OttomanWaRRioR Hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: OttomanWaRRioR Hk.

Mesaj gönderen SkyBlue »

Yusuf, şu konuda senin ismin geçiyor. Görmediysen incele istersen. :arrow: viewtopic.php?f=46&t=80197
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
lFeaRl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen lFeaRl »

Reel hayatında başarılar.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı

Extra-Terrestrial
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ycezik95 »

SkyBlue yazdı:Yusuf, şu konuda senin ismin geçiyor. Görmediysen incele istersen. :arrow: viewtopic.php?f=46&t=80197
Sağol Ogün. Görmemiştim ama artık bir önemi kalmadı benim için ;)
lFeaRl yazdı:Reel hayatında başarılar.
Teşekkürler.
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Kullanıcı avatarı
ParDusxTirYaKix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen ParDusxTirYaKix »

Kardeşim Reel Hayatında Başarılar Dilerim.. Oyun mu Boş Koy Gitsin :D :mrgreen:
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Vediat..

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Yusuf, seninle oyunun ilk başlarında bir abi-kardeş, iyi-güzel geçiniyorduk ki taki senin o ağır lafların ve beni yargısız infaz etmene kadar. Konuyu hiç açmadan kapatıyorum..

Benim üzerimde ne hakkın varsa helalı hoş olsun!, bir oyun için hakkımı haram edecek değilim! Sen hakkını helal edecek misin bilemiyorum, bu senin vicdanına kalmış birşey..

Zamanım olsa daha çok şey aktaracaktım fakat anca bunları aktabilecek kadar zamanım var. Ve şunuda unutma ki bir oyun için bir insanın kalbini kırmak (benim açımdan) çok çocuksu bir durum ki HAKLI durumda olsam dahi! Hani denilir ya, 'iki üç günlük dünya, birinci gününe ne gerek?' işte İlk güne neden gerek yok bilir misin?

Çünkü;
Hiç bir şey ilk günkü gibi değildir!

Hakkında hayırlısının olmasını ve Rabbim c.c'ün Rahmet'inin üzerinde olması dileğiyle, hayatında başarılar dilerim.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ParDusxTirYaKix yazdı:Kardeşim Reel Hayatında Başarılar Dilerim.. Oyun mu Boş Koy Gitsin :D :mrgreen:
Çok saol kardeşim görüşürüz yine :)
Esadullah yazdı:Selamlar,

Yusuf, seninle oyunun ilk başlarında bir abi-kardeş, iyi-güzel geçiniyorduk ki taki senin o ağır lafların ve beni yargısız infaz etmene kadar. Konuyu hiç açmadan kapatıyorum..

Benim üzerimde ne hakkın varsa helalı hoş olsun!, bir oyun için hakkımı haram edecek değilim! Sen hakkını helal edecek misin bilemiyorum, bu senin vicdanına kalmış birşey..

Zamanım olsa daha çok şey aktaracaktım fakat anca bunları aktabilecek kadar zamanım var. Ve şunuda unutma ki bir oyun için bir insanın kalbini kırmak (benim açımdan) çok çocuksu bir durum ki HAKLI durumda olsam dahi! Hani denilir ya, 'iki üç günlük dünya, birinci gününe ne gerek?' işte İlk güne neden gerek yok bilir misin?

Çünkü;
Hiç bir şey ilk günkü gibi değildir!

Hakkında hayırlısının olmasını ve Rabbim c.c'ün Rahmet'inin üzerinde olması dileğiyle, hayatında başarılar dilerim.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
Muhammed Ali iyi dileklerin için öncelikle teşekkürler. Ben hakkımı helal ederim benden yana sorun yok mesele benim meselem değil çünkü. Ama asıl kişinin kim olduğunu biliyorsun. O hakkını helal eder mi onu bilemem. Allah'ın rahmeti ve bereketi sizin de üzerinize olsun.

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

ycezik95 yazdı:Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım. 4 yıllık bu maratonun sonuna geldiğimi belirtmek istiyorum. Bir daha dönmemek üzere oyunu bırakıyorum. Diyecekler vardır bu kaçıncı veda diye ama bu son arkadaşlar. Sürekli arkadaşların istekleriyle dönüyordum ama bu sefer dönmeyeceğim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.

İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
YUSUF YUSUF Kendıne İİ bak yegenım..XD BENDE 2 ay once bıraktım oyuna harbıden cok rahatım .. Bırakman senın acından Guzel olacak Gıt derslerıne Calıs Adam Ol ..xD Allaha Emanetsn genç Gorusmek uzere.......
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

samedsedir06 yazdı:
ycezik95 yazdı:Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım. 4 yıllık bu maratonun sonuna geldiğimi belirtmek istiyorum. Bir daha dönmemek üzere oyunu bırakıyorum. Diyecekler vardır bu kaçıncı veda diye ama bu son arkadaşlar. Sürekli arkadaşların istekleriyle dönüyordum ama bu sefer dönmeyeceğim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.

İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
YUSUF YUSUF Kendıne İİ bak yegenım..XD BENDE 2 ay once bıraktım oyuna harbıden cok rahatım .. Bırakman senın acından Guzel olacak Gıt derslerıne Calıs Adam Ol ..xD Allaha Emanetsn genç Gorusmek uzere.......
Çok sağol Samedim :) Ama senin oyunu bıraktığını daha burda öğreniyorum :S Sen de mi artık girmeyeceksin hiç?
mimarzekeriyya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mimarzekeriyya »

Kardeşim Allah yolunu açık etsin.Bildiğin gibi bende bi 4 aydır yokum malum sınav telaşı.Bildiğin gibi bide çok uzaklardayım artık.Ama tel den görüşürüz yine.Forumun klasik vedalarından ; Reel'de Başarılar...:)
MimarovMimarzekeriya
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALACAXXXKARANLIK »

İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Yufussssssssssssss :D :D Hacı görüşemiyok çoktandır görüşek. Oyunu Bırakmana sevindim kardeşim.. Reel hayatında başarılar dilerim Babangilin elinden öperem ha :) :)
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ...
...xXKaFCıXx...

“Genel Sohbet” sayfasına dön