin de üzerinize olsun.Esadullah yazdı:Selamlar,
Çünkü;
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
İyi Forumlar
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
YUSUF YUSUF Kendıne İİ bak yegenım..XD BENDE 2 ay once bıraktım oyuna harbıden cok rahatım .. Bırakman senın acından Guzel olacak Gıt derslerıne Calıs Adam Ol ..xD Allaha Emanetsn genç Gorusmek uzere.......ycezik95 yazdı:Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım. 4 yıllık bu maratonun sonuna geldiğimi belirtmek istiyorum. Bir daha dönmemek üzere oyunu bırakıyorum. Diyecekler vardır bu kaçıncı veda diye ama bu son arkadaşlar. Sürekli arkadaşların istekleriyle dönüyordum ama bu sefer dönmeyeceğim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Çok sağol Samedimsamedsedir06 yazdı:YUSUF YUSUF Kendıne İİ bak yegenım..XD BENDE 2 ay once bıraktım oyuna harbıden cok rahatım .. Bırakman senın acından Guzel olacak Gıt derslerıne Calıs Adam Ol ..xD Allaha Emanetsn genç Gorusmek uzere.......ycezik95 yazdı:Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım. 4 yıllık bu maratonun sonuna geldiğimi belirtmek istiyorum. Bir daha dönmemek üzere oyunu bırakıyorum. Diyecekler vardır bu kaçıncı veda diye ama bu son arkadaşlar. Sürekli arkadaşların istekleriyle dönüyordum ama bu sefer dönmeyeceğim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
-
- Acemi Savaşçı
Kardeşim Allah yolunu açık etsin.Bildiğin gibi bende bi 4 aydır yokum malum sınav telaşı.Bildiğin gibi bide çok uzaklardayım artık.Ama tel den görüşürüz yine.Forumun klasik vedalarından ; Reel'de Başarılar...
MimarovMimarzekeriya
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Yufussssssssssssssycezik95 yazdı:Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım. 4 yıllık bu maratonun sonuna geldiğimi belirtmek istiyorum. Bir daha dönmemek üzere oyunu bırakıyorum. Diyecekler vardır bu kaçıncı veda diye ama bu son arkadaşlar. Sürekli arkadaşların istekleriyle dönüyordum ama bu sefer dönmeyeceğim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...